Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 07, 2025, 04:48:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.....част 3  (Прочетена 225583 пъти)

savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: февруари 09, 2010, 08:54:10 »

tedi_rusenova да се включиш да разкажеш какво е ставало  give_rose

Капризче благодаря и ще се постарая за снимките  smile
Активен
Katence
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #181 -: февруари 09, 2010, 15:02:24 »

Е значи имаме много време да се класираме сред желаещите Wink

Какво стана с вашите кумуве? Взехте ли решение?

Ами честно казано сме до никъде оставяме този въпрос за по-нататък
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: февруари 09, 2010, 15:04:04 »

Ами честно казано сме до никъде оставяме този въпрос за по-нататък

Накрая без да очакващ ще се появят подходящите хора. Ние много се двоумихме между няколко души и за това те разбирам че си е кофти да не знаеш кой ще ти е кума. Важно е, защото си остава за цял живот. Успех smile
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: февруари 09, 2010, 20:40:10 »

И аз мисля че кумовете е добре да са семейство или най- малкото да живеят заедно. Не си представям кумовете да са напълно непознати, някак си не е естествено. На едни познати на сватбата кумовете бяха напълно непознати и се получи много неприятна ситуация, когато ДЖ покани кумовете на техния танц и им каза горчиво. Верно, че грешката е в младоженците, че не са предупредили ДЖ за това, но все пак те се почувстваха много неудобно. Нашите например не са семейство, но си живеят заедно, и ние си ги приемаме като семейство и когато решихме да правим сватба бяхме категорични че ще поканим тях, ако пък не приемеха щяхме да го мислим, за наша радост обаче приеха и се справиха много добре със задачата си smile
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: февруари 11, 2010, 21:12:55 »

Момичета да ви се похваля че вече и аз имам кумове никога няма да забравя тяхната реакция само като влезнаха в стаята кадето бях оставила всичко питката пилето кумувата ракия поканата кумата като отваряше поканата цялата треперише а на кумът му се насълзиха очите и не можеха да осъзнаят какво точно става първите 5 мин и веднага казаха ДА yahoo yahoo danceg yahoo danceg всичко се получи идеално благодаря за подкрепата и дано и на момичетата които се още не са поканили техните кумове като ги поканят да получат наи прекрасният отговор ДА и да усетят наи прекрасното чуство което усетихме и ние  yahoo give_rose
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #185 -: февруари 12, 2010, 10:36:58 »

Теди, радвам се, че кумовете Ви са приели  yahoo
Сега започвам големите емоции покрай подготовката на сватбата smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: февруари 12, 2010, 14:10:46 »

И аз мисля че кумовете е добре да са семейство или най- малкото да живеят заедно. Не си представям кумовете да са напълно непознати, някак си не е естествено. На едни познати на сватбата кумовете бяха напълно непознати и се получи много неприятна ситуация, когато ДЖ покани кумовете на техния танц и им каза горчиво. Верно, че грешката е в младоженците, че не са предупредили ДЖ за това, но все пак те се почувстваха много неудобно. Нашите например не са семейство, но си живеят заедно, и ние си ги приемаме като семейство и когато решихме да правим сватба бяхме категорични че ще поканим тях, ако пък не приемеха щяхме да го мислим, за наша радост обаче приеха и се справиха много добре със задачата си smile
Като се зимисля виждам ,че си много права . И аз бях кума с човек който сме просто приятели от деца . Той е най добрия приятел на младоженеца ,а аз и на булката и на младоженеца . Но след сватбата все по рядко се виждахме четиримата . Младоженците един път излизат с мен после с кумът good отделно ,защото все нямаме време да се съберем и е много неприятно за тях ,а и за нас .
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #187 -: февруари 12, 2010, 14:42:49 »

tedi_rusenova  Bravo , много се радвам, че са приели, добре си ги изненадала и е било много емоционално и за двете страни, хубаво се е получило  danceg
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 15, 2010, 11:50:57 »

Момичетаа, да ви се похваля.Вчера официално си "искахме" кумовете.Преди това ги бяхме поканили неофицинално и те приеха.Вчера отидохме с пита, пиле, бонбони, букет за кумата и една глинена бъклица с вино и етикетче за тях.Те вчера бяха разбрали за тази традиция и малко бяха като в небрано лозе.Не знаеха как да се държат. biggrin Бяха много сладки, а аз съм много доволна.  yahoo yahoo yahoo
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 15, 2010, 14:25:35 »

Dallila честити кумове със сигорност е била голяма емоцията и наи вече техните изражения поне при нас със нашите кумове беше така много се радвам за теб Bravo Bravo
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: февруари 16, 2010, 02:12:42 »

Милички, аз да попитам нещо. Понеже на милото брат му се жениха в Лас Вегас ( знаете там как се женят) и ние им бяхме свидетелите, означава ли че ние сме им били нещо като кумове, в смисъл броим ли се като техни кумове ?
« Последна редакция: февруари 16, 2010, 02:14:53 от Mrs. Anita » Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 16, 2010, 11:10:46 »

Mrs. Anita, доколкото по старата българска традиция кумовете са свидетели на сключването на брака (някога само под формата на църковно венчание), то да - вие сте им кумове.  good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 16, 2010, 11:24:12 »

Mrs. Anita, то и в България при граждански брак те водят свидетел.

Но по нашенски - водите им се кумуве. girl_wink
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #193 -: февруари 16, 2010, 12:57:41 »

Dallila честити кумове  Bravo
Нашите още не са ни дали отговор shok , а аз вчера юрнах милото да ходи да поръчва поканите за да пратя поне на гостите от чужбина и добре, че той се сети, че си нямаме още кумове и няма как да стане да раздавам покани   crazy Малко ми стана мъчно, така се бях настроила  cray
Активен
Мери
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: февруари 16, 2010, 15:25:47 »

Здравейте! Имам един въпрос, който поне за мен е с повишена трудност...
Миналата година с приятеля ми бяхме кумуве на сватбата на най-добрата ми приятелка. Те сключиха само граждански брак тогава, но към края на тази година, ще сключат сигурно и църковен брак. И разбира се ние ще им бъдем кумуве и тогава.
Ние с милото не сме женени и също обмисляме да се оженим това лято  blush
Въпросът ми е следния: мислите ли че е възможно те да ни бъдат и на нас кумуве- защото те са ни наистина най-близките приятел!?  За гражданския брак мисля, че няма да има проблем, но ме притиснява точно  църковния... Според вас мислите ли че е разрешено и  дали ви се струва приемливо решение... много съм обърката  cray
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: