Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 08, 2025, 16:37:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 6 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част (Прочетена 163150 пъти)
bandidi
Професор
Отг: Покупки за бебето и детето - 6 част
«
Отговор #195 -:
юни 25, 2009, 13:57:18 »
Дано да имам възможност да я погледа и пробвам. Ще информирам в понеделник.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #196 -:
юни 25, 2009, 20:09:37 »
bandidi, не знам колко пари сте си отделили за количка, но по принцип Пег Перего Уно е с такава "премятаща се" дръжка и по-лека - 11кг. е. Струва 680лв. Аз лично много я харесвам
На Хаук по-старите модели са много стабилни и здрави, направени както трябва. Единственият им недостатък е, че са наистина тежки.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #197 -:
юни 25, 2009, 21:00:44 »
Малко
Имам позната, която продава Mutsy с кош за новородено, чанта, дъждобран и дъра бъра за 800лв. Количката е много готина и на практика не е амортизирана. Ползвана е няколко месеца с коша, и сега е със седалката. Няма година ползване. Седалката се върти по посока и обратно на движението, дръжката е на три нива и прочие.
Това е количката
,
а това е коша за новородено, който става и за кошница за кола група 0
...
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #198 -:
юни 26, 2009, 12:05:42 »
Ами по принци за до към 500-600 лв, мксималното което може да се намери. Само както писах кошница кола си имам и затова не ми трябва втора.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #199 -:
юни 27, 2009, 19:22:29 »
Ехо
да ви се похваля поръчак някои неща от Ларедут и още от сега нямам търпение да дойдат
Обаче някои ги поръчах 50 размер и сега се чудя дали пък няма да са много малки
Но все си мисля, че поне за първия месец трябва да стават. Ако някой е взимал такъв размер да ми каже влезнали ли са му в употреба и за колко време горе-долу.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #200 -:
юни 27, 2009, 19:42:00 »
Да ти кажа Марианка много малко време ги ползвахме!
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #201 -:
юни 27, 2009, 19:56:23 »
Дани а твоя бебок колко голям се роди? То ми е ясно, че ако се роди над 4кг ще са му малки.
В крайна сметка не са толкова много дрешките - три бодита и три гащеризончета тип пижамки.
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #202 -:
юни 29, 2009, 08:03:02 »
Момичета, да се отчета за количката какво направих. Доста поразгледах и се изненадах че открих точно каквото ми беше любопитно да видя. Не съм избрала, но решихме, че наистина трябва даеудобна и функционална, бебчо да се чувства добре в нея докато го возя. Харесаха ми много на Peg-Perego - Uno-то, от Esprit на Hauck. Поне се успокоих, че мога да намеря и в Сливен.
)
Активен
Zahira
«
Отговор #203 -:
юни 29, 2009, 11:05:36 »
Да ви питам за креватчетата - освен на Арбор виждали ли сте някакви други масивни дървени креватчета на колела? Иначе май само това има в различни цветове, ако някой го е имал да сподели отзиви.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #204 -:
юни 29, 2009, 11:26:05 »
Аз го имам, писала съм неведнъж по-назад в темата. Моето е от тъмното дърво, с решетки отвсякъде, модел Верокио.
Активен
Zahira
«
Отговор #205 -:
юни 29, 2009, 11:48:27 »
Ина а има ли различни нива за поставяне на матрака и ако да примерно като се вдигне на най-високото ниво не "лъсват" ли примерно дрешките от шкафчето отдолу? А кой е по-добрият вариант с табла и решетка или с 2 решетки? Могат ли да се слагат обиколници, лекичко ли е примерно за преместване от една стая в друга?
Мъжа ми вчера ме хвърли в размисли, че не може да стоя нон стоп при бебето и би било много по-удобно креватчето да е на колела и да си го местя за да мога да си върша работата из къщи. Въпреки, че някак си не си представям по цял ден да местя креватчето. А аз тези тип кошара не ги харесвам и единствения вариант е да си вземадървено на колелца.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #206 -:
юни 29, 2009, 11:53:29 »
Вики, вместо да местиш кошарката, си купете бебефон, много удобна и полезна вещ.
, а и може и шезлонг, ние в началото си ползвахме и количката, докато не изкарахме беба навънка
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #207 -:
юни 29, 2009, 12:15:35 »
Захира, супер неудачно и неудобно, според мен, е да се мести леглото с всичките му такъми - багажи отдолу, играчки отгоре, одеяла и дъра бъра. Както Ели е писала - шезлонг и бебефон за решенията на проблема. Една камара народ ще поиска да ви направи подарък за беб, разпределяш вещите по хората и готово.
Сега за леглото - има 3 нива на матрака, като най-долното ниво пада върху чекмеджето. При другите две нива то е открито и се вижда какво има в него. Аз в началото държах там само пелени и одеалца, и като ми потрябва си пъхах ръката между решетките и си дърпах, без дори да го отварям. По-късно сложих там пакетите с вече омалелите дрешки, но никога не съм държала там нещо от първа необходимост като дрешки, защото смятам , че и при нормалното раждане и при секциото, ежедневното навеждане до толкова ниско положение е доста болезнено. Така че това ми есъвета - отдолу нищо важно и спешно, като за всеки ден ползване.
Обиколници - могат да се сложат , разбира се, стига да искаш и да харесваш. Аз нямам подобно нещо.
Леко е, и е доста подвижно.Ние го местим, когато чистим под него. Незнам дали си го разглеждала подробно, аз съм писала и преди. То е на колела, когато те се махнат остава на дъги като люлка, а когато и дъгите се махнат остава на твърди крачето. Демек - три варианта има.
Незнам решетките отвсякъде или таблата е по - подходящо. Предполагам зависи от предпочитанията. Аз специално исках да е с решетки отвсякъде, така че за мен това е добър избор.
Май отговорих на въпросите, ако искаш някакви снимки кажи, ще ти пратя на лични каквото ти трябва.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #208 -:
юни 29, 2009, 13:35:29 »
Както съм писала и преди, на мен това ми е любимото легло
Освен всичко останало е и дървено, не е от ПДЧ. Това, че е на колелца за мен е от основно значение, за да може да се чисти отдолу. Другият тип легла - като Дибо и Бертони, дето са с вградена люлка и шкафче също са хубави (дето се водят комбинирани и стават после на юношеско легло), но те не се местят лесно. Пък и не вярвам детето да спи на него до 15 годишна възраст (да е живо и здраво все ще му променим стаята и леглото).
Освен това са и много красиви нещата на Арбор.
Ние ще го поръчваме тия дни от Вис Виталис точно това легло, по-големия размер (70/140), с решетки отвсякъде;
чудя се дали и матрак да поръчаме на Арбор, някой ползвал ли е?
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #209 -:
юни 29, 2009, 13:40:31 »
Дори незная, че имат.
Нашият матрак - на Стилиан де - е на Магнифлекс, модел Пиер Карден. Размер 60/120 струваше около 200лв, толкова беше и леглото ако не се лъжа, но матрака много го препоръчват. Снезнам си какво там против акари и дъра бъра, не помня, но е добър.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...