Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 25, 2025, 18:24:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част (Прочетена 183845 пъти)
*mwpo
Професор
Публикации: 479
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част
«
Отговор #135 -:
май 31, 2009, 18:07:29 »
На мен лично никога не ми е отчитал този тест, и двата вида съм вземата. Единствено съм отчитала със стария термометър-много досадно, но точно.
Активен
Lili78
Ентусиаст
Публикации: 69
«
Отговор #136 -:
май 31, 2009, 19:18:41 »
danieIa, сутрин ли проверяваш? Ако да, може затова да е объркването, аз имах положителни тестове седмица наред, докато не получих тук съвет да пробвам по друго време на деня, защото хормоните сутрин са високи и объркват теста. Но така или иначе си права, възползвайте се!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #137 -:
юни 01, 2009, 10:34:49 »
някои тестове показват + резултат около 24ч. преди самата овулация;
добре е дасе правят ранния следобяд или докъм 19ч.;
поне на мен лекари така са ми казвали...
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #138 -:
юни 01, 2009, 10:41:16 »
На мен тези тестове не ми отчитат независимо кога ги правя.Пред последния път имах ову проследено от лекар чрез фоликометрия но положителен тест от овулационните тестове нямах.Така че май не може да им се има много доверие на тези тестове.
Активен
gostenka_82
«
Отговор #139 -:
юни 01, 2009, 11:05:38 »
на мен са ми засичали, но аз тогава не знаех, че реално тя ще е в следващите 24ч.... докато не си показах графиката на БТ и резултатите на еда докторка....
но като се замисля, не взеси месец са ми засичали ову....
сега ми е много по-добре, не правя тестове, не черя БТ, не тръпна в очакване...
всичко си има и ++++ страни, акар и доста по-малко
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #140 -:
юни 01, 2009, 11:27:49 »
момичета здравейте и от мен,надявам се да не се застоявам много в този клуб,ако ли не поне да се подкрепяме докато имаме нужда.Пожелавам Ви късмет колкото и на себе си и скоро да сме в следващата тема
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #141 -:
юни 01, 2009, 12:52:14 »
kikolina
добре дошла и дано напуснеш (напуснеМ..) скоро
gostenka_82
извинявай, ако е личен въпроса, но какво се промени, че ги отказа неща??
Защото да Ви кажа честно този месец и аз май ще се оставя на течението, без графики, без тестове за ову, без много нерви, че то вече не се издържа..
Не мога като видя едно нормално бебе да не се разстройвам.. прекалено чувствителна станах с това бебеправене.
Мисля, че някой в темичката беше писал за билкови таблетки Цистофемин - само това не бях пробвала - та сега и това правя
Активен
gostenka_82
«
Отговор #142 -:
юни 01, 2009, 13:09:27 »
армани
,
като цяло е личен, но без да навлизам в подробности ще ти обясня - не ми се налага повече да ги правя...
Активен
Lili78
Ентусиаст
Публикации: 69
«
Отговор #143 -:
юни 01, 2009, 17:15:13 »
kikolina, добре дошла и късмет за бързо излизане от клуба.
Като си говорим за тестовете за овулация... вече 20-ти ден и нямам положителен тест.
Сигурно този месец няма да има овулация. Много ми е тъпо и гадно... Смятам да се сложа на диета, защото от миналата година съм с 5 килограма отгоре и мисля, че това наистина ми обърка овулацията. При все това на височина 174 и тегло 65 кг възможно ли е да са объркани хормоните?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #144 -:
юни 01, 2009, 17:22:51 »
Аз съвсем не съм наясно с тези килограми. Винаги ли са основен фактор за проблемно забременяване. Аз миналото лято за 5 месеца свалих 20кг, а сега зимата за няколко качих 12-13кг. и чак се стряскам като чета, че дори 5 кг качени са проблем. Така или иначе при нас е рано за резултати от бебеправенето, защото почнахме съвсем скоро, но МОЛЯ ако някой е по-наясно с това да каже.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
юни 01, 2009, 17:28:52 »
Момичета, аз вече се побърках - има цикъл, няма цикъл...за 6 месеца ме побъркаха от хормони.....и всякакви съвети (допитала съм се до няколко гинеколога)...казвам ви побърках се....напълнях толкова много за тия 6 месеца, че нямам думи. Хората вече си мислят, че съм бременна - от 20 дни ям само салати и не съм свалила грам.Отделно, че и на кожата ми се отрази - аз имам псориазис и тези от хормони се избих толкова много, че за първи път се виждам така. Същите тия хормони трябваше да ми нормализират цикъла - да , ама НЕ...нищо такова....организма ми се обърка още повече...Бебеправим, ама нищоо......Вече спирам да пия каквото и да е.......Имам чувството, че от както пия тези хапчета за нормализиране на цикъла, които и спомагали за забременяването си разказах играта..Явно не ми понасят и КРАЙ.
Абсолютно съм убедена, че ще имам положителен резултат, не заради тях, а без тях - спряла съм ги вече 15 дни, в момента съм в цикъл....повече няма да пия НИЩО......и ще видим какво ще стане следващите месеци...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #146 -:
юни 01, 2009, 17:32:36 »
Според мен човек трябва да е много чувствителен, за да му се обърка цикъла от 5 кг разлика в теглото. Но има и такива хора, просто е много индивидуално. На някои дори и смяната на климата им влияе, други са като часовник, независимо от условията.
Лили, твоите пропорции са съвсем нормални. Изобщо не мисля, че теглото ти е прекалено, за да ти влияе на овулацията. Пък и 5кг за твоята височина са нищо, не е като да си качила 20...
При бебеправенето човек трябва преди всичко да е много спокоен и в никакъв случай да не се вманиачава в следенето на овулация, правене на тестове, ма ще стане ли, няма ли да стане. Божа работа, когато му е времето - ще си дойде. Става въпрос разбира се за хора, които опитват отскоро. След една-две години безуспешни опити, малко се променят нещата, но спокойствието и оптимизмът остават приоритет.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
gostenka_82
«
Отговор #147 -:
юни 01, 2009, 18:15:49 »
агент т,
наистина съм пропуснала какъв точно е проблемът с твоя цикъл, но, ако след лечение се чувстваш зле и най-важното, несигурна, може би, за твое успокоение, да се консултираш с друг доктор;
ввъ всички случаи лечението би следвало да доведе до конкртен резултат;
все пак освен средства, пръскаш доста нерви, напрежение и .... стерс!!!
успех!!!
Инче
, мила, напълно си права, спокойствие и оптимизъм!!!!
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #148 -:
юни 02, 2009, 07:56:58 »
И аз да се включа в подкрепа на думите на
inaxastra
и на
gostenka_82
относно спокойствието и оптимизма..
Вчера бях на гинеколог и след дълъг и обстоен преглед, ехограф и обсъждане на изследванията, които са добри - гинеколожката ми каза, че няма причина поради, която да не се получава при тези добри резултати.. И като ме пита за ову- и аз като й казвам, че си я следя с тестове и сграбчвам мъжа ми при появата на две чертички на теста.. и тя
Каза ми този месец да зарежа всичко, тестове, мерене на БТ, без да си следя кога са ми фертилните дни, да си действаме когато и както си искаме и то без да го правим с мисълта, че правим бебе.. И според нея единствената причина поради, която не се получава при нас е това, че дълги години сме се пазили и сега сме малко вманиачени на тази тема. Това е. Сега остава и аз в съзнанието си да си избия тази мисъл от главата и да видим какво ще стане.
Lili78
аз съм 167 и в момента съм 64кг - лекарката каза, че не това е причината да не се получава бебето. Но виж за нередовния цикъл - не знам дали влияе - аз понеже съм си с редовен. Успех на всички!
«
Последна редакция: юни 02, 2009, 08:00:25 от armani_code
»
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #149 -:
юни 02, 2009, 12:08:18 »
Цитат на: Рени в май 19, 2009, 16:29:40
vanessssa, аз забременях още на първия месец от стимулацията на овулация, но е хубаво да правите и фоликуметрия, за да се знае кой е точния момент на овулацията ти. Пожелавам ти късмет и скоро прекрасни новини и
Рени ти по каква схема си пила Клостилбегита, че е станало на първия месец?
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...