Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 03:40:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на cvety_p - 07.06.2009
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на cvety_p - 07.06.2009 (Прочетена 25227 пъти)
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
Отг: Сватбата на cvety_p - 07.06.2009
«
Отговор #30 -:
май 19, 2009, 20:24:26 »
Ох, Тук все булки-красавици
Цвети, приказна си с тази рокля! Нямам думи!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #31 -:
май 20, 2009, 07:27:50 »
Благодаря ви Ани и Блещуче
Всички сме красиви понеже сме влюбени и щастливи
Деси, а ако не е тайна кой набор си
понеже на мен ми изглеждаш много малка
а от хора няма как да те знам тъй като аз никога не съм можела да пея
за сега прасенцето го оставих на половинката ми, тъй като е много нахъсан да видим какво ще направи .. иначе вчера ходихме за медицинските, боцнаха го само него, понеже " мен щели тепърва много да ме боцкат", много останах разочарована, казаха ми че не можело да ни определят кръвната група ( става въпрос за лабораторията на бившата поликлиника) , а че трябвало да отдем в кръвна банка в болницата и там да ни изследват за да ни ги кажат.
вчера ходих и с фризиорката да се уговоря за 27-ми за пробна прическа, уговорила съм си и маникюристка деня преди сватбата. днес мисля да отида след работа да купя цветята за букета за хвърляне и да го направя най-накрая че все го отлагам и се притесних че накрая може да се наложи да си хвърля моя букет
Реших и че ще ида да гласувам
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #32 -:
май 20, 2009, 07:40:01 »
Цвети, вие ще бъдете истинска сензация на изборите
браво че си организирала тези тъй разкрасителни процедури, и ще чакаме снимки с пробната прическа.
защо ли така не са те боцнали и тебе при положение че си искала..те сакън да не се разработят..ех ама..че мързеливци.
чакам с нетърпение да видя букетчето за хвърляне.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #33 -:
май 20, 2009, 07:58:34 »
защото взимащата кръв каза : " вие нали сте пратниори, няма смисъл да взимам и на двамата, ако има нещо единия, ще го има и другия " , аз я попитах не може ли да вземе и на мен за ми определят кръвната група, тя :" оо не" и така
в БГ всичко е възможно
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #34 -:
май 20, 2009, 08:03:54 »
егати..направо съм потресена...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
май 20, 2009, 08:15:25 »
о Криси мен вече нищо не ме учудва
и аз бях вчера потрес , но толкова много бързах ( отидохме в обедната почивка) че не ми пукаше
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #36 -:
май 20, 2009, 15:46:28 »
Цитат на: cvety_p в май 20, 2009, 07:58:34
защото взимащата кръв каза : " вие нали сте пратниори, няма смисъл да взимам и на двамата, ако има нещо единия, ще го има и другия " , аз я попитах не може ли да вземе и на мен за ми определят кръвната група, тя :" оо не" и така
в БГ всичко е възможно
да и на мен ми казаха, че можело да вземат кръв само на единия, но никой не е казал, че не може да вземат и на двамата та нали си плащаш все пак егати
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #37 -:
май 20, 2009, 22:02:32 »
И ние с милото като отидохме ни казаха, че само на единият може - същото като на теб - че ако има единият нещо ще го има и другият и т.н., но аз исках да ме боцнат, та и от двамата ни взеха кръв.
Браво за организацията, с нетърпение ще чакам да стане 27, за да ни покажеш какво е направила фриьорката .
Иначе съм 86-та година раждана, но в училище бях с тези от 85-та год.
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #38 -:
май 26, 2009, 13:26:33 »
Цвети до къде стигнахте с нещата - сватбена книга, пробна прическа и т.н.?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
май 26, 2009, 13:36:48 »
десииии
ами книга взехме съвсем изчистена и бяла, може да я украсим ако ми хрумне нещо до другата седмица
утре е пробната прическа, отказахме се от прасенце тъй като шаферката която трябва да танцува с него няма да може да го държи
и тъй като хич и няма и да се изяде, решихме да вземем пиле. сега се чудим какви подаръци на кумувете да купим
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #40 -:
май 26, 2009, 13:57:28 »
Ние нашите кумове направо си ги питахме какво ще искат (като нали им дадохме някои и предложения), защото така или иначе трябва да се вземе нещо - по-добре да им върши работа. Както и те нас естествено, но при положение че си тръгвахме от БГ няолко дни след сватбата... най-удачният подарък беше парички за нас (каквото ни даде и кумът), а кумата ни подари едни много красиви италиански чаши за вино, отпред със сребърна плочка (на която по-нататък ще си надпишем буквите и датата на сватбата
) и едно, което предсатвлява като 2 йенски тъкла с посребрени капаци, на една обща поставка на която под всяко се слага чаена свещичка за да поддържа температурата на яденето (маллееее как го обясних, но забравих как се казва точно
). Ние на нашата кума (защото не са семейство нашите кумове) й взехме една красива икона (тя е и по-възрастна от нас), защото тя се оказа от по-притеснителните и с нищо не ни омогна, а жената си има доста добри възможности и не й трябва нищо реално погеднато. Кумът си се разбраха със златето и колкото и да е смешно да е си иска да му вземем един хубав анцунг от Испания и едни хубави очила, и всичко си беше ок (тя стойността пак си беше каквато си я бяхме и предвидили, ми поне да е нещо, което иска).
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
май 26, 2009, 14:44:03 »
ами във вашия случай се е получило супер, ама нашите кумуве (те също не са двойка- момичето е моя приятелка, а момчето е на слънцето ми приятел) са от скромните от един месец сме ги заразпитвали какво искат а те не казват нищо и накрая се опасявам да не им купим някакви безполезни неща
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #42 -:
май 26, 2009, 22:04:47 »
Ние получихме много хубав подарък от на милото брат му - Гъмза от 89-та год (защото не могъл да намери по-стара) с прахоляка по нея. Ако например кумът ви е ценител на виното, това би било хубава идея. Може да помислите евентуално за нещо, което е свързано с работата им, или с любимо тяхно занимание, все пак ги познавате добре, щом сте и избрали за кумове
. За нашата сватба по този въпрос се допитах първоначално и с организаторкат ни, и тя ми сподели за една предишна сватба, че просто младоженците и кумовете се били разбрали да си дадат парички и всеки да си вземе каквото си реши за спомен, като в денят на сватбатаси разменят само някакви кутии като подаръци (може и с нещо дребничко, като бутилка от сватбеното вино/ракия от същата година или нещо такова) . Естествено вие си познавате най-добре хората и какво би било най-подходящо за тях. Сигурна съм, че ще успеете да намерите най-подходящите подаръци за тях. А ако съм ти помогнала дори мъничко с някаква идея- ще съм много щастлива. Успех и пиши, ако се спрете нещо
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #43 -:
май 27, 2009, 13:46:34 »
Честита темичка мила. Чак сега я виждам и започвам с четенето.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
май 27, 2009, 14:25:14 »
мерси Валя:) хайде скоро и на тебе ще ти честитим
деска, благодаря ти за идейките! няма да си разменяме пари твърдо сме решили, а в петък след работа ще скочим до Пловдив да изберем подаръците (тъй като тук нищо не можахме да харесаме) и после ще се похваля.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Нагоре