Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 22, 2025, 12:40:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част  (Прочетена 183341 пъти)

fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юни 24, 2009, 09:45:08 »

Lili78   предната зима бях точно в твоето положение и наистина имах ужасни пъпки по шията и много се ядосвах,защото никога не съм имала пъпки,имах и кистички на яйчниците,абе явно нещо ми беше станало.Но не съм пила нищо,кистите се спукаха от самосебе си и всичко се оправи.Аз си правех чай от коприва, бял равнец и жълт кантарион и цял ден пиех на работа(пречиства много),а преди да забременея пиех цистофемин и циклонорм на д-р Тошков.Та така се оправих.Разбира се всеки случай е индивидуален,но просто реших да ти напиша аз какво направих в тази ситуация и резултатът е налице-без пъпки,с бебче в коремчето :PЖелая ти същото в скоро време! give_rose

Аз за тези билкови таблетки на д-р Тошков съм се сетила, но не ги виждам никъде. Имаше ли ефект от тях? Идваше ли ти редовно ?
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 24, 2009, 12:06:30 »

ellie_bellie ,  inaxastra , lilsan/Лили ,Lili78 , gostenka_82 , благодаря ви give_rose оказа се, че няма място за притеснение.Док ми въведе резултатите в някаква таблица на компа и от там автоматично ми изчисли, че рискът е по-малък от 1% smile Истината е, че малко се притесних, защото майка ми е диабетик.
Сега ще чакам другия вторник гинеколожката пак да ме прегледа, да видим този път дали се е случило чудото.
Стискам палци на всички good  good  good
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юни 24, 2009, 12:18:56 »

И ние ти стискаме!
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юни 24, 2009, 12:28:02 »

Валка,стискаме ти палци силно.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юни 24, 2009, 12:37:17 »

Вълка и ние ти стискаме палци good
аз да ви се оплача. вчера с всичките хормонални изследвания, спермограми отивам при док а той ми вика при тия резултати шансовете ти да забременееш са 2 %  Oh my ... а аз си мислех че всичко е наред, защото като си гледах резултатите всичко е в границите или с някакви минимални отклонения които не си мислех че толкова могат да снижат възможността да си имаме бебче. бързаше ужасно много, каза че сега не му се прави стимулация защото излизал в отпуска, да пия Диане 3-4 месеца и тогава да отида пак. мъжа ми да бил отишъл на уролог  crazy ( аз си мисля че андролозите се занимават с мъжките проблеми) и ако 2 години нямаме успех тогава сме щели да правим цветни снимки и разни други неща. ама аз не искам да си губя времето и да чакам 2 години cray cray cray писна ми от лекари които не ги е грижа. искам да попадна на някой кадърен който да ни обърне внимание, да ни изслуша внимателно и да ни обясни всичко(а не да ми обяснява в нашия сайт има статия за ПКЯ прочети я), да гледа на нас като на хора с проблем, а не като на ходещи портфейли.
извинявам се че ви натоварвам, но имам нужда да споделя с някой.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юни 24, 2009, 12:43:43 »

Миличка честно да си кажа от сутринта чакам да пишеш защото си спомних, че вчера си била на лекар.Направо не знам какво да ти кажа, само кураж и това е.Бих ти препоръчала да смениш лекаря.В София има много клиники по стерилитет, провери отиди в някоя.А ако искаш винаги си добре дошла тук при мен в Плевен на гости.Само не губи надежда, недей това е най-ценното което ни е останало  give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 24, 2009, 12:49:33 »

Валка, на теб да не би да ти закъснява, че докторката да гледа каква сте я свършили?

Ечи, възмутена съм от това, което чета. Това за мен не е доктор, това е търговско дружество, което търгува с желанието и мъката на хората. Извинявам се, че съм толкова крайна, обаче ми писна от такива лекари. И какви са тези шансове 2%, има лекари, виждат че единствения шанс на двойката е инвитро и вес пак ги окуражават. Моят съвет е да смениш лекаря. потърси и второ мнение и вземи си направи една стимулация при друг лекар. Пожелавм ти успех и скоро хубави новини.
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юни 24, 2009, 13:18:27 »

echy_,мила, Ренито е права потърси друго мнение. За пореден път се убеждавам, че някой лекари са ужасни.  nea 
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юни 24, 2009, 13:31:26 »

Ренка, малко по-напред в темата писах.За да не се повтарям... ето тук  blush
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19317.315.html

echy_ , сменяй доктора веднага .Ако искаш пусни да видим резултатите, невярвам да е толкова зле.И мисля, че е редно да споменеш името на въпросния... нека си имат момичетата едно на ум pardon
« Последна редакция: юни 24, 2009, 13:39:47 от valka27 » Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юни 24, 2009, 14:02:17 »

Аман от тъпанарска работа - явно трябва да ставаме половин специалисти и ние да си поставяме диагнозите. Echy_,  мила сменяй лекаря и въобще не се колебай. То и аз съм с поликистоза, ама все още не са ми казали, че имам шансове 2% за бременнсот.......... аз лично ти препоръчвам клиника Щерев, защото там намерих разбиране и човещина.
Стискам ти палци и ще видиш, че всичко ще си дойде на място  give_rose
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юни 24, 2009, 14:08:42 »

малее, ечи, мила, успокой се; как така 2% на база хормони;
първо, за мъжа ти, аз не си спомням какъв точно е проблемът му, сигурно съм пропуснала...за което ти се извинявам;
та за мъжа ти - какви изследвания е правил, къде (много важно); резултати;
тук само бързам да кажа, че има вариант наистина да е за уролог, а не за андролог;
при теб, какви изследвания ти е пуснал, че така ти казва....?????
аз направо останах без думи...

и какви две години ако не става бре....малеее

съгласна съм с другите момичета - направо го забрави този;

значи, запиши си час в някоя клиника по стерилитет, като дойде - отиваш с всички изследвания там;

ако се притесняваш, пиши ми на лични за неговите и твоите изследвания и резултати

само се успокой, ще имаш бебе и то доста по-скоро, но не и с помощта на този доктор!!!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юни 24, 2009, 14:25:36 »

то още щом излезнах от кабинета милото ми каза че ще потърсим друго мнение да видим дали и двамата сме толкова дефектни.
а това са ми резултатите на 3 ден от МЦ, съотношението na LH i FSH било критично зле(каквото и да значи това)
LH - 6.75 U/l (ф.ф. - 1-18)
FSH - 3.03 U/l (ф.ф 4-13)
Пролактин - 12.99 ng/ml (3.24-29.12)
Estradiol - 55 pg/ml (ф.ф 39-179)
Testosteron - 1.51 nmol/l (0.2-2.53)
17-OH-Progesteron - 3.97 nmol/l (ф.ф 0.7-4.0)
DHEA-S  - 2.41 ug/ml (0.4-2.17)
delta-4-Androstendion 8.21 nmol/l  (2.0-9.17)
заключението от спермограмата е олигоастенозоосперниа, лекарката която я прави ми сметна и обясни подробно че има около 2 милм годни сперматозоиди които могат да оплодат една яйцеклетка. иначе на него друго досега не са му изследвали.
благодаря ви за подкрепата, ние не се предаваме и записах час за д-р Владимиров да го видим той какво ще каже.

Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #387 -: юни 24, 2009, 14:30:39 »

искам да попитам колко най-рано след овулация може да отчете резултат теста, понеже моя цикъл е дълъг 40 дни и повече и нямам търпение да чакам до закъснението. правих тест една седмица след овулацията, но е отрицателен, но един друг ми показа втора бледа черта. благодаря.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 24, 2009, 14:38:14 »

Момиче,тези хормони са си в ред,дори да има нещо то е незначително и подлежи на медикаментозна корекция според мен.По отношение на диагнозата на мъжа ти-нищо не разбирам,да се произнесат момичетата които са на ясно.
Но наистина се обърни към клника по репродуктивно здраве-примерно Щерев.Вече си имаш и готов набор от изследвания.Но все си мисля,че този доктор е бил прекалено отпускарски настроен и да вземеш да го отсвириш.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юни 24, 2009, 14:40:59 »

uliaulia,една седмица след овулация настъпва имплантация на евевнуално оплодената яйцеклетка.От този момент-инплантацията-започва отделянето на хормона който отчитат тестовете.Но все пак му трябва време за да го отчете теста.Най-добре 14 дни след овулация.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: