Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 13:53:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Ble6tu4ka - 07.06.2009 г.
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Ble6tu4ka - 07.06.2009 г. (Прочетена 57039 пъти)
pebbles
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на Ble6tu4ka - 07.06.2009 г.
«
Отговор #90 -:
май 29, 2009, 16:03:18 »
Да се включа по темата за игрите - ако спечелят 2 или повече маси може още веднъж да се състезават за наградата.
А играта с тортата може двамата да ядат без ръце от една чиния. Така и двамата виждат и омазването всеки сам си го прави и няма сърдити намазани против волята им. Аз това смятам да приложа на нашата сватба, че мен като са ме карали да се мажа всеки път ми е било неприятно.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #91 -:
юни 02, 2009, 09:53:39 »
Мацки, страшни сте!
Това с червейчетата и близалките направо ме нокаутира! И днес и утре ще ходя на поход след работа да търся такива:) Златни сте направо!
Аз преди като четях буките, които споделяха, че си правят списъци с разните неща, да не забравят - махвах с ръка и си виках, че аз всичко ще помня... Ама къде ти... От една седмица водя строг отчет какво, къде, как... И не знам как става, че моите занимавки около сватбата са 3 пъти повече от тези, които остават за милото да прави...
Утре ще се глезя - ще ходя на СПА Педикюр..
Да се почувствам и аз човек, че тия дни само търчане наляво надясно...
Активен
Ble6tu4ka
Професор
«
Отговор #92 -:
юни 03, 2009, 10:11:58 »
Еййй, да Ви се похваля - измъдрих най-сетне какво да им дадем на печелившите маси...
Вчера се тикнах в един куку-магазин и взех конфетиииииии....
те са едни такива големи цилиндрични.. Взех 2 ама се чудя дали да не взема още, сигурно ще е много забавно. Те са такива златисти лентички.
Не съм се похвалила и за моминското парти, дето ми спретнаха дружките на чело с кумата. Бяха го организирали супер! Ходихме в клуб "Ликьор" и беше мега яко! Милите се бяха постарали за всичко... хихихи.. пък какви изненади получих...
Имам си дървена точилка.... за баници и мъже, които не слушат! Имам си и кожен бич, за да отменя точилката в разправата с непослушните мъже.... ама на други места..
И една много луксозна и полезна готварска книга, защото както всички знаят - Любовта на мъжете минава през стомаха.
И за финал да ви споделя нещо, за чиято реализация мисля от доста време.
Преди четох за едно нещо дето правят хората предимно на морски сватби... на запад го наричат
The Unity Sand Ceremony.
Обичаят е да го правят на самата сватба, но аз мисля ние да не го правим тогава, а в първата ни нощ като съпруг и съпруга.
Взимат се няколко цвята от този декоративния пясък, както и стъклен съд по възможност със запушалка. И младоженците правят фигурки в този съд, сипвайки различните цветове пясък, изричайки "клетви" един към друг. След като съдчето се напълни - се запечатва и се поставя някъде в къщата на видно място. Церемонията бележи началото на съвместния живот на двамата, които се вливат в едно цяло.. Ето сайтче:
http://www.unitysandceremony.net/where-to-get-elegant-unity-sand-ceremony-vase-sets/
Какво ще кажете за идеята?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #93 -:
юни 03, 2009, 11:08:49 »
Поздравления за партито, сигурна съм, че е било много яко, особено след такива подаръци
Това с пясъкът е страхотна идея, а и остава спомен за цял живот.
Нали ще покажеш снимки на стъкления съд, който сте избрали и цветовете на пясъка, че е много интересно.
Аз от години събирам пясък от тук - от там, носят ми го приятели, които са били в Египет и ОАЕ от пустинята, ама си седи в пликче или пластмасова бутилка и още нищо не съм го правила, а би могла да стане много красива декорация. Благодаря ти за чудесната идея
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #94 -:
юни 03, 2009, 11:19:25 »
Искаме снимки
Активен
Ble6tu4ka
Професор
«
Отговор #95 -:
юни 04, 2009, 08:58:21 »
Ан
, днеска съм на поход за съдче... Имах един любим магазин за ръчно стъкло, който с ужас видях, че вчера са го затворили и не успях да си взема нищичко... Тъй, че днес стискай палци, а като взема нещицата непременно ще ги снимам!
Криси
, спеСиално за теб..
метнах няколко снимчици ей тука в албумчето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385309&pid=12712011
А като начало - моя милост - след няколко коктейлчета и една текилка:
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #96 -:
юни 04, 2009, 11:31:30 »
Ох текила от кога не съм пила, от студентските години май
Гледам, че сте си изкарали много весело
Реши ли какъв цвят пясък ще сипвате в съда?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #97 -:
юни 04, 2009, 12:02:18 »
О, страхотно парти
Супер! Пожелавам ти много много весела сватба. Че тя иде
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #98 -:
юни 04, 2009, 13:19:24 »
Мила колкое хубаво да видиш такива уамихнати и лачезарни булки!Направо зареждаш с положителни емоции с тази усмивка.Страхотно парти сте си спретнали,браво на вас!
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #99 -:
юни 04, 2009, 16:30:24 »
Блещуче, миличка, не спираш да ме изненадваш и радваш с нещата, които твориш! Сватбата ти сигурно ще е като приказка, нямам търпение
! Много хубаво парти сте си направили, ти си била голяма купонджийка
. Сладурче, не остана почти никакво време, подпали ли ти се вече главата или си спокойна, така като гледам май си настроена за купон и нямаш никакви притеснения. Само така и да се усмихваш много на сватбата, че много ти отива
!
Активен
Ble6tu4ka
Професор
«
Отговор #100 -:
юни 04, 2009, 22:50:41 »
Хихи, момичета, много Ви благодаря за топлите думички! Гуууш!
Ени, а ти де ги криеш картинките от сватбата мммм... Знаеш ли от кога те дебна да видя колко си била чудесна и щастлива!
А сега да показвам резултатът от днешното обикаляне в търсене на разни джаджички...
Аз понеже ще имам 2 големи шаферки и 1 мъндзърка.. а пък не съм им купувала рокли... и затова ми е малко съвестно... ама нямахме възможност... Ще си имат обаче красиви гривнички от естествени цветя:)
Все пак ми се искаше да им направя някакъв подарък за спомен от нашата сватба... и... ето на какво се спрях.. Едни красиви аранжировчици за свещи..
Намерих и едно много изящно нещо, което май по принцип би трябвало да е ваза, но сметнах, че е идеално за целта на идеята, която споделих по-рано.
Взех и изкуствен пясък - по-едричък... някак повече ми харесва..
Не намерих в цветовете на сватбата, но пък тези, които взех много ми харесват...
Мисля след като напълним "вазата" по някакъв начин да я запечатам отгоре, но не съм решила още точно как... Мисля си например да залея отгоре с топъл силикон и да наредя няколко мидички, рапанчета докато не е изстинал .. и това да служи като своеобразно запечатване на нашите обещания.. Ех, тая символика ще ме умори:)
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #101 -:
юни 05, 2009, 08:32:52 »
много добре звучи
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #102 -:
юни 05, 2009, 10:00:29 »
Блещучка, ти наистина си блестяща
Просто си озарена отвътре
Много ти се радвам
Това за пясъка го чувам за първи път, но е жестока идея. Изключително ми допадна. Ах, как си падам по такива ритуали натоварени със символика и смисъл... Непременно ще намеря да начин да го включа в живота си. Може би на някоя годишнина, за да си направим потвърждение на клетвите. Много е романтично
Дори ще го разкажа на една приятелка, която ще се омъжва догодина. Те са по нестандартните неща. Сигурно ще й хареса.
При теб вече съвсем не остана време. Лека и весела в неделя, и ... изживей всеки миг!!!
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #103 -:
юни 05, 2009, 11:16:09 »
Ей с тази голямата усмивка да изкараш оставащите два дни, и най-вече в неделя
на приятелките ти за партито!
А за теб - ти си знаеш - само суперлативи за всичко, което измисли и сътвори
Остана ли ти нещо за правене или сте готови с всичко вече?
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #104 -:
юни 05, 2009, 11:23:18 »
Блещуче,
много си готина
Толкова си лъчезарна и истинска, че както ми беше криво ме накара да се усмихна и да отговоря на твоята усмивка
Това за пясъка и аз не го бях чувала, но ми хареса много
Определено ще го включа и аз
Подаръците, на които си се спряла също са прекрасни
Незнам, аз направо си се захласвам като ти гледам темата. А сега, като видях и теб, вече знам защо е една от най-най-любимите ми. Пожелавам ти най-искрено и от цялото си сърце да изживееш всяка секунда от празника ви, а усмивката ти да не слиза дори и за миг от лицето ти, миличка
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...