Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:33:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 194909 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #30 -: април 01, 2009, 17:34:07 »

Ако са от платина и диамант на женската халка си е нормално да са толкова, че дори е малко, но за обикновено злато и цирконий е  crazy
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 01, 2009, 17:49:28 »

Е чак пък цирконий, тези, които аз съм харесала са от злато (може и паладий, той е малко по-евтин) и диаманти, на известна фирма и излизат към 2000 паунда поне двете. За същата цена могат да се намерят и платина и диаманти, но без марка, правени по каталог някакви.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #32 -: април 01, 2009, 18:09:30 »

Какво трябва да значи "Е, чак пък цирконий"???
Активен
pampers4e
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 01, 2009, 18:29:29 »

Това ще са нашите.Поръчахме ги преди  месец,но чак за края на април.Това е снимка от магазина.Нашите ще са само жълто злато.Когато пристигнат ще пусна и тях.

* rings` 2007 (38).jpg (12.9 KB, 193x203 - видяно 4133 пъти.)
« Последна редакция: април 01, 2009, 18:34:25 от pampers4e » Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 01, 2009, 18:30:40 »

Визирах конкретно халките, за които говори BeRa, съмнявам се те да са с цирконий предвид цената им.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #35 -: април 01, 2009, 20:43:52 »

Визирах конкретно халките, за които говори BeRa, съмнявам се те да са с цирконий предвид цената им.

Да, и аз това имах предвид - че за такава цена трябва да са с диамант и платина.
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 01, 2009, 21:43:15 »

От това, което съм гледала на цената отговаря злато и диаманти сопред мен, а и тя спомена 18 карата злато. Но хайде стига сме ги нищили smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #37 -: април 02, 2009, 07:30:43 »

Ох, вчера размотавах магаренцето си из бижутериите! Аз искам сребърни, той иска златни халки. Мрън! Като че ли е склонен на вариант моята да е сребърна, неговата да е от бяло злато. Чудя се, дали може да са от различен метал? Уж, беше склонил на сребърни, сега като каза, не ща и това е. Уф, а аз изобщо не обичам злато, чувствам се некомфортно със златни бижута. Странно е, защото уж златото не предизвиква никакви алергии, а аз като сложа нещо златно, ръцете ми постоянно са на него и го усещам. Освен това, годежният ми пръстен е сребърен, както си го пожелах, така че не мога да нося златна халка с него.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 02, 2009, 07:35:57 »

Су-то и аз имах подобен проблем.Аз злато не нося, хич, ама не можа ма накара.И годежния ми пръстен си е сребърен много красив за мен де Wink И като стана въпрос за халките се почна едно умуване какво, как, къде.УжасТ.Накрая се предадох, халките ни са бяло и жълто злато, като бялото е в превес, че иначе съвсем нямаше да го преживея.Аз много ги харесах как ни стоят на пръстите тези халки.И сега нося на дясната халката, а на лявата сребърния годежен пръстен и хич не ми пука Wink
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 02, 2009, 07:55:01 »

Приятелят ми хареса онзи последния модел, който бях показала и тях ще вземем най-вероятно, сега само чакам да ми пратят ring sizer. И ще се чудя междувременно дали да са от бяло злато или от паладий.

На мен лично среброто много не ми се връзва за халка, но ако държите може наистина едната да е от сребро, а другата от бяло злато.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #40 -: април 02, 2009, 08:40:49 »

magi_st , не съм мислила върху такава комбинация, но може би си заслужава. Така и вълкът сит, и агнето цяло.

Бухтичка, може би от бяло злато ще е по - добре.
А среброто на повечето хора не им се връзва, затова срещам и в милото такъв отпор на идеята. Наистина обикновено са златни и така си е било винаги.

Милото вече стигна до извода, че покрай една булка можеш да се побъркаш. Заглеждала съм се във всяко нещо до най - дребната подробност. Халките са едно от нещата на които страшно много държа и затова сигурно изпадам в някакви крайности за тях. Освен че нося само сребро, постоянно надувам главата на милото, че все пак, среброто е сакралният метал, той носи по - големият духовен заряд. Кръщават ни в сребърен купел, пък "златният телец" е това, което е фалшивото и дър - дър такива ми ти работи. И той, горкият, вече мисля, че ме е записал за жълта книжка, хахаха.  crazy Сватбата наистина може да превърне и най - милата жена в дразнещ ходещ справочник за незначителни подробности.

Поне нямах проблеми със съгласието му да са абсолютно гладки, защото очаквах там да има армагедон, но го прие спокойно.

Какво да се прави, колкото булки по земята, толкова различни халки.  pardon  blush  pardon
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 02, 2009, 08:50:20 »

Su_to и аз нося само сребро, а за годежния и халаката направих компромис с милото, защото той искаше бяло злато и сега ще са от бяло злато. То на цвят няма голяма разлика и спокойно може да си ги носиш със среброто.
От друга страна ако държиш на среброто, заради сакралното и другите неща, които каза, абсолютно те подкрепям, и мисля че не е проблем неговата да е бяло злато, а твоята да е сребро  good нали като модел поне ще са еднакви.
Нашите например са един метал, но различни като модели. Формата е еднаква, но на милото е изчистена, а моята украсена. Като станат готови ще пусна снимки.
Ти какви си харесала?
Активен
MERRIMENT
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #42 -: април 02, 2009, 08:55:15 »

Благодаря на всички за отговорите, бяхте ми от полза  give_rose В крайна сметка успях да се откажа от втория и третия модел, за да намаля поне малко избора. Обаче пък ми попаднаха едни други халки, които преди съм харесала, но сега незнайно защо бях пропуснала. Ще чакам приятеля ми да ги види и да си каже мнението, защото имам кофти чувството, че той не ги беше харесал особено, но ако се съгласи може би ще са те. Ето ги:

Невероятни са тези халки!Мисля,че трябва а го навиеш  good На мен много ми харесват!А откъде са?
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 02, 2009, 08:56:48 »

Петък бяхме в Истанбул и там на Капалъ чарши ми останаха очите по витрините, но не искахме да рискуваме да си вземем от там, а сигурно там има стотици златарски магазинчета. И за да не се изкушаваме дори не проверихме цените, но със сигурност са много по - изгодни.

Цените изобщо не са по-ниски, а точно на Капълъ чарши - напротив - по-високи са, защото това е атракцион за туристи. Имам приятелка, която се занимава с внос на бижута, включително и от Турция. Отстъпки има само за поръчки на едро. Но има повече модели и технологии на обработка, отколкото у нас, а и поддържат мостри и можеш да ги видиш не само на снимка. Това е предимството. Възможно е в Одрин да има нещо по-евтино, там ходи народа от Хасково и региона да си пазари. Но не и в Истанбул..
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 02, 2009, 09:01:16 »

Невероятни са тези халки!Мисля,че трябва а го навиеш  good На мен много ми харесват!А откъде са?
Навих го, тъкмо това писах pardon
На предната страница съм писала, халките са на Furrer Jacot, ще ги поръчам от http://www.weddingrings.uk.com/.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: