Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 13:48:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 3"
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 3" (Прочетена 171254 пъти)
estelitka
Регистриран
Отг: Асеновград - 3-та част
«
Отговор #210 -:
юни 15, 2009, 15:27:29 »
много ви благодаря момичета
Активен
hubenova
Любопитен
«
Отговор #211 -:
юни 15, 2009, 15:29:32 »
за нищо дано ти направят твоята рокля мечта
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #212 -:
юни 15, 2009, 17:36:39 »
Моята рокля също я шиха по снимка в Асеновград. Снимка на оригинала има в галерията ми, като гледах и в твоите любими май я имаше. Аз направих някои изменения в модела, понеже на оригинала не ми хареса това, че дантелата се вижда много малко, а аз исках дантелата да е основна, така и така давам толкоз пари за нея, поне да се вижда, дет' се вика
. Аз лично останах много доволна от резултата, имайки предвид това, че бях доста скептична и съвсем не съм си и мислела, че ще ми ушият 1:1 с оригинала. Така че, набележи си няколко ателиета и виж какво могат да ти предложат. Плата и дантелата за моята рокля също сама си ги избрах.
Активен
Maetto
Любопитен
Проекто-Попова
«
Отговор #213 -:
юни 15, 2009, 17:36:59 »
Цитат на: estelitka в юни 15, 2009, 12:45:58
какво мислите за тази рокля ? Дали ще могат да ми я ушият същата в асеновград как мислите ? Притесняват ме цветчетата по нея мисля че няма да ми я направят същата пък ще кажат че ще стане.Благодаря предварително за мненията ви чао за сега
Здравей estelitka, на мен това ми е също много любима рокля и когато преди две години я видях в каталог на M.Tyler се влюбих в нея. Тогава струваше 1800 лв. Отказах се да си я шия, защото пробвах подобна рокля в M.Tyler и се оказа, че това не е моят модел, тъй като съм по-дребна и бях като бухтичка с нея, тази рокля според мен е за висока жена.Иначе когато обикалях из Асеновград видях на едно място, че се бяха опитали да ушият същия модел, но според мен нямаше нищо общо с оригинала.Въпреки това въпросната рокля не изглеждаше зле.Мога да ти кажа къде горе-долу се намира магазина в Асеновград, за жалост не си спомням името му.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #214 -:
юни 21, 2009, 14:59:07 »
estelitka, провери в Сватбен център София в Младост - там бе6е първото място , което посетих и това мойе би първата рокля която пробвах - почти като на снимакта е, но аз не се харесах с нея (не че роклята беше лоша). Ако я видиш и пробваш на живо ще ти е по - лесно да прецениш дали я искаш
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #215 -:
юни 22, 2009, 19:34:45 »
Момичета, аз съм много щастлива днес... Ходихме до Асеновград и напазарувахме доста от нещата - ритуалните свещи, чашите, конфетите, свещите за тортата, букета за хвърляне, поръчахме си подаръчетата, взех си и украсата за шампанското, допълнителна украса, кумата ми купи книгата за гостите и възглавничката за пръстените.... И най-важното - вече си имам рокля
Не мога просто да повярвам, че имам... Избрах я много бързо и я харесах още щом я видях. Това е, че си бях харесала екрюто като тон за сватбата, но вече минахме на стандартното бяло. Мисля, че наистина бялото е моя цвят за моята сватба. И съм много щастлива
Всичко, без роклята, е купено от складчето, което бях споменавала преди това и ми излезе около 150лв. Което мисля че хич не е много. Само ще кажа, че чашите струват 24лв и са невероятни. По-късно ще кача снимки на всичко
Активен
Suei
Любопитен
«
Отговор #216 -:
юли 06, 2009, 12:51:03 »
Честито! И аз мисля, че 150лв. не много пари, като знам покрай сестра ми колко пари отиват за подготовката на една сватба, това направо е нищо.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #217 -:
юли 08, 2009, 22:50:05 »
Права си, Suei.. 150лв. наистина не са нищо и то за неща, които на мен наистина ми харесват. Смисъл, заслужават си поне според мен. А бе, всеки си знае в подготовката на сватбата
Активен
akhala
Ентусиаст
«
Отговор #218 -:
юли 09, 2009, 20:08:53 »
А между следните от Асеновград, които могат да ушият рокля по снимка, кого бихте препоръчали?
- Жана Жендова
- Нели Праматарова
- Сияна
- Версай
Ще съм много благодарна!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #219 -:
юли 09, 2009, 21:28:22 »
Още една седмица момичета и ще докладвам дали в Милена са ушили роклята ми като трябва
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #220 -:
юли 10, 2009, 08:01:51 »
Цитат на: akhala в юли 09, 2009, 20:08:53
А между следните от Асеновград, които могат да ушият рокля по снимка, кого бихте препоръчали?
- Жана Жендова
- Нели Праматарова
- Сияна
- Версай
Ще съм много благодарна!
аз се колебаех между сияна, нели праматарова и версай.
в сияна ми се сториха малко незаинтересовани и там ми се струва че работят на конвейр
после остана да се колебая между нели праматарова и версай. трябва да отбележа че и двете жени са много приятни и ми направиха много добро впечатление. нели праматарова обаче ми поиска 1200 лева, което като цяло не беше проблем. аз избрах вера от версай защото ми се стори най- в час с нещата, интелигентна и разбрана жена, без да е досадна, наистина перфектно отношение и поведение, а и само като и погледнеш моделите виждаш, че много се различават от всички други в асеновград. роклята ми излезе 650 като използвах скъпи платове и дантели.
според мен личната преценка е много важна, иди на место и ще прецениш на кой да се довериш. аз винаги се одверявам на интуицията ми и засега не ме лъже.
усепх при избора
Активен
akhala
Ентусиаст
«
Отговор #221 -:
юли 10, 2009, 10:06:57 »
Благодаря ти за мнението. Аз имах възможност само някои от ателиетата да обиколя като бяхме за малко в Асеновград, но доста от тях автоматично отхвърлих, именно защото не усетих правилно отношение... Затова и исках вече следващия път да си имам някои дорби набелязани и направо да си започна поръчката.
Активен
Maetto
Любопитен
Проекто-Попова
«
Отговор #222 -:
юли 13, 2009, 20:31:37 »
Да споделя и аз.Миналата седмица си взех роклята от Милена.Много съм доволна, много красиво са я направили. Много е близка до оргигинала, на който занесох снимка, но никога не може да е едно към едно,но ние и без това направихме някои промени в оригиналния модел - в деколтето и вместо само камъни, пришиха дантелени орнаменти и стана много красива. Имайте предвид, че и платовете в БГ са различни, но стана много красива и си е направена за мен. Единствено ме притесняваше това, че е с обръч, но без обръч се губи красотата на роклята и фустите ми влизаха между краката.Така че anbibian не се притеснявай, професионалисти са, дано и ти останеш доволна. Питах и за твоята рокля, оказа се, че моята и твоята рокля са едни от любимите на всички от ателието:)и ги шият с мерак.
Активен
Maetto
Любопитен
Проекто-Попова
«
Отговор #223 -:
юли 13, 2009, 20:35:07 »
А, anbibian, спомням си, че ти се чудеше как ще ти дадат роклята - на мен ми я сложиха в найлонов калъф и после в една голяма хартиена чанта. Иначе отидох на проба сутринта и следобед към 5 ч. беше готова.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #224 -:
юли 14, 2009, 07:23:44 »
Maetto пусни някоя снимчица да те видим;)
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...