Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 08, 2025, 11:43:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената книга!  (Прочетена 28625 пъти)

sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« -: юли 01, 2009, 21:56:13 »

Здравейте момичета!
Много искам да имам сватбена книга на сватбата, за да може всеки от гостите да напише по нещо за спомен, проблема е такъв, че не знам от къде в Пловдив да си я купя или поръчам да ми изработят, за да е еднаква с темата и цветовете на сватбата..... моля помагайте!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #1 -: юли 02, 2009, 07:31:49 »

Би трябвало навсякъде, където правят покани по поръчка да имат и сватбени книги в комплект с тях.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 02, 2009, 10:07:28 »

Здравейте момичета!
Много искам да имам сватбена книга на сватбата, за да може всеки от гостите да напише по нещо за спомен, проблема е такъв, че не знам от къде в Пловдив да си я купя или поръчам да ми изработят, за да е еднаква с темата и цветовете на сватбата..... моля помагайте!

Отиваш в Асеновград и в почти всеки магазин / сватбен / се предлагат . Успех !  good
Активен
sante
Ентусиаст
**

« Отговор #3 -: юли 02, 2009, 11:01:20 »

Благодаря, момичета Flower Flower kiss
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 08, 2009, 22:56:30 »

Sante, моята сватбена книга ми я взе кумата от там, където си пазарувах и останалите неща. Беше в комплект с възглавничката за халките и струваха 40лв. Всичко това можеш да намериш в Асеновград. Но гледай внимателно, защото едно нещо можеш да го видиш 10 пъти на различни цени. А и не се знае къде как ще те обслужат.
УСПЕХ!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 09, 2009, 12:25:16 »

А аз искам да ви се оплача!  cray Много исках такава книга и на нашата сватба, купих си такава, надписах я и вече беше готова за гостите. На сватбения ден я сложихме в чантичка и я взехме за ресторатна, където на уелкъм дринк - а гостите трябваше да пишат в нея докато ние сме на фото сесия. Но се оказа, че родителите са толкова стреснати, че я забравили да я дадат на агентката, за да може тя да се заеме с нея. След като ние отидохме при гостите и влезнахме вече в ресторанта, някой се бил сетил за нея, обаче в същото време нещо си станало и му изхвърчало от главата и пак са забравили да я пуснат и в ресторанта. И накрая аз си останах само с книгата, в която нама и едно послание.  cray Така, че единственият ми съвет към вас е ... Дайте я на сватбената си агентка предния ден или на някоя приятелка, която няма да ви разочарова.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 09, 2009, 13:35:47 »

Аз мисля да я дам на DJ-я като се срещнем предния ден. Тя така или иначе ще стои при него през цялото време. Но много жалко се е получило за твоята книга, Ели. Наистина много лошо, защото това си е някакъв спомен и всички познати, приятели и близки, събрани в една книга. Но покрай сватбата винаги е така. Е, нали си имаш снимките, емоциите, спомените, изживяното good
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 09, 2009, 18:41:40 »

Да, аз точно затова исках такава книга, но ... зраве да е. Всяко зло за добро! Дано поне на никоя от вас да не се случва това.  give_rose
Активен
sante
Ентусиаст
**

« Отговор #8 -: юли 10, 2009, 20:39:16 »

Момичета, намерих си сватбена книга, но не от Асеновград, гледах тук по сватбените салони и нищо не ми хареса, ужасни са просто. Поръчах си я и ще ми я доставят от Канада другата седмица yahoo. Аз съм се разбрала с агентката да й я дам на нея още от предния ден, за да не стават гафове и тя ще я даде  на гостите да напишат по нещо по време на welcome drink-a, докато ние си правим фотосесията.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 10, 2009, 22:56:24 »

sante, ще споделиш ли моля от кой сайт си я купи?  give_rose
Активен
m1ninka
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #10 -: юли 11, 2009, 12:04:46 »

Извинявам се,но може ли да попитам какво представлява лелкъм дринка  blush
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 16, 2009, 20:44:58 »

На нас пък ни хрумна малко по-различна идея от обичайната сватбена книга. Взехме си албум за снимки, от тия дето кориците им са направени от естествени материали - листа, клонки и т.н. - т.е. нещо, което ни се вързва с цялата есенна концепция.

И решихме на всяка страничка от албума да има по една наша снимка горе, а наместо втора долу, да има картонче за писане. Така ще споделим с гостите ни как хубаво си изкарваме заедно, защото всички избрани снимки са от места, които сме посетили, празници и т.н.

На всяка страница слагам по някое и друго есенно листо с печатчетата, за да придобие есенен облик, а с мъниста направих и отбелязвалка smile

Доста интересно се получи, мисля, снимки има в галерията ми.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юли 16, 2009, 21:02:36 »

Ралибали, чудна е станала, много добре ти се връзва този стил албуми с есенната сватба. И аз съм за този концепт, че пред бялата страница малко се стрескат като че ли хората (е, поне аз, все се чудя как да намеря нещо оригинално), а така може и по-лесно и естествено да им дойде вдъхновенито. Аз ще пробвам със снимки на тържеството, дано да стане...
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юли 21, 2009, 23:55:31 »

eli_berberova, мисля си, че може да поднасяш сега книгата си за пожелания на гостите, когато по едни или други причини се срещате с тях. Ще ги помолиш да изкажат впечатленията си от сватбения ден, кое ги е впечатлило най-много, кое им е харесало и т.н. Може би няма да се разпишат всичките ти гости, но тези, с които по-често поддържате контакт със сигурност ще споделят вълненията си от вашия сватбен ден. Предполагам дори, че така ще се получи по-интересно. А може и да си добавиш към всяка страница снимка със съответния гост. Аз така давах да пишат пожелания за 1-я РД на малкия, в пожеланията се включиха освен поканените на деня гости и други приятели и роднини, малкия със сигурност ще има мили спомени.

Ralibali, направо е страхотна вашата книга, много ми хареса. Искам само да те попитам от къде си си купувала печата и перфоратора, от БГ ли са или си ги поръчвала от чужбина? Честно казано никъде не съм виждала да се продават такива неща? Аз на времето имах подобни печати(едните с животни, а другите с листа и дървета, трябва да ги потърся из тавана на нашите).
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юли 26, 2009, 20:40:41 »

Здрасти, ами перфоратора е от Слънчоглед, а печатите от един англиски сайт, ако искаш мога да ти го пратя на ЛС?
Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: