Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 08, 2025, 05:52:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.....част 3  (Прочетена 225618 пъти)

silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #330 -: юли 09, 2010, 07:00:48 »

Двойка ли са кумовете ви? smile
Да двойка са
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юли 09, 2010, 09:33:52 »

Аз съм решила да им подаря вечеря за двама в много хубав ресторант на определена стойност.  smile
Няма да е нещо което ще им остане за спомен.Да ще е хубаво изживяване ,но всеки може да иде на ресторат.Виж ако им организираш скок с бънджи ще го запомнят. :danceg:Само да не те обидя.Аз така си мисля поне.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юли 09, 2010, 14:13:58 »

Няма да е нещо което ще им остане за спомен.Да ще е хубаво изживяване ,но всеки може да иде на ресторат.Виж ако им организираш скок с бънджи ще го запомнят. :danceg:Само да не те обидя.Аз така си мисля поне.

Не и в такъв ресторант!  girl_wink Нашите кумове не са двойка, така че това, което казвам е само за кумата и съпруга й, който не ни е кум. Мисля, че ще им хареса. А и съм се нагледала на неща за спомен: кухненски принадлежности, пижами и тем подобни...  nea
Активен
liony2000
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юли 09, 2010, 20:21:26 »

Не и в такъв ресторант!  girl_wink Нашите кумове не са двойка, така че това, което казвам е само за кумата и съпруга й, който не ни е кум. Мисля, че ще им хареса. А и съм се нагледала на неща за спомен: кухненски принадлежности, пижами и тем подобни...  nea
И това го има.И аз взех да се замислям за организирана почивка.Нашите са семейство ,но нямат възможност и скоро не са ходили никъде. girl_wink
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юли 09, 2010, 22:22:37 »

Здравейте пак!
Отчитам прогрес относно кумувете: утре отиваме официално да ги поканим с ракия (водка - по-скоро за кума), пиле, торта, букет, покана, подарък за детенце и много весело настроение ... доста ще се изненадат от приготвените армагани ...
Стискайте палци кумувете ни направо да си кажат на какъв подарък биха се зарадвали, защото нямам никаква идея, а това ми е една от големите въпросителни в така стройния иначе план  blush ...
Ще споделя последствие какви идеи сме обсъждали с надеждата да бъдат от полза за всички, които като мен се чудят и маят ...
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юли 11, 2010, 20:18:10 »

Е, вече и ние си имаме официално поканени кумуве!

Голямата изненада за мен беше, че кумата ни посрещна с питка, мед и здравец ... много мило беше. Не знам дали някъде го пише, че така се прави (разбира се, когато предварително се знае, че ще се канят кумуве), но самият факт, че тя беше решила да ни посрещне така тържествено, беше трогващ smile

Относно кума, при сядане на масата, каза "Айде сега, ако младоженецът не ме напие, отменяме сватбата" ... голям смях беше, тъй като и четиримата не сме много по традициите, но явно всеки си има важен момент и си го спазва smile

Подаръкът въобще не го обсъждахме - оказа се, че сме на една вълна - общото ни желание е заедно да отидем някъде за седмица - релакс, слънце, вода, коктейли. Имах притеснения как ще се питаме и договаряме, но се получи много естествено ...  ние ги завеждаме тях някъде, съответно те нас ...
Активен
liony2000
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юли 12, 2010, 20:18:06 »

Е, вече и ние си имаме официално поканени кумуве!

Голямата изненада за мен беше, че кумата ни посрещна с питка, мед и здравец ... много мило беше. Не знам дали някъде го пише, че така се прави (разбира се, когато предварително се знае, че ще се канят кумуве), но самият факт, че тя беше решила да ни посрещне така тържествено, беше трогващ smile

Относно кума, при сядане на масата, каза "Айде сега, ако младоженецът не ме напие, отменяме сватбата" ... голям смях беше, тъй като и четиримата не сме много по традициите, но явно всеки си има важен момент и си го спазва smile

Подаръкът въобще не го обсъждахме - оказа се, че сме на една вълна - общото ни желание е заедно да отидем някъде за седмица - релакс, слънце, вода, коктейли. Имах притеснения как ще се питаме и договаряме, но се получи много естествено ...  ние ги завеждаме тях някъде, съответно те нас ...
Bravo Bravo Bravo
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #337 -: юли 13, 2010, 16:46:34 »

И ние вече си имаме кумове yahoo.Много ще съм ви благодарна,ако дадете идеи за изненада на самата сватба,игра или нещо такова.Това с пилето е много популярно и не ми се иска,нещо по-интересно,ако някой се сеща.Благодаря ви give_rose
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 13, 2010, 17:01:55 »

ina0208, честити ви кумуве!
Това с пилето е традиция, не просто игра. Кумувете с танц си спечелват питката/тортата и пилето и на следващия ден ги изяждат с младоженците.

Има една тема Весела сватба. Там може да видиш различни игри.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 14, 2010, 07:47:37 »

lionelsa кумовете споделят пилето и тортата с младоженците ли , а аз мислех че си остават за тях просто семейно да се почепят ?
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юли 14, 2010, 09:05:52 »

При нас кумовете си ги взимат, все пак са си ги откупили blum
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 14, 2010, 16:00:56 »

здравейте аз имам питане тъй като ще сме кумуве август месец и сега се готвя за сватбата  smile Нали има една такава традиция в която кумувете си измислят нещо да направят някаква игра например младоженеца трябва да сложи една маса с пиене на сред пътя заради кума си ... Въпроса ми е това кога се прави преди да се вземе булката или след това?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юли 14, 2010, 16:17:35 »

m_a_g_i_vs, това се прави преди вземането на булката - по пътя към нея, като трябва кума да поиска  good
Това е поне което аз знам.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юли 15, 2010, 14:23:23 »

Моят мъж не я знаеше,но вече знае  tease. Някои го правят преди да вземат булката,но съм виждала и след като я вземат да искат да се спре за нещо. При нас ще е преди булката и то само ако има време  blum
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юли 15, 2010, 16:09:21 »

Да, прави се преди да се вземе булката, например да иска да пие уиски, кафе, цигара, да го носят със стола и други такива номера. Разиграва младоженеца girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: