Ритуална зала Варна. Внимание!
tiholina:
А може ли да ми каже някой дали като отидите за записване на час ви ориентират към кой салон или агенция да се обърните за помощ
didi_vla1983:
Ооо веднага всичко ти предлагат - какви ли не визитки, болници за изследвания, фото и прочие...Не помня за агенция, която цялостно организира сватби дали са предлагали, но ако се интересуваш пиши ми на лични да те посъветвам ако искаш!
tiholina:
Цитат на: didi_vla1983 в февруари 26, 2008, 17:19:18
Ооо веднага всичко ти предлагат - какви ли не визитки, болници за изследвания, фото и прочие...Не помня за агенция, която цялостно организира сватби дали са предлагали, но ако се интересуваш пиши ми на лични да те посъветвам ако искаш!
А как се ориентирате кое е за вас при това положение
Sisilla:
Здравейте. :girl_wink:
Аз съм от Варна и сватбата ще е във Варна. Иска ми се да бъде ритуала изнесен. Какви са възможностите. Подписва се през седмицата и после се видя някой фективно в ресторанта или там къде си решим ли. Кого мога да ангажирам за това.
Мерси предварително.
tsvetenden:
Цитат на: Sisilla в юли 16, 2008, 20:35:49
Здравейте. :girl_wink:
Аз съм от Варна и сватбата ще е във Варна. Иска ми се да бъде ритуала изнесен. Какви са възможностите. Подписва се през седмицата и после се видя някой фективно в ресторанта или там къде си решим ли. Кого мога да ангажирам за това.
Мерси предварително.
Възможностите за Варна са следните: Изнесения ритуал може да бъде направен на различни места,това е въпрос на идея и възможност за реализиране. Това по принцип може да бъде направено или от служител на Ритуална зала или да бъде организирано от агенция, но и в двата случая се подписва през седмицата.Разликата е в цената и в самата церемония. Ако проявяваш интерес пиши на лични за по-подробна информация.
Навигация
[0] Списък на темите