Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 22, 2025, 12:40:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част (Прочетена 183341 пъти)
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част
«
Отговор #375 -:
юни 24, 2009, 09:45:08 »
Цитат на: tonitta в юни 24, 2009, 07:28:34
Lili78
предната зима бях точно в твоето положение и наистина имах ужасни пъпки по шията и много се ядосвах,защото никога не съм имала пъпки,имах и кистички на яйчниците,абе явно нещо ми беше станало.Но не съм пила нищо,кистите се спукаха от самосебе си и всичко се оправи.Аз си правех чай от коприва, бял равнец и жълт кантарион и цял ден пиех на работа(пречиства много),а преди да забременея пиех цистофемин и циклонорм на д-р Тошков.Та така се оправих.Разбира се всеки случай е индивидуален,но просто реших да ти напиша аз какво направих в тази ситуация и резултатът е налице-без пъпки,с бебче в коремчето :PЖелая ти същото в скоро време!
Аз за тези билкови таблетки на д-р Тошков съм се сетила, но не ги виждам никъде. Имаше ли ефект от тях? Идваше ли ти редовно ?
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #376 -:
юни 24, 2009, 12:06:30 »
ellie_bellie , inaxastra , lilsan/Лили ,Lili78 , gostenka_82 , благодаря ви
оказа се, че няма място за притеснение.Док ми въведе резултатите в някаква таблица на компа и от там автоматично ми изчисли, че рискът е по-малък от 1%
Истината е, че малко се притесних, защото майка ми е диабетик.
Сега ще чакам другия вторник гинеколожката пак да ме прегледа, да видим този път дали се е случило чудото.
Стискам палци на всички
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #377 -:
юни 24, 2009, 12:18:56 »
И ние ти стискаме!
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #378 -:
юни 24, 2009, 12:28:02 »
Валка,стискаме ти палци силно.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #379 -:
юни 24, 2009, 12:37:17 »
Вълка и ние ти стискаме палци
аз да ви се оплача. вчера с всичките хормонални изследвания, спермограми отивам при док а той ми вика при тия резултати шансовете ти да забременееш са 2 %
а аз си мислех че всичко е наред, защото като си гледах резултатите всичко е в границите или с някакви минимални отклонения които не си мислех че толкова могат да снижат възможността да си имаме бебче. бързаше ужасно много, каза че сега не му се прави стимулация защото излизал в отпуска, да пия Диане 3-4 месеца и тогава да отида пак. мъжа ми да бил отишъл на уролог
( аз си мисля че андролозите се занимават с мъжките проблеми) и ако 2 години нямаме успех тогава сме щели да правим цветни снимки и разни други неща. ама аз не искам да си губя времето и да чакам 2 години
писна ми от лекари които не ги е грижа. искам да попадна на някой кадърен който да ни обърне внимание, да ни изслуша внимателно и да ни обясни всичко(а не да ми обяснява в нашия сайт има статия за ПКЯ прочети я), да гледа на нас като на хора с проблем, а не като на ходещи портфейли.
извинявам се че ви натоварвам, но имам нужда да споделя с някой.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #380 -:
юни 24, 2009, 12:43:43 »
Миличка честно да си кажа от сутринта чакам да пишеш защото си спомних, че вчера си била на лекар.Направо не знам какво да ти кажа, само кураж и това е.Бих ти препоръчала да смениш лекаря.В София има много клиники по стерилитет, провери отиди в някоя.А ако искаш винаги си добре дошла тук при мен в Плевен на гости.Само не губи надежда, недей това е най-ценното което ни е останало
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #381 -:
юни 24, 2009, 12:49:33 »
Валка, на теб да не би да ти закъснява, че докторката да гледа каква сте я свършили?
Ечи, възмутена съм от това, което чета. Това за мен не е доктор, това е търговско дружество, което търгува с желанието и мъката на хората. Извинявам се, че съм толкова крайна, обаче ми писна от такива лекари. И какви са тези шансове 2%, има лекари, виждат че единствения шанс на двойката е инвитро и вес пак ги окуражават. Моят съвет е да смениш лекаря. потърси и второ мнение и вземи си направи една стимулация при друг лекар. Пожелавм ти успех и скоро хубави новини.
Активен
elinora
Ентусиаст
«
Отговор #382 -:
юни 24, 2009, 13:18:27 »
echy_
,мила, Ренито е права потърси друго мнение. За пореден път се убеждавам, че някой лекари са ужасни.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #383 -:
юни 24, 2009, 13:31:26 »
Ренка, малко по-напред в темата писах.За да не се повтарям... ето тук
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19317.315.html
echy_ , сменяй доктора веднага .Ако искаш пусни да видим резултатите, невярвам да е толкова зле.И мисля, че е редно да споменеш името на въпросния... нека си имат момичетата едно на ум
«
Последна редакция: юни 24, 2009, 13:39:47 от valka27
»
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #384 -:
юни 24, 2009, 14:02:17 »
Аман от тъпанарска работа - явно трябва да ставаме половин специалисти и ние да си поставяме диагнозите.
Echy_
, мила сменяй лекаря и въобще не се колебай. То и аз съм с поликистоза, ама все още не са ми казали, че имам шансове 2% за бременнсот.......... аз лично ти препоръчвам клиника Щерев, защото там намерих разбиране и човещина.
Стискам ти палци и ще видиш, че всичко ще си дойде на място
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #385 -:
юни 24, 2009, 14:08:42 »
малее,
ечи
, мила, успокой се; как така 2% на база хормони;
първо, за мъжа ти, аз не си спомням какъв точно е проблемът му, сигурно съм пропуснала...за което ти се извинявам;
та за мъжа ти - какви изследвания е правил, къде (много важно); резултати;
тук само бързам да кажа, че има вариант наистина да е за уролог, а не за андролог;
при теб, какви изследвания ти е пуснал, че така ти казва....?????
аз направо останах без думи...
и какви две години ако не става бре....малеее
съгласна съм с другите момичета - направо го забрави този;
значи, запиши си час в някоя клиника по стерилитет, като дойде - отиваш с всички изследвания там;
ако се притесняваш, пиши ми на лични за неговите и твоите изследвания и резултати
само се успокой, ще имаш бебе и то доста по-скоро, но не и с помощта на този доктор!!!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #386 -:
юни 24, 2009, 14:25:36 »
то още щом излезнах от кабинета милото ми каза че ще потърсим друго мнение да видим дали и двамата сме толкова дефектни.
а това са ми резултатите на 3 ден от МЦ, съотношението na LH i FSH било критично зле(каквото и да значи това)
LH - 6.75 U/l (ф.ф. - 1-18)
FSH - 3.03 U/l (ф.ф 4-13)
Пролактин - 12.99 ng/ml (3.24-29.12)
Estradiol - 55 pg/ml (ф.ф 39-179)
Testosteron - 1.51 nmol/l (0.2-2.53)
17-OH-Progesteron - 3.97 nmol/l (ф.ф 0.7-4.0)
DHEA-S - 2.41 ug/ml (0.4-2.17)
delta-4-Androstendion 8.21 nmol/l (2.0-9.17)
заключението от спермограмата е олигоастенозоосперниа, лекарката която я прави ми сметна и обясни подробно че има около 2 милм годни сперматозоиди които могат да оплодат една яйцеклетка. иначе на него друго досега не са му изследвали.
благодаря ви за подкрепата, ние не се предаваме и записах час за д-р Владимиров да го видим той какво ще каже.
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298
«
Отговор #387 -:
юни 24, 2009, 14:30:39 »
искам да попитам колко най-рано след овулация може да отчете резултат теста, понеже моя цикъл е дълъг 40 дни и повече и нямам търпение да чакам до закъснението. правих тест една седмица след овулацията, но е отрицателен, но един друг ми показа втора бледа черта. благодаря.
Активен
kali_gali
«
Отговор #388 -:
юни 24, 2009, 14:38:14 »
Момиче,тези хормони са си в ред,дори да има нещо то е незначително и подлежи на медикаментозна корекция според мен.По отношение на диагнозата на мъжа ти-нищо не разбирам,да се произнесат момичетата които са на ясно.
Но наистина се обърни към клника по репродуктивно здраве-примерно Щерев.Вече си имаш и готов набор от изследвания.Но все си мисля,че този доктор е бил прекалено отпускарски настроен и да вземеш да го отсвириш.
Активен
kali_gali
«
Отговор #389 -:
юни 24, 2009, 14:40:59 »
uliaulia,една седмица след овулация настъпва имплантация на евевнуално оплодената яйцеклетка.От този момент-инплантацията-започва отделянето на хормона който отчитат тестовете.Но все пак му трябва време за да го отчете теста.Най-добре 14 дни след овулация.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...