Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 23:23:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на cvety_p - 07.06.2009  (Прочетена 25221 пъти)

deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: май 13, 2009, 20:20:26 »

Честита темичка и от мен. Поелавам ви леки и успешни предсватбени дни.

Чашите ви са много сладки, много ми харесват, украсата - също. Относно цветовете, искам да споделя мнението за Мечо Пух, а и да си призная честно, и аз си падам по шаренкото (както златето ми казва "то цигането на шаренко се радва" - нали съм от кв.Ябълките  blum ) .
Успех с подготовката и пиши до къде сте стигнали с нея.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: май 14, 2009, 09:07:15 »

ani, гледах в мънисто ( аз от там си купих кошничка и свещи) ама не ми харесаха, понеже искам някаква бяла съвсем изчистена, тук в един магазин намерих такава за 25 лв ама пък е много голяма  crazy
deskatap мерси мила  give_rose
днес съм на тема търсене на прасенце за кума  yahoo
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: май 14, 2009, 09:33:25 »

Лелеееее, тоз вашия кум много го глезите pleasantry Хихихихи!
Успех с търсенията, Цвет! А за кумата ще има ли торта?  girl_wink
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: май 14, 2009, 10:13:26 »

ще има, ми как! (ми че къ)  Girl_hide блещучка, я кажи някакви проблеми ще имаме ли с факта, че изборите са на нашата дата?? ти да си чула нещо ?
Активен
Ble6tu4ka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: май 14, 2009, 10:23:25 »

Де да знам да ти кажа  girl_impossible
То не махнаха ли даже забраната за продажба на алкохол ден преди изборите? Върти ми се, че искаха да я махат...
Мисля, че няма да имаме проблеми.. все пак не ми се вярва да сме първите, които се омъжват в ден за избори..
Аз ще питам в ресторанта като идем дали има някаква особеност или документи дето да трябва да се вадят за разрешение и после ще докладвам!:)
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: май 14, 2009, 10:49:26 »

а ти ще идеш ли да гласуваш след като се омъжваш? аз от както имам право винаги гласувам, и сега ми е много странно да ида  ли или да си оправям нещата  crazy
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: май 14, 2009, 15:19:32 »

Дано не ви направят проблеми заради изборите, момичета.. Но все ми се струва, че би трябвало да направят изключения за булките! Стискам палци..
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: май 14, 2009, 17:05:42 »

cvety_p питай ги дали ще ти направят такава книга в мънистото каквато искаш
аз харесах техен модел, но ги накарах да ми го направят в друг цвят и мисля че го няма в сайта иначе щях да го покажа, беше по изчистен с дантела и мъниста, в магазина бяха прасковени, а моите ще са розови
а за възглавничката, която пак там поръчах малко не щяха да ми правят каквато исках, не се било получавало винаги както си го били представяли булките  crazy дрън дрън, ама явно са си патили
но пък се съгласиха да ми комбинират два модела и да видим след 16.05 като ида да ги взема какво ще се е получило
имам спомен че в сватбения център в младост имаше бели по изчистени сватбини книги може да видиш там, но не помня цените
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: май 17, 2009, 10:12:12 »

Цвети, честита темичка. give_rose
относно изборите, няма никакъв проблем с алкохола,за сватби правят изклзчение,така че не се безпокой,  good
до къде си стигнала, какво си отметнала и какво ти остава да направиш.Хайде разказвай и показвай ако може  blush
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: май 18, 2009, 07:15:44 »

ani, мисля книгата да я поръчам от орисник - днес чакам да ми изпратят снимка на мейла какво са направили по мойто искане и после ще показвам.
kristinka, благодаря ти  give_rose
Момичета аз си взех в събота роклята и съм безкрайно щастлива  yahoo дано днес успея да се сдобия със снимките ( тъй като са строго пазени от очите на милото и са у сестра ми ) и да ви я покажа! но съм адски доволна, направиха ми я точно каквато я исках!  Girl_hide взехме и на шаферката роклята, стана като малка принцеска  smile днес трябва да ходим за медицински и да уредим въпроса с прасенцето  blush
Активен
Ble6tu4ka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: май 18, 2009, 08:24:21 »

Ний с милото си мислехме, че би било много забавно да се отбием в някоя избирателна секция тъй с роклята и костюма, обаче и двамата сме с право на глас във Варна, чийто жители сме по принцип и за да гласуваме тук в София, трябва някакви документчета да се издадат... и на фона на всички галимации около сватбата - хич не ми се занимава и с това, тъй че за пореден път няма да гласувам..  pleasantry

Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: май 18, 2009, 20:51:10 »

Цвети мила, роклята ти е невероятна, направо страхотна  Bravo Bravo Bravo . Ще си наистина много красива булка. Малката шаферка и тя е един много сладък бинбон.   

Какво стана с прасенцето? Къде ще ви го правят?

П.С.: Цвети извинявай, но къде си учила? Питам, защото като ти разглеждах снимките ми се стори, че те познавам от някъде.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: май 19, 2009, 07:37:35 »

учила съм в езиковата деси, ама и ти си ми много позната от някъде  crazy а с прасенцето сме още до никъде, намерихме една пекарна в главиница където ще ни го и окрасят, ама самото прасенце не сме намерили от къде да купим, за сега разбрахме само че в гаро са по 10лв/кг..
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 19, 2009, 08:13:35 »

роклята е много красива  Bravo и малката принцеса също - голяма сладурана
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: май 19, 2009, 20:10:03 »

Цвети, нашето прасенце го поръчахме в Совите и там ни го и опекоха и украсиха, но мъжът ми работеше там преди и нямахме проблеми. Ако искаш защо не провериш и там за какво става въпрос?

Иначе аз съм учила в Климент-а, а после и в Гачев, н о се движех по едно време с някои от немската, може и от там (била съм и в градският хор) .
« Последна редакция: май 19, 2009, 20:12:00 от deskatap » Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: