Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:49:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6  (Прочетена 147980 пъти)

Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: октомври 19, 2009, 07:27:39 »

Честито Tesi! Относно, връхната дреха, моя позната правиха сватба миналата година февруари и булката беше си взела от един от сватбените магазини в Ст. Загора едно много стилно палто, на мен лично много ми хареса. За изследванията нашите ги правихме в болницата трябва ви васерман (това изследване се пуска първо), туб диспансер, психо и после като излезе и резултата от васермана се заверява при джипито. Относно фризьора и гримьора има много писано в темата.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: октомври 19, 2009, 13:34:41 »

Имаме капарирани фото и видео - фото Венци yahoo И това ми се махна от главата  Yes

Чета тук за връхни дрехи - в края на май, вечерна сватба, дали ще е необходимо някакво болеро или нещо нежно плетенко, по-рехаво такова? crazy
« Последна редакция: октомври 19, 2009, 13:37:07 от velvet » Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: октомври 19, 2009, 13:48:42 »

Честито Velvet! Bravo
Ще си имаме едно и също фото. На мен ми харесаха много и се надявам да останем доволни и след сватбата girl_wink
Сватба ми също ще е май и мисля да си купя за всеки случай едно болеро, защото по това време на годината времето е доста променливо. Но моята все пак е в началото, а твоята в края и при теб вероятността да е студено е по-малка, но е добре да имаш нещо, ако се наложи.
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: октомври 19, 2009, 15:32:47 »

Bravo момичета, въпроса с фотото е много важен, все пак снимките остават за цял живот.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: октомври 19, 2009, 18:58:15 »

Ех, аз бях влюбена в работата на йонко Русев от Казанлък - истинско творчество Girl_hide Но...просто ми е скъпо, какво да се прави. И Венци са добри, от това, което видях и като снимки, и като видео, но не е същото - не видях уловени някои красиви, кратки мигове, които Йонко много успешно е съзрял. Както и да е, да се надяваме на добри резултати и доволни младоженци blum

Зори, и аз си мисля, че ще е добре да имам нещо леко като наметка. Обожавам плетива, може да ми ушият нещо красиво, тип болеро girl_wink

И друго искам да питам - дали DJ в СТЗ изпълняват роля и на водещи, когато водещ не върви в пакетната цена. В смисъл водят ли разните му ритуали и ако има игри. Знам, че преди те са били и водещи на тържеството, когато още водещите не бяха на мода, така да се каже pleasantry Но все пак да попитам.
« Последна редакция: октомври 19, 2009, 19:00:54 от velvet » Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: октомври 19, 2009, 19:28:28 »

Здравейте и добре дошли на новите момичета smile

относно болерото и разните там наметки незнам по какъв начин се наричат още съм виждала много хубави в Галината и в Деница... , а за плетените Велвет с/у Стоматологията до Полицията има едно магазинче за прежди. Там имат много хубави неща мисля че могат да ти оплетат и такава наметка с избрана от теб прежда.
Разбира се, че тези ДЖ, които нямат и водещ/а водят сватбата (ритуалите)... smile
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: октомври 22, 2009, 16:04:16 »

Велвет, незнам дали си си избрала ДЖ, на при мен се наложи спешно да търся, че този който си бяхме наели ни отказа 2 седмици преди сватбата, а аз живея в София, та така първото име, което ми казаха и аз се обадих и останах много доволна...Та тя се казва Милена, и е фолклорист, т. е. водеща, прави си ритуалите и е в пакет с ДЖ. Цената им е доста ниска, поне в сравнение със София...По принцип има разлика дали ще ти води сватбата, човек, работещ в радио, или такъв в дискотека, но пък и аз на дискотека мога да ходя винаги...Сватбата се получи много изискана, беше весела и много интересна за гостите...Ако искаш координати пиши ми на лични
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: октомври 22, 2009, 16:16:30 »

Прочетох назад във форума и видях, че си си наела ДЖ. А за връхната дреха ще кажа, че като ти се вдигне адреналина, само ще ти е до връхна дреха...На моята сватба беше 17-20 градуса, нещо такова, но въобще не усетих студ, даже ми беше мн. горещо, и се потях...но знам, че чантичка, букет, някой към когото постоянно да се обръщаш, да ти подържи, това, онова....Не мисля, че ще ти трябва за края на май, освен ако не си направиш нещо, което ще можеш да го използваш и после....
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: октомври 22, 2009, 16:25:10 »

Я да сложа и едно мнение за украсата...Аз разполагах с достатъчно пари за сватба в Стара Загора, но съм от хората, които търсят приемливи цени...Та украсата си я наех от Галената и ми излезна 250 със обличане на 60 стола, арка, сватбената маса, кордон за влизане и украсата на колата...(от изк цветя), а и балони и изк. букетче на всички маси. Иначе пакета им без обличането на столовете е 180 лв., в разгара на сезона, предлагат ги в няколко цвята, а на тази цена винаги може да се добавят и естествени цветя от цветарски магазин и пак ще излезне под 400 лв. укарасата!!!
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: октомври 24, 2009, 18:31:56 »

Момичета, бяхте ми писали за магазин Кордела. Не можах да го намеря, къде точно се пада, ако съм пред сладкарница Неделя...Доста повървях и нищо подобно не намерих huhhuh.gif
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: октомври 24, 2009, 18:43:10 »

От сладкарница Неделя вървиш в посока към центъра. Минаваш покрай едно училище (не помня кое е точно, но е начално). Веднага след училището има една пресечка, която води към хотел Тангра. Веднага след като пресечеш тази уличка, има една малка бутка, в която пекат ядки и точно до бутката е магазина. На витрината ще видиш изложено бельо- това е Кордела. Ако го подминеш ще стигнеш до два детски магазина. На същия тротоар, срещу входа на Кордела има реп за вестници. Дано съм успяла да те ориантирам. Ако не- може да се видим да пием по кафе и ще те заведа  Wink
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: октомври 26, 2009, 08:59:41 »

Момичета.......
какво стана със срещичката....? Предния път нищо не се оговорихме.....Всеки имаше ангажименти /а някой ги беше срам/ и не се видяхме... Какво ще кажете ???  velvet, Roshko,karamele, Zori83 ,
Нев,m_eleva19 и всички които не съм споменала... Хайде да се съберем  smile

Били какво стана със снимките... взе ли ги вече..?
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: октомври 26, 2009, 09:50:04 »

И аз съм навита за среща, но като гледам май нещо не сме много сериозни  nea За снимките, да взех ги, но още не съм намерила време да ги кача. Сватбената ни книга е просто ЖЕСТОКА!!! направо нямам думи. като кача снимки, ще кача и колажите за книгата. А ако все пак си организираме среща, ще донеса и самата книга. Аз лично до сега ня бях виждала такава сватбена красота. Просто Светлето се е справила страхотно, за което МНОГО и благодаря. Заслужаваше си цялото чакане до последната секунда! Скоро ще ги кача, обещавам.
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: октомври 26, 2009, 10:10:53 »

Страхотно.... Bravo ... Колкото до Светлето и Митко наистина са страхотни и си заслужава както казваш чакането.. smile и двамата са много готини , имах възможноста да работя отново с тях и се надявам и за напред да е така....

А за срещата аз предлагам да я направим началото на другия месец, за да можем да се организираме по- отдалеко и  да дойдат повече желаещи... smile Предлагайте дати... За мен лично няма значение... имам още един изпит на 31 и съм свободна.. когато кажете съм на линия.... smile  girl_wink give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: октомври 26, 2009, 11:03:42 »

Това за срещата е страхотна идея Bravo
Аз съм навита, но мога тази седмица само събота, неделя или понеделник (до 14:00ч.), т.к. в петък вечерта си идвам в Стара Загора. А следващия път ще е чак след месец sad
Ако сте съгласни за някой от тези дни аз съм good
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: