Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:45:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6  (Прочетена 147937 пъти)

Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: октомври 10, 2009, 20:38:28 »

Кордела е кинкалерия. Точно до нея има една малка бутка, където пекат ядки на място, преди сладкарница Неделя. Ако нямат в наличност тюл, мисля, че може да се поръча.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: октомври 10, 2009, 20:41:28 »

Исе, Били, благодаря ви! Ще го проверим, пък може и да поръчаме наистина smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: октомври 11, 2009, 07:37:52 »

velvet тюл продават и в  някои магазини за  платове, но  трябва да пообиколиш  малко, защото  не всички  го  поддържат  като  артикул. good
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: октомври 11, 2009, 13:57:36 »

Да се похваля smile

Днес капарирахме Сити yahoo Вече съм спокойна поне за ресторанта.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: октомври 11, 2009, 18:51:58 »

Честитоооооооооооооо!!!! Браво на вас! А уточнихте ли в колко часа ще влизате? Това е важно. Казвам го, за да предотвратиш гафа от нашата сватба. В поканите пишеше 6 часа, после има казахме да чакат до 7, а ние пристигнахме в 8. Уточни ги тези неща с ресторанта и DJ- я
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: октомври 11, 2009, 19:04:16 »

Били, всеки съвет ми е от полза smile

Не сме уточнявали часа днес, защото има доста време. Така или иначе ще се видим догодина, за да уточним самото меню и подробностите. А и на този етап още не съм се срещала с ДЖ blush Ще се консултирам и с него за часа, та да знам какво да кажа в ресторанта. Мерси!
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: октомври 11, 2009, 19:13:13 »

Bravo и от мен velvet , това с часа на влизането е важен въпрос. Ние бяхме казали в 13 ч., закъсняхме с 30 мин защото гостите се забавиха с влизането, а времето в ресторанта ни започна да тече и ако не бяхме платили 2 часа над 5 час времето нямаше да ни стигне за нещата които бяхме предвидили pardon
Успех с подготовката, ще следя с интерес Wink
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #307 -: октомври 12, 2009, 08:54:33 »

Да се похваля smile

Днес капарирахме Сити yahoo Вече съм спокойна поне за ресторанта.

"Сити" наистина е добър избор. От всичко което ми е направило впечатление там, мога да ви кажа, че няма да съжалявате.
Друго място за сватбено парти в Стара Загора, за което мога да дам само добри отзиви е хотел "Мериан Палас".

Поздрави и успех
« Последна редакция: октомври 12, 2009, 09:13:34 от DjNick Mc » Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: октомври 12, 2009, 16:19:18 »

velvet, радвам  се  че сте  избрали  Вашия ресторант. Наистина  Сити е много  стилен и изискан. Поздравления.  give_rose
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: октомври 12, 2009, 22:20:46 »

Видяхме се днес с Венци. За догодина ми каза следните цени - фотограф - 220 лв (120 снимки 13х18 в албум)+ CD+5 студийни снимки и 350 лв за видео около 4 часа (2 DVD+2 CD в оригинал и 2 копия към тях). При всяко положение цените му са по-добри от това, което чух досега. Тия дни ще решим дали се спираме на него.
Междувременно пратих запитване на Йонко Русев от Казанлък. Чакам да ми отговори и той. Ако не се лъжа, някой от форума го беше препоръчал или споменал. Ако чете тук, нека се включи или ми пише на лични за него - качество на работа и цени good
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: октомври 13, 2009, 19:14:32 »

velvet здравей,
мисля че аз съм го препоръчвала Йонко. Препоръките са ми били на база на видяни снимки в неговия сайт и на няколко съфорумки, които са ползвали неговите услуги... Немога да ти кажа със сигурност за цени, но мога да проверя за телефона му и да ти го пратя на лични...
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: октомври 15, 2009, 22:54:15 »

Момичета, дайте варианти за фото и видео, освен Венци, ДУКС и Митко и Светлана. Има ли въобще? Последните, както казах са ми скъпички, а ми се иска освен Венци, да видя работата и на някой друг, за всеки случай huhhuh.gif
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: октомври 16, 2009, 07:14:45 »

фото  Експрес и фото  Дъга. Не  съм  наясно с тяхната работа но  провери  ако искаш.
Активен
desi_i_rado
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: октомври 16, 2009, 09:31:26 »

Velvet, нашата сватба беше на 04.10.2008.Снимаха ни от фото Тимпас и много си харесах и филма и снимките.И сега и малчо водя там на снимки - много са хубави и живот и здраве лятото за кръщенето пак тях ще наема.За цени сега - не знам , все пак една година е минала, ама ако те интересува на лични ще ти дам тел. или направо иди на място. И аз като теб обикалях доста и честно казано най-много ми харесаха нещата на Дукса и Тимпас,обаче цените на Дукса   shok .
Успех в търсенето!
Активен
Tesy
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #314 -: октомври 16, 2009, 17:23:20 »

Здравейте момичета и на мен ми предстой да сключвам граждански брак и ще се надявам да сте ми полезни с информация и идей.Записахме се за 19 декември така че ще е студеничко и направо незнам какво връхно ще си намеря към роклята.Засега не смятам да е голяма и дълга булчинска рокля по вероятно нещо доста семпло.С моя бъдещ съпруг съжителстваме от 3 години и имаме детенце на 1 годинка вече и сега ни дойде мерака да разпишем официално.Още не сме уточнили детайли около събитието с родителите и на двамата за ресторант и други подробности.В църква няма да разписваме и това ме освобождава от доста други ангажименти.Ходих до сватбен салон Галина и си харесах чаши и шампанско.Халките също са подбрани и ни казаха че трябва към средата на октомври да ги капарираме и поръчаме за изработка.
Но от тук идват и въпросите ми към вас който не са много.Необходима ми е фризьорка която да оформя добре но да не взема скъпо.Предполагам че сте чували това ама аз съм със страшно къса коса и няма почти нищо за оформяне но искам було да сложа и все пак ще ми е нужен фризьор.Как стоят нещата с цените и за професионален гримьор да ми подскажете?
За изследванията също да питам къде ги правихте?
И посдледно за препоръка къде могат да ми ушият прилична къса рокля понеже май няма да съм с дълга а наистина се тревожа как ще стане?
Предваритерно благодаря на тези който ще откликнат на мойте въпроси а аз междувременно ще гледам да изчета темичките ви като заспи довечера малкото ми зверче.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: