Ритуална зала Варна. Внимание!
secret_box:
Аз бях на сватба на 12.05.2007-ма там, никой не е искал пари от младоженците!
cherry:
Така е, както казва Петкова!!! Нас ни предупреди една позната и аз бях възмутена и се зарекох, че няма да правим никакви снимки на излизане. После питахме и жената в ритуалната и тя потвърди. Работата е там, че районът около ритуалната е "нает" от този друг фотограф и само той има право да снима. абсурдно, но факт!!! Обаче на самата сватба в суматохата той се възползва и каза " я сега погледнете към мен, я сега се наредете така...." и ние докато се усетим той вече ни снимаше и родителите ни му платиха после (без ние с милото да разберем). Отделно преди да влезем в ритуалната имаше една друга фотографка, която започна да ни снима, попитахме дали тя е фотографа от ритуалната, а тя така отговори, че пак не разбрахме и после след самата церемония видяхме наши снимки и на нашите гости на едно табло и който иска да си ги купува (май 3 левчета/ снимката). Ядосах се, но в крайна сметка всички снимки се изкупиха от нашите гости, всеки искаше готова снимка на себе си или на нас. Освен това, на нашия ден имаше толкова много булки и дворът беше пълен с хора .... суматоха голяма. Дразнещо е как тези хора се възползват от това, че като е сватба - се харчи повече.
elbi_vn:
За съжаление всички тези неприятни неща са факт!И аз съм присъствала на сватби, на които онзи "чичко" в двора на Ритуалната буквално изнудва младоженците и всички присъстващи.Весрсията е,че той е "наел двора" и само той има право да снима там.Това се отнася доколкото знам от потърпевши младоженци, дори за снимката на всички гости на стълбите в двора. P-(Нашата сватба е на 07.07 и честно казано евентуалната некоректност от страна на Ритуалната зала, е едно от най-големите ми притеснения.Когато се записва дата и час никой не те предупреждава за тези неуредици.Да не говорим,че за въпросната дата са записани страшно много хора и 100% няма да спазят точните часове на ритуалите, та дори и за конкретните зали , които всички сме си избрали и платили.Извинявам се за песимистичния пост, но се наслушах на такива неприятни отзиви за Ритуалната зала във Варна, че вече не знам какво да очаквам в деня на сватбата :cray:
cherry:
Недоумявам защо във варна има само 1 ритуална зала. Затова могат да си позволят каквото си искат, а младоженците нямат друг избор.... Като започнем от цените, които в цяла България варират (и във варна са доста височки) и се стигне до фотографа. Но пък правят много хубав битов ритуал :girl_wink:
ROSI KRASTEVA:
да всичко е много неприятно свързано с ритуалната зала
а в крайна сметка нашият фотограф, може ли да снима или не?
cherry ?
Навигация
[0] Списък на темите