Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 02, 2025, 21:23:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6  (Прочетена 158986 пъти)

Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: септември 09, 2009, 12:53:03 »

Нев, много е хубав ресторанта, досега не бях обръщала внимание good Само дето ни е малък на нас, защото ние ще имаме около 80 гости, засега. Пък нали е хубаво и дансинг да остане danceg Но зеленината и природата са супер!
velvet, ние бяхме 80 ч0века, капацитета на ресторанта е 90 и да ти кажа място за игра остана и то достатачно голямо на хората да не се настъпваме  Wink, ако още не си избирала ресторант отиди и виж, наистина си заслужава. Не само заради обстановката, а също и готвят много добре, а и цената на куверта беше много ниска и ни позволиха, каквото искаме извън куверта да си внесем независимо алкохол, безалкохолно, мезета и т.н.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: септември 09, 2009, 13:56:12 »

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ,
ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРЕДВВАРИТЕЛНО ЧЕ МАЛКО СЕ БЯХ ЗАГУБИЛА, НО БЯХ ВЪЗПРЕПЯТСТВАНА !
АЗ СЪМ ЕДНА ОТ БЪДЕЩИТЕ БУЛКИ  НА 24 ОКТОМВРИ ОКОНЧАТЕЛНО РЕШИХМЕ ДАТАТА , РЕСТОРАНТА КОЙТО ИЗБРАХМЕ С МИЛОТО Е СИТИ, ВЕЧЕРНА ЩЕ Е СВАТБАТА ! С ДЖ , КАМЕРАТА ФОТОГРАФА И СЪВЕТА ВСИЧКО Е РЕШЕНО , НО САМО ТОВА НИЩО ДРУГО НЕ СЪМ ПРИГОТВИЛА !!!
НЕ СЪМ НАПРАВИЛА ПОКАНИТЕ НЕ ЗНАМ КЪДЕ ДА ГИ ПОРЪЧАМ , НЕ СЪМ СИ ИЗБРАЛА РОКЛЯ , НИТО УКРАСИТЕЛНИТЕ НЕЩА, НИТО ТОРТА, КУМСКО ПИЛЕ И КУМСКА ТОРТА, ПИТИ , НИЩО И НЕЗНАМ ОТ КЪДЕ
ДА НЕ ГОВОРИМ А ПРИЧЕСКА И ГРИМ МИСЛЯ ДА ОТИДА ДА ПОПИТАМ ПРИ РЕНЕ ! 
ТРЯБВА МАЙ СЕРИОЗНО ВЕЧЕ ДА СЕ ЗАЕМАМ С ТОВА , ЗАЩОТО НЕ ОСТАВА НИКАКВО ВРЕМЕ !!!
ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ДА НЕ СЕ ОБЪРНА КЪМ НЯКОЯ АГЕНЦИЯ ДА МИ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО АЗ НЯМЯ ДА МОГА СЕ СПРАВЯ ДОРИ УКРАСА НЯМЯМ РЕСТОРАНТА ПРЕДЛАГАТ НЯКАКВА НО БЕЗ ОЛТАР И МНОГО СКОРМНА !!!

ЧАО ЗА СЕГА ОТ МЕН !!! ЩЕ ПИША ОТНОВО КАТО ИМА РАЗВИТИЕ ПРИ МЕН !!

Ние сме  готови да  помагаме. Наистина  няма  много  време до  сватбата , а  има  доста  неща  които  трябва да се  изпипат... good
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #197 -: септември 09, 2009, 14:41:59 »

Здравейте момичета, благодаря на всички за пожеланията  smile
Сложих няколко снимки в галерията ми, още не съм си направила Сватбен албум, но скоро ще направя.

Айде бъдещите булки да се активират, ако можем да помагаме и ние  banana
Активен
Letta
Новак
*
Публикации: 10

www.amisega.net

« Отговор #198 -: септември 09, 2009, 16:05:24 »

Здравейте минали, настоящи и бъдещи булки!
Аз също мога да помогна с това - онова...  Wink
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: септември 09, 2009, 17:42:43 »

Ехо Летииии!!!Ама колко се радвам че си писла тук... Bravo danceg Да определено Лети е човека който може да помогне най-много на всички бъдещи булки.Поздрави!!!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: септември 09, 2009, 19:07:12 »

О, Жени, голяма чаровница си! give_rose И прическата ти е страхотна! Чакаме цял албум, да знаеш blum
Активен
tedib
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #201 -: септември 10, 2009, 07:52:55 »

Здравейте ,момичета

Аз също ще бъда булка на 24.10 и бавно напредвам с организацията.Тук намерих доста полезни съвети и интересни идеи.Някой може ли да ми каже къде в Ст.Загора мога да си поръчам етикети.За подараци на гостите сме решили да бъде снимка,но не мога да измисля в какво да я сложим.Казаха ми,че имало някакви пликове за снимки,някой има ли идея къде да намеря такива
Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: септември 10, 2009, 08:32:52 »

Здравей mimi_koteto
случайно видях поста ти и реших да споделя впечатления от една сватба на която присъствах миналата събота на ЕСКЕЙПА.
Имаше страхотна украса. Разбрах, че са я правили момичета от една нова агенция в Стара Загора. И на мен ми предстои сватба и със сигурност ще се доверя на тях. В последствие разбрах, че са били ангажирани само за украсата, но останаха през цялото време и благодарение на тях въпреки лошото време всичко беше перфектно. Успех с приготовленията.

Активен
mimsi_m
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: септември 10, 2009, 10:17:27 »

Здравейте момичета!И моята сватба най-накрая стана реалност!!!!!!!!!!Беше като сън,от който не искахме да се събуждаме,беше прекрасно!Всички се забавляваха.И въпреки с промените на ресторанта през последната седмица/от Арт в Ескейп/ и леките капчици дъжд беше страхотно!Искам да благодаря сърдечно на агенция Темира,без които нямаше как да се получи толкова красива украса и добра организация.Момичета бяхте чудесни!Скоро ще кача и снимчици!
Честито на всички,които усетиха от сладостта на чувството да си булка и успех на бъдещите булки!
Активен
summer snow
Любопитен
*

« Отговор #204 -: септември 10, 2009, 12:28:09 »

Velvet благодаря, ще кача скоро.

Tedib аз също искам да ти препоръчам Лети, на мен много хубави покани и подаръчета за гостите уникални ми направи, ще кача снимки и на тях.  Sunshine
Относно етикетчетата на мен ми ги прави едно момче - Стикера го наричат. Аз си бях избрала какво искам и той ми ги направи просто идеални. Ако някой иска мога да дам телефона му на лични.
Активен
summer snow
Любопитен
*

« Отговор #205 -: септември 10, 2009, 12:36:00 »

mimsi_m Честито и на теб. Изглежда въпреки времето сте си прекарали страхотно. Пожелавам ви много щастлив и дълъг семеен живот  smile
Активен
Letta
Новак
*
Публикации: 10

www.amisega.net

« Отговор #206 -: септември 10, 2009, 16:08:33 »

Паспарту за снимки има във фото Кодак срещу хотел "Верея".  good
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: септември 10, 2009, 18:56:36 »

Здравейте момичета,

Първо добре дошли на tedib, pupipupi и Letta
на новите булки успех в приготовленията  ние ще помагаме с каквото можем... Wink

mimsi_m радвам се че си доволна, въпреки времето и премеждията които имаше, сватбата наистина беше много хубава. Ние с Искра ти благодарим за доверието и както ти пожелахме по рано - щастлив семен живот..... CHEERS kiss2
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: септември 11, 2009, 00:34:51 »

Момичета, имам нужда някой да удари едно рамо  cray  Сватбата ще е в ресторант Орфей а половината от гостите са от Плевен и щяхме да заемем и хотела.Като капарирвахме ресторанта от хотелската част казаха ,че нямало проблеми и ще ни осигурят стаи за гостите само да се разберем малко преди датата.Е да ама НЕ angry Още преди месец са резервирали целия хотел за някакъв телевизионен екип и сега трябва тепърва да търся др място за половината от гостите ни. И всичко това ни го казаха едва вчера.Повечето места където питах не правят отстъпка от цената защото било само за една вечер нищо , че ще са 25-26 човека
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: септември 11, 2009, 08:25:50 »

dezmand  за коя дата те интересува по точно за 26 или 25 ?
Сватбата беше на 26.09 но ако е дневна нощувката трябва да е за 25 , а ако е нощна за 26...
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: