Ритуална зала Варна. Внимание!
Vikitoriq:
Здравейте дами,
И аз съм от Варна и всичко това е абсурдно!
Лошото е , че тук има забрана да се изнася ритуалната книга от ритуална зала!
Но определено варианта е изнесен ритуал, неможемд а робуваме на "мутренските години". Всичко това отмина и остана в далечната 96-та година. Толкова ли държите всичко да е стандартно с риатулани зали и други подобни...? Отивате през седмицата драсвате подписите и после изнесен ритуал на плажа или на някоя крепост, ще бъде много по приятно и на Вас и на гостите ви и ще имате страхотни снимки!
Ритуалните снимки според мен са най-хубавото нещо от цялата сватба.
Колкото до зпаитването на дамата отгоре , изнесен ритуал може да се направи и от някой приятел , хем ще бъде артистично . :girl_wink:
Kali77:
http://svatba.noxart.com/viewtopic.php?t=3837
Момичета,мисля че си струва да отделите време и да прочетете това!
Заформи се страшно интересен дебат в един друг форум...Темата я пуснах аз след нашата сватба,но явно много засегнах нечии интереси...
snezhito:
Цитат на: Kali77 в юли 31, 2008, 19:15:00
http://svatba.noxart.com/viewtopic.php?t=3837
Момичета,мисля че си струва да отделите време и да прочетете това!
Заформи се страшно интересен дебат в един друг форум...Темата я пуснах аз след нашата сватба,но явно много засегнах нечии интереси...
Kali, това, което пишеш меко казано ме притеснява. Отдавна си имам голямо на ум за там, но писаното в другите форуми ме потресе. Чак и отговори от ритуалната зала...
Последно, като си платиш 30 лв за фотовход и 60 за видеовход - къде и как може да те снима твоя фотограф? Какви са тези заграждения? На двора може или не може да те снима?
Miravarna:
Момичета аз напълно споделям казаното до тук.И при нас положението беше подобно.По ритуала аз нямам забележки.Издразни ме фотографа,беше се разкрещял отидете парво да си платите и тогава можете да снимате.Моят баща,както и свекър ми му казаха да не се притеснява,че няма да избягаме и преди да си трагнем ще отидат да му дадат парите.Ние нямахме фотограф с нас,а само снимки правени от нашите роднини.Те също не бяха допуснати да снимат от всеки ъгъл на залата,а само отстрани. След като си платихме сумата,получихме то4но 10 кадара,от които 2 снимки биаха хубави,останалите просто нямам думи.Един любител щеше да ги направи по-хубави. Както и да е,вече е минало(сключихме брак на 21.02.08),но е много грозно всичко това. Сега ми предстои църковен брак и ще си имаме професионален фотограф,който да си снима на воля в и пред църквата:)От гражданското ще сложа само 2те хубави снимки към албума:)Това е което исках да споделя от моя опит с Ритуаланата зала на Варна.
kikolina:
Хм на мен ми казаха 200 лева за битов ритуал + снимки и видео още 90 лева за нашите хора да снимат,а на ВАс момичета? като чета тези 370 лева неразбирам защо са искали толкова.Относно чичката,изобщооооо не смятам да застана лично АЗ която ще съм булката в тази сватба за снимка,избрах си друго място за обща снимка и така ще избегнем караници виканици и снимки тип пощенска марка срещу 5 лева ;)
То само в ритуалната да беше така....
Навигация
[0] Списък на темите