Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:55:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 6
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6 (Прочетена 147779 пъти)
rosi09
Ентусиаст
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 6
«
Отговор #120 -:
август 15, 2009, 14:08:44 »
Лелеее, само видях че споменавате Рене и
Да знаете какво ми направи на менеее!!! Още побеснявам като се сетя - въобще не се появи за грима ми! Иначе бях ходила на пробен, имах записан час за сватбата, бяхме се чували допълнително за потвърждение и накрая - в деня и на часа, който имах - тя хич не се появи! Момичетата в салона бяха шашнати от безотговорността и и добре че на едната зълвата и също можеше да гримира, че я извикаха по спешност от Раднево. От там цялата сватба закъсня и бяха такива нервии докато навксаме... Никога не съм си мислела че човек с такава репутация в Стара Загора може да направи такова нещо. Затова момичетата, на които им предстои - проверете добре дали наистина ще изпълни ангажимента си, че иначе е голям стрес в деня на сватбата си да останеш без грим...
А сега се успокоявам и се връщам да дочета темата, че имам пропуски... Скоро трябва да вземем някоя друга снимка и ще ги пусна тук.
А и булките които съм пропуснала: Честито на всичкииии!!! Весел и щастлив семеен живот!
Активен
deni_aleksieva
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #121 -:
август 15, 2009, 20:58:19 »
Присъединявам се към преобладаващото мнение - РЕНЕ е най-добрата няма спор
Виждала съм поне 10-тина булки, които е правила тя /грим и прическа/ и се беше справила блестящо....Предимството й е също така и творческия подход и мислене, което би било в помощ на тези които нямат ясна и пълна идея за визията си в този тържествен ден... Преди месец сестра ми беше най-красивата булка благодарение на нея
)) Пробвайте.....ще останете много доволни...Тя е страхотен човек и ние я обичаме много
PS:Ренке, ако прочетеш това почерпиш за милите думи хи хи хи
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #122 -:
август 16, 2009, 11:38:11 »
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за помощта!
Намерихме с моята приятелка фото Венци и те вече си имат професионален фотограф за сватбата! Това което ни показаха много ни хареса, така че се надявам наистина всички да са доволни от крайния резултат
«
Последна редакция: август 16, 2009, 11:40:42 от Slyn4o
»
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #123 -:
август 17, 2009, 12:17:11 »
Е Slyn4o, радвам се, че сме били полезни......
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #124 -:
август 17, 2009, 14:55:34 »
Роси
, все си мисля, че може пък да и се е случило нещо на жената
И теб те разбирам, но пък и тя е човек, никой не знае защо е отсъствала...Важното е че всичко е завършило добре
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #125 -:
август 18, 2009, 09:36:47 »
Сега видях запитването и препоръките за фризъори и гримъор...за гримъор не мога да дам съвет, но за фризъор мога...моята фризъорка се казва Биляна и студиото и е на Княз Борис 23...аз като не съм живяла в Стара Загора от 10 години, съм я избрала без да я познавам, по препоръки...уникалното в нея е , че тя обича да твори...никога няма да те пусне да станеш от салона, докато не е изпипала всяко едно кичурче и не му е намерила точното място....Мен ме прави 5 часа, защото в деня на сватбата косата, ми която е права просто реши да не хваща...и беше някакъв кошмар...аз се бях откзала със сълзи в очите от прическата, но тя не...
и успя да ме направи, точно както исках...Имам снимки в албума, ще се кача и едни от Дукса, където ясно се вижда прическата, която после ми държа 3 дни, при положение, че бях наморе...
Активен
foto_kz
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #126 -:
август 19, 2009, 00:31:39 »
Знае ли някой,кой е бил dj-ят в събота на 15.08,в р-т Армира/Ст.Загорските бани/ и ако може тел.
Активен
Rachelina
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #127 -:
август 20, 2009, 15:19:35 »
Здравейте, момичета!
Днес с голямо съжание научих, че на нашата дата - 26ти Септ, ще се отработва 21ви...
Стана ми много криво.
(
Надявам се гостите да не се откажат и въпреки че е работен ден да ни уважат.
Активен
Alexa_sf
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #128 -:
август 20, 2009, 15:38:40 »
Здравейте от мен, 08 август мина, а мен още ме държи сватбената вълна
Получи се страхотна сватба...дори отказалите в последния момент гости, промяната на изнесената церемония и другите дребни организационни драми не можаха да повлияят (а и май само аз си ги усетих....така е като никой друг не знае какво съм замислила
Сити бяха страхотни...по отношение на окрасата(която те осигуряват), менюто (всички гости бяха впечатлени от кухнята), организацията и обслужването. Управителката Венета явно е наистина човек на място! Нямаше липсващи порции, не скриха алкохол, върнаха ни останалите тортички, отреагираха на момента за всяка промяна...дори и в последният момент, когато се появиха допълнителни гости. Дори колоните, които ме притесняваха по никакъв начин не пречеха.
Дж-ят успя да се придържа към моята плейлиста и се получи уникално парти...само ми излипсва Бяла роза(единственото хоро, което мога да играя освен правото), но явно времето не стига за всичко.
Горещо препоръчвам водещата... беше толкова усмихната и истинска...съвсем различна от изкуствените заучени фрази, които съм виждала. Slyncho, много ти благодаря, че ми ги препоръча точно тях. Ели и Жоро се справиха отлично!
За фотографа Йонко (нищо, че е от Казанлък) - нямам думи....невидимото качествено присъствие...така го описаха гостите....качила съм малко снимки..дано да ви харесат
Извинявайте за дългия пост и се надявам, че на някоя бъдеща булка ще и бъде полезно.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #129 -:
август 20, 2009, 21:12:29 »
Честито на новата госпожа!
Да сте все така щастливи и усмихнати както на този ден!
Личи си, че сватбата е малко нестандартна (торта с Африка, Европа и т.н.) и нямам търпение да видя всички снимки! Давай снимкиииииии! Много обичам да е по-разчупено и нетрадиционно!
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #130 -:
август 21, 2009, 09:16:47 »
Alexa_sf Честито и от мен!!!Сватбата ви е била страхотна по снимките разбирам , а снимките ви са уникални. *YAHOO*Давай още снимки!!!!
Активен
dezmand
Сватбар
«
Отговор #131 -:
август 21, 2009, 22:43:25 »
Alexa_sf, честито госпожо и от мен
Желая ви щастлив и безоблачен семеен живот
Обичайте се и се радвайте един на друг .Сватбата явно е била разкошна и искаме още снимки
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #132 -:
август 23, 2009, 21:57:06 »
Алекса,
първо честито и дълъг и щастлив семеен живот!
Видях ви снимките, макар и все още малко, и като чета отзивите ти за Сити, вече съм съвсем сигурна, че искам този ресторант за нашата сватба
Много, много ми харесва, а и това, което си написала е не по-малко важно - за вежливостта им, за отреагирането и липсата на кражби
Освен това, аз също бих искала да сме на кръгла маса. Има ли място и за кумове, защото на вашата не ги видях.
Вече сериозно се замислям и за Ели и Жоро. Те само водещи ли са, и в какво се изразява тяхната роля по-конкретно?
И още един въпрос - кой беше твоя ДЖ? Извинявай, ако си споменала, но нямам спомен
А за фотографа, ще чакам още снимки, стана ми любопитно, ама много
А в Сити, стана ли ясно колко по-рано е добре да се запази датата, нещо разбрала ли си, или да са ти казали там на място?
Сега искам и аз да ви питам, момичета - мислим тази седмица, ако успеем да се наканим и да намерим време, да отидем до ритуалната да запазим дата и час. Мислите ли, че е рано, плаща ли се и носи ли се нещо при запазването му, и ако знаете какво им е работното време?
Защото може да се наложи да идем след работа, което означава към 5, горе долу...
И още нещо, първот дата и час в ритуалната ли се запазва, или в църквата?
Като споменах църква, да ви кажа и че ние се спряхме на Св. Димитър. За там някой може ли да каже, ако има някакви особености при запазването на датата и часа, какво се носи и дали можем да си изберем свещеник отсега?
Извинете ме за многото въпроси, но сега осъзнавам как нищо незнам всъщност, въпреки обстойното ми четене
Явно да четеш за другите не е достатъчно.
Мерси много предварително!
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #133 -:
август 24, 2009, 10:42:01 »
Относно запазването на час за съвета първо трябва да отидете в Общината на първия етаж само че ще те излъжа на кое гише но то с има информационо табло с двете лични карти и от там отивате в ритуалния дом и това е относно запзваето на часа.Нищо не се плаща чак една седмица преди сватбата се плаща и съвета и църквата.А работното време им е до 5 ако не се лъжа така че трябва по рано да идете а на обед имат почивка от 12.30 до 13.30 или 14.00.Дано съм била полезна!!!
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #134 -:
август 24, 2009, 10:50:10 »
Карамеле
, много ти благодаря!
А дали ще ми се смеят, че отсега искам да си запазя датата