Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 08, 2025, 09:38:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената книга!  (Прочетена 28618 пъти)

mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юли 27, 2009, 13:51:15 »

Ralibali, благодаря за инфото, не се притеснявай за сайта, мога да го разгледам от любопитство, защото нямам практика да поръчвам от чужди сайтове, поне на този етап  blush. Яд ме е, че в България тези неща каточели са тема табу. Като гледам по тези чужди сайтове какви ли не неща продават и то на добри цени, човек спокойно може да си направи абсолютно уникални неща за сватбата. Предлагат толкова красиви листи, шаблони, перфоратори и какво ли не. С малко сръчност можеш да си направиш уникални, тематични покани, тейбъл картички, благодарствени писъмца, книга за пожелания, цветчета за закичване и т.н. с две думи всичко за сватбения ден.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юли 27, 2009, 14:14:16 »

cray Така, че единственият ми съвет към вас е ... Дайте я на сватбената си агентка предния ден или на някоя приятелка, която няма да ви разочарова.

Ние я бяхме дали на ДЖ-я при една от срещите ни два дни преди сватбата и водещата се погрижи тя да мине покрай всички гости.

Има вариант да си купите книгата от Асеновград с останалите неща. Аз харесах там една беше около 25лв., но в последствие реших, че можем ние да си я направим и не беше никак лоша, а остава мил спомен.
Активен
life
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #17 -: август 07, 2009, 16:47:36 »

Моята сватбена книга за пожелания я направиха в Пловдив. Стана уникална и гостите много я харесаха- запълнена е до последната страница. Всичко се прави индивидуално, със снимки, цвета също е съобразен с темата на сватбата!Ако някои иска пишете и ще ви пратя саита им или адрес!
« Последна редакция: август 07, 2009, 16:55:20 от life » Активен
sunflower1985
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: август 13, 2009, 13:40:33 »

Здравей!Ще  ми изпратиш ли сайта и адреса,където са ти направили сватбената книга в Пловдив?Благодаря предвартително!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: август 13, 2009, 14:21:43 »

Ето я и моята,аз я купих чисто бяла и си я украсих самичка.

* DSC09431 [800x600].JPG (72.4 KB, 800x600 - видяно 1308 пъти.)
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: август 13, 2009, 14:42:11 »

lady Моята беше същата , но без украсата.На теб ти се е получило yahoo :bravo:Голяма красота
Активен
sunflower1985
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: август 15, 2009, 20:21:46 »

Zdraveite!Iskam da napisha nqkakvo lubovno stih4e v na4aloto na svatbenata si kniga.Nqkoi moje li da mi dade ideq?Blagodarq predvaritelno!
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: август 15, 2009, 23:18:27 »

http://lubovni-stihove.spomenibg.com/stihove/ тук има разни любовни стихове, може нещо да ти хареса. А и ако напишеш в търсачката любовни стихове ще ти се появят доста. Има и хубави български песни, в който се пее за любов.

И пиши на кирилица. Писането на кирилица тук е задължително!
Активен
swetla99
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: август 18, 2009, 00:51:24 »

Здравейте.Днеска си купих и аз сватбена книга,обаче не ми хрумва на идея на кого трябва да я дам така че  да има пожелания от всички гости.Аз няма да имам сватбен агент.Ще имам  ДЖ и водеща?Да я дам ли на водещата?Но се претиснявам кога тя книгата ще мине през всички гости.И кога водещата ще им я даде.Въобще не съм запосната как да се получат нещата с тази книга.Моля ви дайте идейки!
Искам писането в нея да стане в деня на сватбата защото много от гостите няма да ги видя след това скоро.
Благодаря ви. give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: август 18, 2009, 10:00:46 »

swetla99, моят съвет е да я дадеш на водещата. На нашата сватба така направихме - дадохме я предварително на ДЖ-я и водещата и в един момент тя съобщи на гостите, че трябва да си припомнят детските години и попълването на лексиконите, защото при тях ще се появи сватбената книга на младоженците и те трябва да напишат пожелания. След това даде книгата първо на кумовете, когато те написаха своите пожелания я даде на следващата маса и така докато всички се разписаха. После ми я донесе и имаме скъп спомен. Трябва да ти кажа, че спокойно може да съчетае воденето на сватбата с предоставянето на книгата на гостите.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: август 18, 2009, 18:44:02 »

Идеята за сватбена книга е много добра, дори и по възрастните да не напишат нещо, то младите със сигурност ще  good
swetla99, много хубав начин сте избрали да подканите гостите да напишат по нещичко в книгата ви!
Ето я и нашата книга, надяваме се да се изпълни с много интересни пожелания!

* untitled.JPG (46.58 KB, 500x470 - видяно 1243 пъти.)
Активен
swetla99
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: август 18, 2009, 21:06:42 »

Рени благодаря ти много за съветчето.Точно така ще направим.Благодаря ти много за идейката give_rose
Активен
Iraaa
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #27 -: август 25, 2009, 16:35:32 »

Здравейте и аз много се кефя на идеята за книгат yahoo. Моята си я купих от един сайт orisnik.com и много готина. Но и аз като вас се чудя по кое време на сватбата да я дам на гостите да пишат в нея и кой да го направи. huhhuh.gif Ако е водещата няма ли да и отнеме много време става въпрос за сватба от 140 човека. Мисля да е някоя от шаферките, те са големи момичета? Аз искам да ви попитам откъде да си купя сватбен албум?
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #28 -: август 25, 2009, 19:36:51 »

В някой от луксозните книжарници особенно в Мола или във фотомагазините има хубави албуми.
А сватбени книги има почти във всички булченски магазини  агенции и книжарниците на Херус
« Последна редакция: август 25, 2009, 19:45:31 от Abii » Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: септември 03, 2009, 12:01:43 »

Daisy_d много ти е красива сватбената книга...и аз много искам да си вземем и да имаме пожеланийца от гостите...от къде си я  поръча твоята и на каква цена ти излезе ако не е тайна  smile
аз тука питах но по сватбените магазини нямали такива а в едно фото ми предлагаха някаква която е и едновременно за писане на подготовката и подробности около сватбата а аз такава си имам отделно и искам да ми е само за пожелания а не и други неща...забравих да питам в Асеновград по магазините много съм смотана  angry
Активен
Страници: 1 [2] 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: