Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 11:34:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 195060 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: май 15, 2009, 23:21:36 »

an4eto_s,моята сватба също е тогава,много се радвам,а за халките,ние също искахме да са изчистени,но не напълно,утре ще си ги вземем от Пловдив и в неделя ще пусна снимки,може да ти допаднат,малко съм тръпна,дано да ми харесат и да няма проблеми.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: май 15, 2009, 23:24:38 »

Lady_in_love,странното е че нашите халки също са от Сара Трейд,трябваше да станат готови На 16-ти май,а ни се обадиха още преди 10 дни да ни кажат,че са готови,не знам защо се бавят вашите.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #272 -: май 16, 2009, 10:25:49 »

Нашите халки бяха готови за 7 дни!една седмица преди казаната дата ни се обадиха,че са готови!Но моела ни беше напълно изчистен и ни казаха,че са станали по рано,защото са били изчистени!За това аз мисля,че ако модел ви е по специален,може и да станат по късничко!
Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 16, 2009, 10:53:31 »

ilina Хубави са,но не се виждат добре.
Май и аз ще се спра на по-изчистен и класически модел...другата събота мисля да ги поръчаме,за да станат навреме.Качила съм моделите,на които се спряхме последните няколко месеца,мисля да избера един от тях.http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Boyana_Angel/Wedding+bands/?action=gallery Ето тук са  smile обаче все повече се замислям за първата и полседната...класиката си е класика,макар и малко по-разчупена.
Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 16, 2009, 11:53:40 »

Само 4-ри са по-големки,останалите са от 4 до 6 грама и са най-много 6 мм-явно така изглеждат на снимката smile Май ще избираме на място като отидем,която най-много ни допадне като усет и визия.След седмица ще ви кажа какво сме поръчали smile
« Последна редакция: май 16, 2009, 11:55:23 от Бояна » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 18, 2009, 20:30:09 »

Ето да ви се похваля и аз с нашите халки,изглеждат точно така,както си ги представях,много им се радвам yahoo
Активен
marianna
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #276 -: май 18, 2009, 21:08:56 »

къде си поръчвате халките
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: май 19, 2009, 16:13:24 »

Мацки, аз имам една голяма чуденка.
При нас църковният брак ще е преди гражданския официално, т.е. няма да има предварително подписване. Което означава, че халките няма да са ни сложени още, когато сме в църквата. А нали там кума ги вади от пръстите, кръстосва ли там каквото прави и пак ги слага.
Та моят въпрос е дали някой е бил така като нас и как се е процедирало в случая  huhhuh.gif ?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #278 -: май 19, 2009, 19:15:27 »

bubka хронологията на ритуалите няма никакво значение за поставянето на халките. Преди началото и на двата ритуала халките не са във Вас. Те се поставят от лицето, което води ритуала в определен момент от него. Дори и да имате нормалната хронология съвет, а след това църква, преди началото на ритуала в църквата /обручение/ Вие сваляте вече поставените в ритуалната зала халки, които се поставят наново върху ръцете Ви от свещеника.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 19, 2009, 19:51:37 »

Мацки, аз имам една голяма чуденка.
При нас църковният брак ще е преди гражданския официално, т.е. няма да има предварително подписване. Което означава, че халките няма да са ни сложени още, когато сме в църквата. А нали там кума ги вади от пръстите, кръстосва ли там каквото прави и пак ги слага.
Та моят въпрос е дали някой е бил така като нас и как се е процедирало в случая  huhhuh.gif ?

Ние бяхме така! Първо църквата и после подписа в гражданското! Не сме имали проблем с халките! Слагаме ги в църквата, попа ни венчава и после за гражданското ги сваляме и по време на церемонията пак ги слагаме. Халките ни стояха във кума до венчавката и непосредствено преди да влезем ги даде на попа! Не се притеснявай, те ти казват какво и кога да правиш... good
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: май 20, 2009, 10:26:05 »

Момичета някоя от вас да си е поръчвала халки от SSG? Ние нашите ги харесахме от там и другата седмица ще ходим да си ги поръчваме. Би било полезно някое и друго мнение, че май май до сега не попаднах на коментари за тях. Извинете ме ако съм пропуснала!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #281 -: май 20, 2009, 12:04:43 »

Lady_in-lve, какво става с вашите халки, мила? Ти се беше оплакала, че не ти звънят и сега ни вест, ни кост. взехте ли ги? Красиви ли са?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: май 20, 2009, 12:10:06 »

Здрасти миличка!Радвам се,че си се сетила за мен. @}->--Вчера звънаха,че халките ни са готови yahoo,много се зарадвах,само че ние няма да имаме възможност да ги вземем преди събота и затова не съм се похвали,но в събота следобед,веднага щом се върна ще ви ги покажа.Обещавам!Надявам се да са хубави,така нямам търпение вече да става събота и да си ги вземем.
Криси халките ви са чудесни,поздравления!
Активен
kaliakra
Новак
*
Публикации: 16

Моето момиче казва: "Бау, бау" :)

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: май 20, 2009, 16:05:13 »

момичета, днес се прибрах от работа и ..........
моето лъвче ме изненада, сложи ми халка offer  danceg/чакаме ги от 1 месец/, много са красиви   Girl_hide
Активен
ver4ote
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: май 20, 2009, 22:22:12 »

Момичета някоя от вас да си е поръчвала халки от SSG? Ние нашите ги харесахме от там и другата седмица ще ходим да си ги поръчваме. Би било полезно някое и друго мнение, че май май до сега не попаднах на коментари за тях. Извинете ме ако съм пропуснала!

И аз съм си набелязала техен модел,но нищо повече не мога да ти кажа,освен да не се окаже,че сме се спрели на едни и същи!  Xixixi
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: