Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:38:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171241 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: юли 14, 2009, 10:31:46 »

А, anbibian, спомням си, че ти се чудеше как ще ти дадат роклята - на мен ми я сложиха в найлонов калъф и после в една голяма хартиена чанта. Иначе отидох на проба сутринта и следобед към 5 ч. беше готова.
Маето много благодаря за информацията  give_rose
Аз си купих вече калъф за палто от Пикадили 6-7 лв беше и не е прозрачен  smile Това беше важно, че милото ще е с мен и той ще я носи роклята, да не наднича в плика  blum
Много се радвам, че ги шият с кеф роклите - значи се стараят много  danceg
ох то вярно остават само три - четири дни и тръпна в очакване  yahoo
Мае, твоята ще я видим ли скоро - или чак след сватбата?  give_rose
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юли 14, 2009, 16:37:23 »

Съжалявам, но не успях да се снимам:)А и бъдещият младоженец е много любопитен и не ми се иска да пускам снимка във форума, че той ми е един хакер:)Аз за жалост нямах калъф и младоженецът видя цвета на роклята, но не и модела:)Знае само, че има обръч.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: юли 14, 2009, 17:06:47 »

е не се брои, че е видял цвета - трябва да я те види с нея преди сватбата, че да носи лоша поличба така си мисля че беше, така че няма страшно
и още веднъж благорадяр за инфото за роклята и опаковката й  smile
Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юли 15, 2009, 07:17:04 »

Моля:)Чакам с нетърпение да пишеш като си вземеш роклята в събота.
Активен
Lilly868
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #229 -: юли 15, 2009, 12:46:47 »

Здравейте момичета, искам да споделя с вас горчивия си опит. Вчера бях в Асеновград и обиколих всичките магазини за булченски рокли. Най ми харесаха роклите от Сияна. Но няма да пропусна да кажа за грубото отношение на продавачките в Сияна, както и цялото обслужване. Първо, нямат бележки на аксесоарите. Второ, бяха страшно груби към нас и гледаха да ни изгонят по-бързо. Извинявай, но така не се отбира сватбена рокла. Казах им да ми издадат касова бележка, на което те ми казаха след корекциите на ролята. Касова бележка обаче така и не получих. Накрая, обадих им се на телефона (на следващия ден) и питах за цената на същата рокля след което се оказа, че ЦЕНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА!!! Така останах с впечатлението, че те сами си определят цените, както си искат. УЖАС!!! Никога повече няма да стъпя там! За обувките, воалите и ръкавиците имат само по 3-4 модела. Затова, когато ходете там, искайте касова бележка и говорете за цените предварително, щото като се върнете ще се окаже че портфейла ви се е изпразнил за няколко десетки левове!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: юли 15, 2009, 15:48:29 »

Това за Сияна го чувам за пореден път, определено който си е харесал там нещо трябва много да внимава. Макар, че за да съм честна - аз никога не бих пазарувала в магазин, в който са се държали грубо към мен  beating
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #231 -: юли 15, 2009, 18:07:30 »

Да. Сияна са известни с лошото си отношение. Не знам на какво разчитат като тактика да увеличат продажбите си и не знам дали шефовете са наясно каква лоша реклама правят служителите. Със сигурност не си заслужава да давате пари на нелюбезни продавачи - купете си роклите и аксесоарите от място, на което ще ви обърнат подобаващото внимание. Аз препоръчвам Нели Праматарова, впечатли ме с внимателното и персонално отношение не само към мен, но и към другите клиентки. good
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: юли 16, 2009, 08:01:46 »

В салоните в Асеновград разрешават ли да се пробва, ако няма да купувам huhhuh.gif Защото мисля да проверя как ми стоят различни цветове, че и модели.
И имам още една молба към вече обикалялите из Асеновград - вижте снимките на моделите рокли, които ми допадат, в галерията ми, и бихте ли ме посъветвали къде в Асеновград да търся подобни поне. Все пак не са от най-типичните модели, а там има толкова много салони и без малко инфо преди това, няма да знам къде да ида по-напред.

Благодаря ви!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: юли 16, 2009, 09:58:02 »

Може да се пробва в Асеновград, по добре иди делничен ден и то сутринта, когато няма много хора, за да ти обърнат внисмание, иначе ако има много хора може въобще да не ти обърнат внимание, някъде не са много любезни , зависи може би, ако си мислят обаче че ще купиш и си харесаш някоя рокля няма пробелм.
Що се отнася до роклите в галерият ти, ако търсиш нещо точно  такова ще се разочароваш, доста по-различни са роклите, най-вече защото  платовете са гадни и евтини. в почти всики магазини има едни и същи рокли, много малко са по-различните.
 от друга страна градът не е толкова голям и магазините са един до друг,на 2-3 места са разположени и няма да ти е трудно да се ориентираш. Едното място е на влизане от пловдив покрая пътя, после като стигнеш колелото наляво , там са другите магазини и третото място е след автогарата на едно кръстовище до една църква, до там се стига като следваш табелите за Араповския манастир.
ами дано съм била полезна.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юли 16, 2009, 11:20:13 »

Руми, мерси give_rose Аз не се и надявам там да са такива роклите, като в галерията ми, все пак за да са на по-достъпни цени е нормално. Но поне горе долу като кройка да видя кое как ми стои и да си избера нюанса на екрю, шампанско, или каквото там му викат. Да знам дали ми подхожда.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юли 16, 2009, 11:28:40 »

roumyana чак сега ти разгледах албума и много ми хареса !  good А дж - Цецо Топалов ли ти беше ?  Колкото до роклите в Асеновград чувам че на доста места плащаш по 10лв да мериш . Това вярно ли е ? Някой попадъл ли е на такъв магазин ?
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юли 16, 2009, 13:33:48 »

Наси, много ти благодаря  Bravo , макар че все още почти година по-късно не съм го напълнила със снимки, но.... да ДЖ ми беше Цецо Топалов и както бях писала в други теми мога да го препоръчам на всики булки.
 на мен не са ми искали пари за мерене на рокли никъде, а ги бях обиколила  и то няколко пъти.
Активен
Maetto
Любопитен
*

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юли 22, 2009, 06:42:34 »

Anbibian, какво стана, взе ли си роклята?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юли 24, 2009, 17:36:51 »

Момичета, аз вече нали си имам рокля, но миналата седмица, докато търсехме костюма на младоженеца, се наложи да минем през Сияна, че от магазина им се качваш в един за мъжка мода...тези кифли в магазина бяха толкова неприятни, че дори само докато минавах ми стана неприятно. А като си търсех роклята, изобщо не влезнах там - не исках да си развалям настроението при толкова изчетени негативи по техен адрес. Иначе аз съм впечатлена от обслужването в повечето магазини, при все, че ходих баш в разгара на баловете, и то в почивен ден....
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юли 24, 2009, 18:34:19 »

Anbibian, какво стана, взе ли си роклята?
Взехме я в събота  smile Много е хубава наистина, но е доста по различна от представата ми и понеже я облякох само за скъсяването някак не се възприех с нея. После цяла седмица я мислих, а тя си виси с калъфа в гардероба. Ама нали с милото живеем заедно, а сама не мога да я облека посмъртно, без някой да помага, наложи се да чакам до днес, когато майка дойде на гости и ми помогна да я облека. И сега вече наистина мога да кажа, че това си е моята рокля  yahoo
В Милена се държаха наистина много добре с мен, обслужването е добро, самата рокля изглежда като оригинала, но не съвсем... просто никога не може да се получи едно към едно. Много се чудих защо имам четири ката плат като си мислех че и два са достатъчно, ама айде ще го преживея някак  girl_wink
Взех си и воал от там и съм много доволна, защото договорихме една цена, а те накрая ми го дадоха на съвсем друга - по ниска  blum
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: