Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:34:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети 3  (Прочетена 272345 пъти)

kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: март 24, 2011, 11:48:14 »

Хубав, изчистен етикет.Единственото, което не ми харесва е датата.Според мен по-грамотно би изглеждало да се напише 09.04.2011г
Не бих искала да те засегна kala, но този пропуск ми вади очите и то при положение, че етикета е направен от професионалисти nea

Valka27, етикета си е правен от нас /от милото, понеже аз не съм на 'ти' точно с тези програмки, но той си поигра доста, защото и той не е художник  sarcastic/ - само разпечатвани от фирмата, която посочих. На мен не ми 'вади очите', така си ми харесва pardon
Pinkbird , На мен ми излязоха 24лв за 50-те етикетчета с размери А7 на замозалепваща се хартия. В самия сайт ти калкулира цената като зададеш желаните размери, брой, вид хартия и т.н. Колкото е по-голяма бройката, единичната цена пада  good
« Последна редакция: март 24, 2011, 11:50:51 от kala » Активен
kicky
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #331 -: март 25, 2011, 00:31:30 »

Здравейте, момичета! И аз да се включа със зов за помощ за етикетчета, а дори може и за покани, за да са в тон, защото ние сме в началото на подготовката и още не сме си ги избирали. Мислехме да са готови, но може и друго да решим smile! Искам да има нещо синичко, защото нашата сватба ще е в бяло и синьо. Ако някой има предложения да пише smile! Благодаря Ви предварително! Целувки на всички!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: март 25, 2011, 20:15:45 »

Какво ще кажеш за Vintige!? Става и за покани и за етикти за вино и ракия... Е не е типичното, но пък не ви ли писна от едно и също... blum

Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #333 -: март 25, 2011, 21:19:04 »

Здравейте и от мен. Обръщам се към Вас с една много голяма молба - скоро ще кумуваме и решихме да направим малка изненада с 4-те вида бутилки. Обаче немога да намеря подходяща украса и етикет. cray Иска ми се украсата да си я направя сама, но нищо немога да измисля за по оригинално. Моля ако имате идейки или снимки да пратите. Благодаря Ви предварително.
Активен
kicky
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #334 -: март 26, 2011, 10:19:57 »

anelcka80, определено съм навита да е нещо по различно smile, дори разглеждах разни снимки със цветя, но не съм пробвала какво ще се получи. Ще покажа като направя нещо. smile. Хубав ден!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: март 26, 2011, 11:31:40 »

Radito , ето тук няколко сайта...
http://www.atelief.com/%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8,56.html
http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=12&t=3742&start=15
http://podaraci-bg.com/bg/ezine/show/ko6nica-za-svatld.php
http://podaraci-webpodaraci.blogspot.com/search/label/%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%82%20%D0%BE%D1%82%20%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B8
http://911.bg/a2/svatben-podaryk!-koshnica-s-tri-shampanska!-3606279.html

Нашите кумове ни подариха такива бутилки. Една за розената сватба (първата годишнина) в червено, една за спебърната сватба- сребърно украсена, една в златно- за златната сватбена годишнина и една в светло синьо и розово - за първото дете...
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: март 26, 2011, 15:50:44 »

Скоро разбрах, че ракията ни ще бъде наливна и ми трябват етикети. Сътворих тези набързо. Обаче не мога да реша кой от тях да бъде. Освен това ми се получава тафталогия в текста. Не че има чак такова значение, но все пак се чудя!  scratch one-s head Вие как мислите? Последното е заден етикет, който мисля че може да го има евентуално само, ако сложа предпоследния етикет. Иначе моят фаворит е първият.
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #337 -: март 26, 2011, 17:05:14 »

anelcka80 Много ти благодаря за бързия отговор. Страхотни са мисля че ще използвам едната идея. Monikamaria мисля че тук може да намериш нещо подходящо и цената също е много приемлива
http://test.foxy-wed.com/index2.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71&pop=1&tmpl=component
http://svatbi.bg/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=9&Itemid=8
« Последна редакция: март 26, 2011, 18:01:12 от Radito » Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #338 -: март 26, 2011, 18:00:20 »

Monikamaria, на мен най-много ми харесва първия етикет на втория ред (този, който е само с орнаментите) smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: март 27, 2011, 19:28:18 »

Radito, благодаря много за инфото, give_rose но аз държа сама да си ги направя. Много по-сладко е!
pinkbird, благодаря за отговора, мила! Ти си третият гласувал за този вариант, наред с майка ми и младоженеца! smile Нещо моят фаворит никой не го подкрепя! sarcastic Явно ще отпадне!
Събирам още гласове, момичета, помагайте! Girl_hide
Активен
cvetina84
Ентусиаст
**
Публикации: 60

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: март 28, 2011, 08:53:32 »

Скоро разбрах, че ракията ни ще бъде наливна и ми трябват етикети. Сътворих тези набързо. Обаче не мога да реша кой от тях да бъде. Освен това ми се получава тафталогия в текста. Не че има чак такова значение, но все пак се чудя!  scratch one-s head Вие как мислите? Последното е заден етикет, който мисля че може да го има евентуално само, ако сложа предпоследния етикет. Иначе моят фаворит е първият.

Monikamaria, честно казано и моят фаворит е този с красивите орнаменти. Още щом го видях ми стана любим. Все пак мисля, че този етикет има много общо с темата на сватбата  give_rose
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: април 07, 2011, 13:02:53 »

Здравейте, гледам какви хубави етикети сте сътворили, но мен ме няма никаква по компютрите.Мога ли да ви помоля, ако някой може да ми изпрати файл на покана, а аз да си сменя примерно текста и имената.Ще съм ви наистина много благодарна момичета!!!! good
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: април 07, 2011, 22:17:29 »

nellyaci, най-лесното, което можеш да направиш, тъкмо ще е сигурно, че сама ще си го избереш, е да напишеш в Google imаges(изображения) - wedding templates или vectors или frames и да добавиш например цвета или за цветна украса floral. Ще ти излезнат страшно много! good
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 08, 2011, 07:35:26 »

Споделям мнението на monikamaria за етикет №1, които тя е показала.В интерес на истината темата на сватбата не е толкова важна, поне за мен, защото в ресторнта ще е украса от златно и бяло, розичките на бутониерите ще са само в бяло, така че ракията и шишета ще са си отделно.Monikamaria можеш ли да ми изпратиш някой твой шаблон - ще ти бъда много благодарна!!!
Активен
vania_petrova
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #344 -: април 17, 2011, 12:43:16 »

моя приятелка откри случайно едно фото студио в сандански където разполагат с един огромен принтер, кадето и проектираха и отпечатаха етикетите за сватбата, за вино и за ракия, като бяха на специална хартия за етикети и бяха уникални много красиви, даваш им само размерите и цвета на сватбата и те ти правят проект, и бяха на едни големи листове и всеки етикет си беше изрязън само отлепваш и лепиш на бутилката, а и цената им ни учуди преден и заден етикет излизаха около 1лв., аз лично имам една бутилка вкъщи и си я ползвам и етикета не е мръднал.Вече няколко познати ползват техните услуги и самного доволни http://www.facebook.com/#!/media/set/fbx/?set=a.438164308176.200574.185625713176
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: