Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:38:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 194982 пъти)

*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: май 11, 2009, 11:41:29 »

Аз смятам нашите халки да са напълно еднакви, но не заради църквата или поповете. Някак си по - хубово ми стой!  Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #241 -: май 11, 2009, 13:25:31 »

Моята ще е с камъни, а не знъм кой мъж ще си сложи камъни по халката  crazy Така че няма как да са еднакви. Да се цупят. Началото ни отдавна е минало, така че вече сме го отхвърлили този дерт  sarcastic Так аде, началото нямало да е еднакво...ми не беше! Ама сега сме на друга отсечка от пътя ни и една халка няма да промени това!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 11, 2009, 13:29:17 »

anbibian халката ти е прекрасна

нашите са еднакви, аз нали толкова ви се оплаквах за дупките около камъчето. Сега качих снимки и може да ги видите в галерията.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 11, 2009, 14:21:17 »

Момичета ние ходихме сега по празниците до Истанбул и мога да ви кажа че има много и най-различни халки и грама е доста по-нисък като цена от този в БГ.Другото което е че имат готови размери.Аз като видях колко халки има и чак ме хвана яд, че не си направихме екскурзия преди сватбата до там.Хем да разгледаме хем да си вземем халки.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: май 11, 2009, 15:00:52 »

Ами май тук не се виждат, имах още една снимка, но нещо не се качва и вече не мога да ги снимам защото са в сейфа при свекървата. Я да видя сега дали ще стане

* Picture 168.jpg (62.63 KB, 584x480 - видяно 314 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: май 11, 2009, 15:11:16 »

Аз си мислих, че това е ефект, който сте искали да постигнете. Не се притеснявай! Аз се "заблудих", ако найстина това са дъпки около камъчето, то съвсем не са грозни, а напротив.  good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: май 11, 2009, 15:16:49 »

ами аз преди бях писала за тях, но чак сега успях да кача по-видима снимка. Ако бяха еднакви по  големина да ги преживея, ама са различни дупките и си личи дълбаното. В крайна сметка след сватбата може би ще отида да я коригират
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 11, 2009, 15:24:16 »

anbibian халката ти е прекрасна
нашите са еднакви, аз нали толкова ви се оплаквах за дупките около камъчето. Сега качих снимки и може да ги видите в галерията.
благодаря  give_rose
и твоите са много хубави и въобще не се забелязва нищо по тях, изглеждат си съвсем нормално
само се чудя как убеди мъжът ти да си сложи халка с камък, моето мило освен класическа халка нищо друго не искаше, че и класическата не я иска много много ама ще я носи няма къде да иде  pardon
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: май 11, 2009, 15:29:49 »

Аз се опитвах да го убедя да не слага камък  funnytooth ама той като си каза, че иска и никой не можа да му промени мнението. Изцяло негово желание и решение е за камъка. Той даже казваше - "Ти ако не искаш камъче, аз ще си сложа". Но сега съм доволна, че са ни абсолютно еднакви - освен гравюрата отвътре. А камъчетата и на двамата са квадратни  - за да стои добре и на неговата халка (кръгло камъче ми се вижда неподходящо за мъжки пръстен).
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: май 11, 2009, 16:09:23 »

Аз се опитвах да го убедя да не слага камък  funnytooth ама той като си каза, че иска и никой не можа да му промени мнението. Изцяло негово желание и решение е за камъка. Той даже казваше - "Ти ако не искаш камъче, аз ще си сложа". Но сега съм доволна, че са ни абсолютно еднакви - освен гравюрата отвътре. А камъчетата и на двамата са квадратни  - за да стои добре и на неговата халка (кръгло камъче ми се вижда неподходящо за мъжки пръстен).
И мойто мъж така каза, аз също опитах, но... а и те нашите са с 3, не с един funnytooth Викам му "абе човек, като някой ...."
Сега не съжалявам въобще обаче, даже мноого ми е кеф, че са си еднакви tease
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: май 11, 2009, 16:20:16 »

Е какво толкова, моят също се беше загледал в няколко халки с камъчета, но в крайна сметка избрахме такива, на които мъжката е без. Не виждам нищо лошо по принцип.
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: май 11, 2009, 21:16:55 »

Моята ще е с камъни, а не знъм кой мъж ще си сложи камъни по халката  crazy
Защо ги мислите мъжете за толкова закоравели традиционалисти не знам, моя мъж вече 10 месеца си носи халката и то не с 1, не с 3, а с 10 малки диамантчета и много и се радва, а имаме само подпис, напълно еднакви са ни, за сватбата аз исках да ги сменяме, ама като го гледам как си я носи с кеф и не я сваля ще вземем да ги оставим.
Единствения проблем е че от вътре са кухи и се пълни с вода, което дразни кожата, поне моята, а той пък не се оплаква  funnytooth
Какво ще кажете за идеята да имаме 2 чифта халки, сегашните ни от жълто злато и нови от бяло  crazy
МАГИТО ти наистина ме заинтригува, обмислях такъв вариант и сега като имам и потвърждение е много вероятно да се разходим до там, ще разгледаме и града
« Последна редакция: май 11, 2009, 21:19:32 от Cinderella » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #252 -: май 11, 2009, 21:19:42 »

Не мисля мъжете за традиционалисти. На мен не ми се връзва мъж да се окичи с камъчета, но си е мое мнение. може би ако са квадратни, като на Валя или пък са по-големи не знам...може и добре да стои, но на мен не ми допада.

Надявам се да не се обидите, това е мое мнение. Не всички харесваме еднакви неща, не искам да ви засегна по никакъв начин.
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: май 11, 2009, 21:25:23 »

О не се притеснявай Amelia изобщо не се чувствам обидена, просто ми е прозвучало така, но точно защото сме различни не би трябвало да се правят обобщения, въпрос на личен избор и нагласа
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: май 12, 2009, 06:49:04 »

Според мен халките трябва да са само 2.В това влагам смисъла да са единствени за нас двамата.
Ако са повече биха се превърнали просто в бижу.
От друга страна,колко хора знаят точно каква халка носиш и ще забележат,че си я сменила.
Май всичко опира до това какви чувства влагаш и какво ще те накра да се усмихваш повече.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: