Ритуална зала Варна. Внимание!
ROSI KRASTEVA:
Цитат на: ilusion в май 18, 2007, 15:45:40
Нашата сватба беше на 21.04 и нямахме такъв проблем.Дадоха ни един албум със снимки вътре.Но качеството се различаваше до небето от тези,които ни направиха Венци и Живка Фотеви!!!
ами на мен това ми го казаха вчера хората, а те са се оженили на 12.05
много странно но факт
ilusion:
ЕЕЕ ама чудят се как повече пари да вземат в тази България и какво да провалят :hysteric:
ROSI KRASTEVA:
Цитат на: ilusion в май 18, 2007, 15:49:33
ЕЕЕ ама чудят се как повече пари да вземат в тази България и какво да провалят :hysteric:
да за съжаление е така
gerjo_k:
Това не е ли противозаконно? Всички тротоари и улици според мен са общинска собственост, която не може да се дава под наем на фотографи, артисти или който и да било. Не знам какво е положението на ритуалния дом там, но ми се струва една голяма глупост това, която се опитват да я пробутат на койт се хване *db*. Аз мисля, че не трябва да оставяте така да ви изнудват, защото това си е чист рекет P-(. Допитайте се до общината...да вземат мерки!!! Ако те не ги вземат сигнализирайте в някоя редакция на телевизия или вестник, такива безумия трябва да се спрат!!!
ROSI KRASTEVA:
Цитат на: gerjo_k в май 18, 2007, 16:08:01
Това не е ли противозаконно? Всички тротоари и улици според мен са общинска собственост, която не може да се дава под наем на фотографи, артисти или който и да било. Не знам какво е положението на ритуалния дом там, но ми се струва една голяма глупост това, която се опитват да я пробутат на койт се хване *db*. Аз мисля, че не трябва да оставяте така да ви изнудват, защото това си е чист рекет P-(. Допитайте се до общината...да вземат мерки!!! Ако те не ги вземат сигнализирайте в някоя редакция на телевизия или вестник, такива безумия трябва да се спрат!!!
да това е много добра идея
казват, че не е под наем замята, а е била купена от този фотограф, а тя самата ритуална зала е там *crazy*, много странно е всичко
Навигация
[0] Списък на темите