Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:36:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6  (Прочетена 147985 пъти)

Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: октомври 26, 2009, 11:35:18 »

Аз тази седмица от петък до неделя ще съм на около 400 км от Стара Загора
Може да се уговорим за понеделник. Ако се включат работещи, може да се разберем за обедната почивка, ако не- и по- рано, за да може и Зори да се присъедини.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: октомври 26, 2009, 12:12:08 »

И аз съм съгласна за понеделник преди обяд...  good
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: октомври 26, 2009, 12:43:07 »

Момичета, току-що разбрах, че май ще ми се провали отпуска в понеделник Плачещо момиче и най-вероятно ще си дойда другия уикенд, но не се съобразявайте с мен. Аз ще пиша допълнително кога със сигурност ще мога. Толкова ме е яд ANGRY вече си бях планувала всичко angry
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: октомври 26, 2009, 16:21:01 »

Елито, мерси че се сети и за мен  give_rose , но аз живея във варна и ще идвам в ст загора, чак къ коледа  sad
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: октомври 27, 2009, 08:28:36 »

Ми....аз през седмицата мога само след 5 и половина sad Работя извън града и няма друг начин.
А през уикендите, чак след средата на ноември ще се застоим повечко в СТЗ.

Абе, честно казано, лично за мен, е по-удобно през седмицата и то след работа, но както решите give_rose
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: октомври 27, 2009, 19:50:49 »

Ами така като гледам пак много хора са заети...  shok
Какво ще кажете за понеделник след 5:30ч. Били, Велвет.... ...Май само ние ще сме....
А ако искате може и за другата седмица да го отложим и Зори да дойде...
Нев аз ще ходя във Варна в събота, но ще бързам да се прибирам, че съм и на работа- нощна.... sad
иначе мошехме да се оговорим да се видим там..... но и за друг път става, аз често ходя до там smile
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: октомври 28, 2009, 08:08:18 »

Я, не беше го споменавала до сега  good , когато оставаш за повечко време, може наистина да се уговорим и да пием по кафе
Активен
tsury23
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #337 -: октомври 28, 2009, 16:45:26 »

Здравейте на всички настоящи и бъдещи госпожи!
Аз явно съм от тези,които ще правят всичко в последния момент като гледам от кога сте започнали приготовленията.С моето мило решихме сватбата да е на 10.04.2010.И до там(т.е. до никъде) NO
Даже с бъдещите кумове не сме говорили още-абе нищо нямаме.
Аз малко се притеснявам,ама според моичкия имало време.Направо да му завиди човек на спокойствието-нали с почти нищо няма да се занимава.
Видях за някаква среща,та ако ще е удобно и аз да се присъединя към срещащите се.Инче в главата ми почти всичко е готово,ама само там.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: октомври 28, 2009, 16:51:40 »

Момичета, аз ще се прибирам тази седмица yahoo
За срещичката съм свободна в събота и неделя цял ден, но вие до колкото разбрах не сте. В понеделник мога преди 11ч. или между 14ч. и 16ч.,т.к. ще си пътувам обратно sad Ако имате възможност да се видим ще се радвам много give_rose
Активен
tsury23
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #339 -: октомври 28, 2009, 18:01:37 »

Искам да попитам нещичко-какво мислите вместо да се подписва в ритуалната зала,това да стане в ресторанта?
Така си мисля,че ще се избегне гоненето на таксита и кой с коя кола ще бъде?
Да имате някакво инфо случайно дали се оскъпява услугата по подписването,ако е в ресторанта? pardon
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: октомври 28, 2009, 18:22:17 »

tsury23 то колкото съм чувала подписването на различно място от ритуалната зала се заплаща допълнително, но не знам колко е. Най-добре отиди да попиташ на място.
Вече много хора правят така, но лично аз предпочитам ритуалната зала smile
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: октомври 28, 2009, 18:23:38 »

tsury23  добре си дошла smile
за срещичката още не сме я оговорили, но се надявам скоро и за нея да се разберем....

Zori83 аз в събота съм много натоварена, но за понеделник или неделя ако са навите и другите момичета съм "ЗА"

tsury23 а за изнесения ритуал мися че се заплащаше около 160лв.
не съм проверявала скоро, но мисля че беше толкова..
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: октомври 28, 2009, 18:51:05 »

В неделя ме няма, но за понеделник съм на линия, по което и време да е

tsury23, добре си дошла и в темата, и на срещичката.
За датата ви, наистина нямате много време за планиране, но не е критично късно все още. За да сте сигурни, че сте попаднали на добър екип, трябва още сега да наемете DJ, ресторант, фото и украса. Ако имаш нужда от насоки, само кажи.
Аз също не съм привърженик на изнесения ритуал, не го харесвам много. Цената му определено е по- висока, но има и преимущества. Например, със сигурност няма да ви претупат ритуала, защото няма да се съобразяват със закъсняващи булки и т. н.... Но в обредния дом си е по- тържествено, а и не мисля, че трябва да се притесняваш за това кой как ще стигне до ресторанта- да се спасяват по единично... на нашата сватба 90% от хората идваха за първи път в Стара Загора и се оправиха, така че не се притеснявай
« Последна редакция: октомври 28, 2009, 18:57:55 от Били » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: октомври 28, 2009, 19:59:52 »

Tsury23, добре дошла и от мен, и споко - тъкмо навреме започвате подготовката, ще се справите! good

Аз пак да кажа, че през уикенда няма да мога, но в понеделник съм ЗА. Абе, ако искате се вижте, които сте свободни, със Зори, а аз съм на линия вечер през седмицата, след 5 и половина blum

Да ви кажа, очарована съм от поканите за кумовете, от Силвето Girl_hide Днес ми изпрати мейлче със снимки, ще ги кача в галерията, за да кажете кой вариант най- ви харесва. Аз също си имам фаворит, но да сондирам мнения girl_wink
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: октомври 28, 2009, 21:47:49 »

Мила, поканите са страхотни!!! На мен най- много ми харесва тази с панделката, дето има малко мънисто по средата. Изключително са сладки. БРАВО
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: