Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 09, 2025, 09:28:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част  (Прочетена 163236 пъти)

-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 05, 2009, 18:22:15 »

Магазинът се казва Quality
Аз наскоро бях в този магазин и там нямаха в наличност колички на Hauck,но момичето каза,че скоро щели да зареждат!
А в магазин Синди ми казаха специално за тази количка ,че количествата в цяла България били изчерпани и в следващите няколко месеца няма да има зареждане на този модел!Иначе в наличност имаше розовото моделче,което някой беше пуснал по-напред само,че червено и още едно моделче на Hauck май беше Кондор ,но не съм сигурна!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 05, 2009, 22:03:47 »

http://www.hauck.bg/files/hauck-catalogue.pdf

Каталога на Хаук good.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 05, 2009, 22:06:06 »

Ето го моят допълнителен сенник, който играе ролята на чадър. Много съм доволна, от няколко дена се размотавам с него из града.....
и

Това не е най-дръпнатото напред положение. Има и още по-надолу, ама то и така само пръстите на крачетата са му отвън на Сми-то...
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 05, 2009, 22:17:21 »

Ина дай инфо за него - от къде го купи, колко струва? Аз съм се разтърсила точно сега за чадърче черно за двете ми колички и се ядосвам, че немога да си намеря на прилична цена diablo.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 06, 2009, 09:16:18 »

Започвам и аз да се замислям за тези колички на Hauck и ще поразгледам тези дни какво има и какво няма по магазините и как вървят цените на тези моделчета! Дано само да са издържливи като конструкция  huhhuh.gif
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 06, 2009, 09:22:54 »

Момичета, помагайте!!!
Искаме да вземем кенгуру за Макс. Смятам, че ще е много удобно на кратки разстояния - например отивам до магазина - да не се налага да взимам количката или столчето за кола ...
Изчетох по форумите какво пише, но инфото е твърде противоречиво. На едни ортопедът им е казал, че е много добре за беб, за костите, да го носят след 1-вия месец. На други - не било хубаво, чак след 3-4 ... дори 7-ми месец да се ползва евентуално  crazy
Както и да е - решихме да вземем. Сега пък се чудим какво да е. Гледам, много препоръчват Baby Bjorn ... но аз тук не съм виждала такива, а и из електронните магазини ги няма  pardon
Другия вариант, на който аз се спрях е този на Чико, който има и легнало положение - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/397   И само и единствено този модел изнамерих аз с легнало положение.
Митко пък е харесал повече на Бебе Конфорт - http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/category_id,127/flypage,shop.flypage/product_id,182/option,com_virtuemart/Itemid,42/vmcchk,1/

Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 06, 2009, 17:31:38 »

Айде да се похваля, ама малко с половин уста, де blum- днес капарирахме ето това в Хиполенд- Пловдив:

Ние бяхме гледали подобния модел онлайн само:

Но и първият ми допадна като усещане- маневреност, удобство, безопасност. Само дето хич не исках с 2 дръжки и 8 колелета  bad- бях ви казвала, а пък и кошът за новородено се монтира върху летния директно  shok. Но след толкова обиколки това ми се стори най-добро като комбинация от качества и цена /600 лв./. И ми беше много удобна и лекичка. Girl_hide

Аз, честно казано, отидох в Касида и направо се влюбих в Bebe Confort Streety:

- никога в нета не ми е хващала окото, обаче само като я видях на живо и като я хванах, чувството беше : „Моя е!” Ама...1300 лв. Милото категорично отказа- това било колкото половин кола /щот той ся е на вълна „ще ти купуваме кола”- все едно утре ще я вземаме вече/. И аз едно такова ...със смесени чувства съм. Нали знаете- като харесаш нещо един път... blush

Иначе ми казаха в Касида, че очакват доставка на Hauk след 10-ти юли, а в другия им магазин пък ми казаха, че Аполо-то на същата марка могат да ми го доставят за един ден.  pardon

В Peg Perego пък много беден избор- само Плико-та и едно Уно, което ме разочарова на живо.

И така, отметнах тази грижа.  girl_wink
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 06, 2009, 17:41:35 »

Fenix страшно ми харесва моделът, който сте взели. Не знам на бутане как е, обаче поне на картинка ми харесва много повече от останалите два модела и наистина като цена е много добре за такъв клас колички.  За двойните дръжки повечето мами, които имат такива казват, че никога няма да усетиш дискомфорт от това, освен, ако не си ползвал количка с единична дръжка и ти се е създал навик. А до Вис Виталис в Пловдив ходихте ли?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 07, 2009, 15:16:27 »

Феникс, честито за продобивката. Мисля, че няма да съжаляваш, Хаук са си добра марка smile

Ние днес направихме поредния тур по магазините "за да гледаме само". Като лудите в най-голямата жега. Ходихме пак до Вис Виталис, Бебе Мол-а в АРОН, Слънчице, Пигис хаус, Штъркел. И аз вече съвсем се обърках с тия колички. Пег Перего Уно си ми е основен вариант, а и на мъжа ми си му е харесала. Обаче много се заглеждам от известно време и по Jane Nomad, много изглежда широка и удобна. Не мога да разбера само защо на сенника има найлонови "прозорчета", които ако го изкараме бебето в някое слънце, направо ще заври горкото. Ама иначе е и много лека - 6,5кг., а Уно-то е 11.

Никъде не видях и единия модел на Хаук - Феникс е пуснала снимка - втория, с единичните колела. Изглежда ми добре, ама само в Интернет магазини съм я виждала. А честно казано от другите марки - Чиполино, Бертони и Кенгару - нищо не мога да си харесам. По-евтини са, ама...
"Окончателно" се спряхме и на легло - на Арсор с колелцата, за да си го местим. Мислим да го капарираме само и да го вземем по-нататък (пусти суеверия).
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 07, 2009, 16:57:50 »

Ночко, за Jane - то е кофти сенника на триколката, понеже има от край до край по средата баш найлоново парче. Но на Номада, който ти харесваш, а аз имам, двете малки прозорчета отстрани не са никакъв проблем. Защото когато детето е седнало, краищата на седалката го закриват, а когато е легнало от тези прозорчета слънцето евентуално блести някъде около кръстчето, така че не е болка за умиране.
И наистина - количката е лека, маневрена, изглежда обемна , а не е тежка, има много голям багажник и е дълга и широка за доста голямо дете .... и като възраст и като килограми. Много я препоръчвам ..... ама много.

А леглото сигурно имаш предвид Арбор.... аз съм с такова и също препоръчвам.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 07, 2009, 19:06:24 »

Арбор, разбира се smile Грешка в писането.

Много е лекичка Nomad, направо кеф smile Не мога да разбера само защо различните цветове са различни цени.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 08, 2009, 06:59:59 »

Di_Di ,и аз ще си взимам кенгуру тия дни pardon и съм се спряла на Chicco Go и сега като погледнах в сайта който си дала-там пише до 12 меца,а тук в Г-я същото 2-до 9 м  crazy Странно crazy
Та аз на това съм се спряла pardon
Ти реши ли вече smile
« Последна редакция: юни 08, 2009, 07:10:24 от maj4eto » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 08, 2009, 08:27:02 »

Ние ползвахме кенгуро Chicco Soft & Dream. Не е лошо, въпреки, че никога не съм изплзвала легналото положение и сме го ползвали максимум 10 пъти, а си мислех, че много ще го ползваме. Добре че не го купувахме, а ни го дадоха да го ползваме временно.  Yes Честно казано на мен и мъжа ми не ни беше удобно с кенгурото, защото много бързо те заболява гърба, но пък си е полезна вещ.  pardon И аз си мислех така като ходя до магазина само да излизам с кенгуруто, но пак ми беше по-удобно с количката, защото можех спокойно да се навеждам да взема нещо от по-долните рафтове, а и да позлвам багажника й за покупките, вместо да ги нося на ръка.  pardon
Относно това до кога може да се използва кенгурото - гледайте килограмите, а не месеците, защото това е от значение всъщност.  good Мисля, че повечето са до 9 кг.  good
Относно количките две приятели имат триколки на Jane и са много доволни като маневрност и въобще.  good За другите нямам наблюдения.  pardon
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #133 -: юни 08, 2009, 11:44:51 »

Айде да се запиша и в тази темичка - тук http://forum.svatbata.bg/index.php/v/mamcheto/Pokupki/?action=gallery може да видите покупките за беба smile
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 08, 2009, 12:17:06 »

mamcheto , Fenix честито за покупките!Да си ги ползвате със здраве!!! give_rose
Аз искам да попитам някоя от вас знае ли нещо за тези мебели:
http://www.julbaby.com/furniture.html
Много ми харесват,но пише адрес само в София,че и цени няма =]Иначе ние много си харесахме чамови мебели за бебо,тък като много ще отиват на паркета и изобщо на бледожълтото в стаята...толкова естествено и свежо,но не знам дали е удачно...
Също искам да питам дали някой има отзиви и за тази количка:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_403/products_id/7704
Мале докато дойде бебо съвсем ще се объркам от толкова гледане Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: