Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:40:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 194985 пъти)

lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #150 -: април 15, 2009, 20:28:09 »

Момичета да ми препоръчате магазини за халки във Варна, повече сме се ориентирали към бялото злато или сребро... girl_wink

Аз лично съм много доволна от HUGASIAN .Имат няколко магазина във Варна,но аз лично посетих този до хотел ''Черно море.'' Намира се на ъгъла с/у Централна Кооперативна Банка.Имат и злато и сребро като специално за халките от злато имаха много видове в наличност и дори и по няколко размера от вид.А и цената е добра спрямо София.Ако ти трябват точните адреси на магазините ,ще погледна и ще пиша.
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 15, 2009, 21:07:42 »

lizi_beti благодаря  good ще ги погледнем, но сигурна ли си за името защото нищо не ми излиза като ги гугълна  huhhuh.gif . Ние живеем извън Бг, а сватбата ще е във Варна и трябва малко експедитивно да действаме, затова ми се искаше да ги погледнем в интернет.  smile
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 15, 2009, 21:53:24 »

Момичета да ми препоръчате магазини за халки във Варна, повече сме се ориентирали към бялото злато или сребро... girl_wink

Здрасти, Сю!
Аз днес си получих гривничката, която поръчах да ми направят в златарско ателие "ТРинкетс". Сайта им не дава много ясна представа колко са красиви нещата, които изработват, но в действителност  гривничката, която поръчах изглежда прекрасно. Не зная как се справят с брачните халки, но сигурно не по-зле отколкото с другите бижута. Ето сайта им:

http://www.trinketsltd.com/index.php?&lang=1&lang=2
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 16, 2009, 17:52:10 »

Благодаря ви момичета за думите. Май това е варианта - да отида при други златари, за да видя дали могат да поправят поне халката. И аз като се познавам, ще стане точно така - ще искат да ми видят хълката и ще я показвам набързо да да скрия дефетите които са се получили, така , че най-добре е да се заема още от сега с тях. Още веднъж . Благодаря.
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #154 -: април 16, 2009, 18:41:05 »

lizi_beti благодаря  good ще ги погледнем, но сигурна ли си за името защото нищо не ми излиза като ги гугълна  huhhuh.gif . Ние живеем извън Бг, а сватбата ще е във Варна и трябва малко експедитивно да действаме, затова ми се искаше да ги погледнем в интернет.  smile

Извинявам се за късния отговор.Сега погледнах и наистина така се казва магазина.За съжаление нямат сайт а само меил[email protected] .Адресите са на :Княз Борис I -44А ,21 и 75 ,както и на Шипка 2
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #155 -: април 19, 2009, 19:35:31 »

Здравейте някои може ли да ми каже колко върви златото в Хасково, аз сам от Пловдив и ми казаха че там било по евтино

Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 20, 2009, 18:45:17 »

Може ли да се изфръцкам с нашите халки?
Те са класически, обикновенни, но пък мен много си ми харесват:

не знам защо, ама на тая снимка, изглеждат все едно не са нашите халки, а някои чужди, носени, носени, носени, че чак претъркани от носене  blush

Това е моята халка, и тука изглежда, все едно вместо пръсти имам кебапчета...  blush

Ето да се изфръцкам, че са надписани, на тях пише "Л & Г 10. 05. 2009г."
За тях дадохме 204лв. и 6лв. за надписване та общо 210лв.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #157 -: април 20, 2009, 18:51:51 »

Честити!  smile Сигурно емоцията е невероятна да си имаш вече халки! За лично ще се вълнувам именно за тях най-много / е, като изключим роклята  blum/
Активен
kaliakra
Новак
*
Публикации: 16

Моето момиче казва: "Бау, бау" :)

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 20, 2009, 19:08:58 »

това ще са нашите халки
много нестандартни и не се разширяват но сме запленени от тях
Активен
praskovkata
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 20, 2009, 19:47:10 »

Ето ги и нашите халки  danceg

kaliakra виждам че и вие сте харесали същите  good
« Последна редакция: април 20, 2009, 20:04:24 от praskovkata » Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 20, 2009, 20:03:08 »

Уау - много оригинална идея - просто са разкошни. Поздравления за отличния избор praskovkata и kaliakra   Bravo
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 20, 2009, 20:58:04 »

ходих да вземам мойте от сара треид и бях малко разочарована бяха объркали номера на моята и трябваше да чакаме 2 часа а и продавачката се опита да ме убеди, че така трябвало да стоят направо бяс ме хвана
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #162 -: април 20, 2009, 21:00:52 »

от Сара Трейд от Раковски ли или от някой представителен магазин?
Активен
praskovkata
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 20, 2009, 21:04:09 »

Нашите са от Сара Трейд бяха на изложението в НДК.Направиха ги докато бяха тук и не се наложи да ходим до гр.Раковски smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #164 -: април 20, 2009, 21:09:58 »

Моят въпрос беше към  liva82 , защото ми стана странно. До сега от толкова теми не съм чувала лошо изказване за Сара Трейд в Раковски . За това я питам да каже от къде ги е взела.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: