Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 11:08:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 6
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6 (Прочетена 147514 пъти)
tanq_nikolaeva
Новак
Публикации: 14
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 6
«
Отговор #30 -:
юли 22, 2009, 18:30:18 »
Честито Ада и от мен! И аз бих искала да споделиш впечатленията си от АРТ комплекса и моята сватба ще е там на 19.09. но в ресторанта ще сме. Благодаря ти предварително
Активен
Miro_81
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #31 -:
юли 22, 2009, 21:53:33 »
Цитат на: Alexa_sf в юли 20, 2009, 16:12:35
Ох болната тема с музиката...хем ми остават по-малко седмици от теб, Теа, хем до никъде не съм стигнала..освен да изчета и аз темите. Лошото е, че имам усещане, че не мога да се доверя на DJ...уж ме разбра момчето, но като знам ... едно си баба знае, едно ще си пуска, а аз държа музкиката да е ретро...ама не онова ретро, което се пуска по сватбите, а ретро тип "Паша"...
не знам дали се сещате...никави Фамилия Тоника и Васил Найденов, АББА и т.н....DJят много ми се зачуди на желанията и сега не съм убедена, че ще стане точно това, което искам...затова довечера имам среща с един DJ, на който съм ходила на ретро партита в София и се надявам той да направи готина плейлиста, а онзи пич да я следва
А за първа песен вече съм избрала One - U2
Първо е много важно каква възрастова граница ще са ти повечето гости и какво харесват и те,второ трябва да обясниш добре на дж какво ретро искаш и държиж да звучи и то не да му казваш тип паша а примерно ретро от 90-те R&B,Soul, Dance и т.н.за да те разбере око е дж де
R&B,Soul в началото дори и да ги харесваш за сватба просто не върви,но Dance става само пак ще се наложи да му уточниш на какви парчета да наблегне, давам ти пример- Haddaway - What Is Love което е 124 удара в минута или Yaki Da - I Saw You Dancing което е 92.Дж който правят ретро партита си правят подбора така че да е възможно да се миксират, избират се Extended версии или други подобни за добър микс,някой даже и по тоналност , на сватба е почти невъзможено поради накъсване на купона заради ритуали ,поздрави на близки с нещо бля бля без което не минава и други такива.Така че се надявам дж да ти е в час поне малко за да си доволна.Ако беше избрала дж за който по горе търсят инфо нямаше да имаш ядове за ретрото защото ходи също и по такива партита,а тук не виждам коя от вас може да даде инфо на тази дама *THUMBS*Ако имаш други въпроси ще помогна със каквото мога,може и на лични
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #32 -:
юли 23, 2009, 08:53:13 »
Момичета, вижте, какво сътворих използвайки някоя и друга ваша идея
, дано не се сърдите. И ще се радвам да чуя мнения
за кумове.JPG
(52.66 KB, 662x393 - видяно 509 пъти.)
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #33 -:
юли 23, 2009, 08:57:01 »
а това е за гостите
за гости.JPG
(68.97 KB, 820x468 - видяно 472 пъти.)
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #34 -:
юли 23, 2009, 17:53:11 »
nevVn_Sm
Много са хубави и двете! Сама си ги правила? На фотошоп ли? Или CorelDraw?
Това е само текста, а от къде избра самите покани?
Активен
mimsi_m
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #35 -:
юли 23, 2009, 19:00:16 »
Скъпа,ada много ти благодаря за ценната информация.Точно се връщам от Арт комплекса-направо не мога да повярвам,как тези хора са изчезнали с капарото на младоженците и половината неща от ресторанта.Направо ужас.Човека с,който говорихме изглежда много свестен и разбран.Дано да нямаме проблеми.Още веднъж благодаря!
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #36 -:
юли 23, 2009, 22:52:58 »
nevVn_Sm
много добре изглеждат
виждам, че едната е за кумовете, а другата за гостите.... а да попитам за родителите ще имате ли покани..... ?
mimsi_m
разкажи ни какво е положението с този Арт
... ???
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #37 -:
юли 24, 2009, 07:48:12 »
Цитат на: mark_6 в юли 22, 2009, 21:53:33
..... давам ти пример- Haddaway - What Is Love което е 124 удара в минута или Yaki Da - I Saw You Dancing което е 92......
аз да се довключа малко с темата относно музиакта, защот в ммента живо ме интерисува. При мен възниква пролема стекста в песните. ПРедвид факта, че голям процент от гостите ми ще са англоговорящи на ниво матерен език малко текстове от типа
Baby don't hurt me
Don't hurt me
no more
Oh I don't know
why you're not fair
I give you my love
but you don't care
I'm waiting for a change
To get to know you
малко не ми се връзват. Иначе за дискотека са страхотни, но за сватба
Активен
mimi_koteto
Регистриран
«
Отговор #38 -:
юли 24, 2009, 08:10:41 »
Привет , искам да ви питам някои има ли телефона на
Веско Василев
, защото имам един но постояно е изключен , и мислиа че може да си го е сменил , моля помогнете ми , вчера заради ресторанта смених датата и всичко , бях се спряла на Орфей но последните три дена като се замислих мисля че няма да може да побере гостите ми и отидох до СИТИ много ми хареса но сжободна дата има чак на 24.10.09 и се наложи да зжаня на оператора , фотографа, музиката, добре 4е жсички на таи дата бяха свободни , искан и Ники Колев за ДЖ но се оказа че той тогхава е зает, затова моля ви помогнете ми за Веско да го открия , казват че те са най добрите и други не искам !
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
юли 24, 2009, 08:22:32 »
Ели и слънчо, благодаря за мнението. Поканите сама си ги правих, като стихчето го прочетох някъде във форума и реших да го ползвам. За поканата за кумовете си е изчяло мое творчество текста, а в тази за гостите си откраднах "... ще кажем "ДА" защотосвета е задвма". Тези за родителите в момента ги довършвам.
А за направата съм използвала Word, понеже с другите програми не се справям толкова добре. Още веднъж, благодаря, че изразихте мнение
И сега да помоля за помощ
Мн. сме харесали една песен на групата Chambao - Mejor me quedo aqui, ако някой има инфо за превода ще съм мн благодарна, ако ми пише.
Активен
mimsi_m
Регистриран
«
Отговор #40 -:
юли 24, 2009, 08:37:28 »
mimi, телефона на Веско Василев е ********,той ще бъде DJ и на нашата сватба на 05.09. после ще пиша как е минало.
А за Арт комплекса-наемателите, с които ние бяхме говорили още пре март и на които си дадохме капарото изчезнали с парите/и на други младоженци също/.Добре,че поне са оставили тефтера с резервациите.Направо вчера като ходихме на Арта бяхме като втрещени с моя годеник.
Модератор:Телефони само но лични съобщения.
«
Последна редакция: юли 24, 2009, 10:52:50 от gucci
»
Активен
tanq_nikolaeva
Новак
«
Отговор #41 -:
юли 24, 2009, 09:18:10 »
mimisi_m това че са изчезнали с капарото за сватбите не е вярно. Ние като отидохме новите наематели казаха че всичко е наред и старите са им предали капарото. сега средата на август ни викат да си изберем куверти. Поне на нан така казаха! Вие вече имате ли избрано меню?
Активен
mimsi_m
Регистриран
«
Отговор #42 -:
юли 24, 2009, 10:15:08 »
Здравей Таня,ние вчера ходихме и така ни казаха на нас,но щели да приспаднат капарото.А меню не сме избрали защото самите те не са гогови изцяло с менюто,а и не били решили по колко лева ще е куверта на човек.Ох,дано да не кажат някаква висока цена.Защото със старите наематели се бяхме разбрали да е около 25лв на човек.Вие разбрали ли сте се за куверта на човек по колко лв.
Модератор:Писането на кирилица е задължително!!!При повторно нарушение постовете ще бъдат изтривани.
«
Последна редакция: юли 24, 2009, 11:13:45 от gucci
»
Активен
tanq_nikolaeva
Новак
«
Отговор #43 -:
юли 24, 2009, 10:44:38 »
Новите наематели казаха минимум 25лв. и разрешават да си внесем алкохол. и сватбена торта. Имат ново меню. Ван ли ще са ви гостите?
Активен
Miro_81
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #44 -:
юли 24, 2009, 14:44:25 »
Цитат на: tea_75 в юли 24, 2009, 07:48:12
аз да се довключа малко с темата относно музиакта, защот в ммента живо ме интерисува. При мен възниква пролема стекста в песните. ПРедвид факта, че голям процент от гостите ми ще са англоговорящи на ниво матерен език малко текстове от типа
Baby don't hurt me
Don't hurt me
no more
Oh I don't know
why you're not fair
I give you my love
but you don't care
I'm waiting for a change
To get to know you
малко не ми се връзват. Иначе за дискотека са страхотни, но за сватба
Доста трудна задача ако се подбират песни и по смислени текстове и на английски
Активен