Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:38:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ddddd - 16.05.09
Страници: [
1
]
2
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ddddd - 16.05.09 (Прочетена 16731 пъти)
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Сватбата на ddddd - 16.05.09
«
-:
май 02, 2009, 17:23:16 »
Айде още една темичка на една майска булка
Ще чакаме с нетърпение да разказваш всичко за сватбата
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на ddddd - 16.05.09
«
Отговор #1 -:
май 02, 2009, 17:47:00 »
честита темичка!
Желая успешно приключване на подготовката и един прекрасен, незабравим и изпълнен с много положителни емоции сватбен ден!!!
Активен
SylvieBG
Любопитен
«
Отговор #2 -:
май 02, 2009, 20:48:53 »
Честита темичка и от мен ddddd!
Видях, че сватбите ни са в един и същи ден. Разкажи как протича подготовката? Хвана ли те предсватбената треска?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #3 -:
май 02, 2009, 23:18:42 »
честита темичка и от мен.
Успешен завършек на най-сладките подготовки и нека големият ден бъде изпълнен с много положителни емоции!!!
Активен
ddddd
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #4 -:
май 03, 2009, 16:38:48 »
Хей, Stassi -благодаря за темичката
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания.
Да се похваля, че сме почти напълно готови с подготовката и вече чакаме само деня да дойде
Останаха някои дребни нещица, които ще ги довършим до 16-ти, но както си виках има време има време и то така неусетно литна, че сега нистина като се замисля -то не останало никакво време
Имаше естествено и много нерви покрай подготовката , но и много положителни емоции /ама то май си е нормално и при всеки е така/.
С ресторанта всико е Ок, облечени сме напълно и аз и младоженеца
/аз дори съм с три чифта обувки /засега/, че все се притеснявам, че няма да са ми удобни и купувам ли купувам
/, дори сътворихме и етикетите за бутилките /а хем се бях отказала от тях, но милото се оказа, че вледее Корел Драу на прилично ниво, та и тях сътворихме
/,
ох ами какво още -не се сещам, толкова съм развълнувана че си имам темичка. Ако се сетя ще допълвам
Предсватбената треска все още не ме е хванала напълно, но усещтам, че няма да ми се размине и тя.
«
Последна редакция: май 03, 2009, 17:15:13 от ddddd
»
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #5 -:
май 03, 2009, 18:06:37 »
ddddd
Честита темичка!
При мен предсвадбената треска ме хвана едва в деня на сватбата-когато чух клаксоните пред вкъщи.До тогава изобщо неосъзнавах какво ме очаква :)Но,когато видях усмихнатия си бъдещ съпруг всичко изчезна и започна купона :girl_wink:А до обувките-и аз бях с три чифта и накрая,в ресторанта изкарах боса :)Нямаше нищо по-удобно от това
Пожелавам ти много слънчеви и спокойни оставащи дни!Успех!!!
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #6 -:
май 04, 2009, 12:09:07 »
Желая ти леко преминаване на оставащите дни до голямото събитие. Ние също сме на 16 май, така че ще изживеем емоциите заедно......
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #7 -:
май 04, 2009, 16:38:49 »
Още няколко дни...
Желая ти весели момински дни и много семейно щастие след "големия ден"!:)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #8 -:
май 04, 2009, 17:16:47 »
Честита темичка и от мен!Пожелавм ти една невероятно красива и незабравима свтатба!
Активен
ddddd
Ентусиаст
«
Отговор #9 -:
май 04, 2009, 17:18:42 »
Благодаря на всички за подкрепата
Аз днес си купих вече и бижутата, и подаръците за кумовете, и болеро /че се притесних да не е студено, както го дават дъждове до 20-ти май/ не стига че 16-ти е работен ден, ами само и дъжд ми липсва,
ама каквото такова -няма връщане назад, а пък и нали казват че като валяло на сватбата, щяло да им върви по пари на младите
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #10 -:
май 04, 2009, 21:52:07 »
Честита темичка и от мен ddddd!Пожелавам ти една невероятно красива приказка и спокойни последни момински дни!
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #11 -:
май 05, 2009, 11:08:16 »
ddddd, честита тема! И ти скоро ще си щастливо омъжена
! За времето изобщо не се притеснявай, като нищо ще напече специално за теб, а пък и да вали, ще ви върви по вода! И двете положения са на късмет
! Пожелавам ти един топъл и слънчев майски ден и много хубави предсватбени и сватбени емоции!
Активен
ddddd
Ентусиаст
«
Отговор #12 -:
май 07, 2009, 09:39:42 »
Мдаа, треската вече ме втресе
Можеше малко да изчака и по-късно да ме хване, но не би...
Не стига, че съм на работа и главата ми пуши отвсякъде, че след толкова почивни дни се чудя от къде да я подхвана
затова си дадох малко почивка да навестя форумчето
За времето - майната му -каквото такова, и сняг да вали пак ще се женя
Сега поредната глупост която не ми дава мира е, че алкохола няма да стигне
За 130 човека, сме предвидили 50 бутилки домашна ракия, 20 лтр вино, няколко бутилки водка и уиски - смятам пресмятам ми се струва ,че няма да стигнат, а всички край мен казват че е достатъчно, ама пусто мен тази параноя не ме оставя на мира. Не стига това, ами и снощи сънувах някакви налудничави сънища : как отивам в ресторанта, гостите ги няма, и се сещаме че сма забравили да минем през църквата за венчавка; как се изтипосвам в гражданското с някви налудничави обувки и черни чорапи и изполюшен лак на ноктите, защото не ми е стигнало времето и т.н и т.н КОшМАР.
То предполагам, че не съм единствената булка с тази истерия, но то бива, бива, ама пък чак толкова ли се изперквало, а по принцип съм супер спокоен човек и много много рядко нещо може да ме изкара от релси, то си е случай за лудницата вече.
Благодаря на всички момичета за подкрепата и на всички бъдещи булки пожелавам да са по-малко истерясали от мен, че то вече не се трае /ще вземе младоженеца да се изплаши и да избяга накрая
/
А да пропуснах да спомена, че миналата седмица като ми вземаха кръв за изследванията, не знам какво направиха, но половината ми ръка в момента е синъо-зелена, и макар да имам ръкавелки, пак ще се вижда част от петното /като някой наркоман съм/ - ужас, дано да изчезне до 16-ти.
«
Последна редакция: май 07, 2009, 09:52:25 от ddddd
»
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #13 -:
май 07, 2009, 22:05:18 »
ddddd
, според мен стресът идва от това, че продължаваш да работиш, докато те тресат съвсем други емоции...Разбирам те, и аз бях така, но последния ден си казваш: "Я, спокойно, каквото, такова" и се отдаваш на приятното очакване.
За алкохола - същата параноя ме гонеше и мен, накрая взехме повече и естествено остана, бая време пихме от сватбената водка и вино после
Тъкмо се чудех какво стана с прословутите медицински, а то гледай, какво станало.
Пред време си говорихме тука, че човек не трябва само да си повтаря на глас страховете, защото те наистина се сбъдват (понеже аз само говорех, че ме е страх да не завали, че сватбата ни беше на открито и то накрая наистина заваля) и ето, че и при теб така се е получило - страх, страх от това вземане на кръв и накрая...синичко
На мен миналата седмица ми вземаха кръв и понеже не ме беше страх въобще, не само не ме боля хич, ами даже и точица не остана да личи.
Надявам се, че поне не те е боляло и си успяла да преодолееш големия си страх и си се уверила, че не е толкова страшно.
За синьо-зеленото - мажи го с един мехлем - "Троксивазин", лилавичка опаковка, 2 и нещо струва, гаранция, че много помага (от личен опит ти го казвам) и ако си редовна с мазането, до сватбата ще изчезне.
А сега сложи една усмивка на лицето и се наслади на малкото оставащи дни до едно от най-прекрасните събития в живота ти
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #14 -:
май 08, 2009, 08:04:41 »
Хей, миличка, Честита тема и на теб!
Кикси, добре те е посъветвала за синичкото, а ако случайно не изчезне съвсем напълно - намажи го с фондьотен отгоре, той ще позаличи петънцето.
А това с алкохола... абе май всички сме така... и ние смятаме струваме и пак ще се окаже, че сме взели алкохол да усмъртим цяла армия.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
4
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>