Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 23, 2025, 01:01:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 161417 пъти)

Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 22, 2009, 19:24:17 »

Понеже аз съм си харесала първата, а много хора ми казват, че не било това покана за сватба и че трябва да избера втората която е по-нестандартна и по отивала за това събитие! Какво е вашето мнение? Благодаря ви предварително!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 22, 2009, 19:27:05 »

На мен лично-определено първата good Много е стилна.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 22, 2009, 20:20:52 »

Първата и на мен повече ми харесва.  good Втората не е просто мой тип pardon
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #63 -: март 22, 2009, 20:22:09 »

Daisy_d , според мен и двете стават за сватба. Първата, поне според мен, е по - подходяща, ако сватбата ти е много официална с много лукс и ресторантът е "по - тежък" като украса и обзавеждане. Втората е "по - въздушна", по - нежна и в нея има повече свежест и лекота. Така че, поне според мен, можеш да си избереш според стила на сватбата. Не мисля, че има точно определение за сватбена покана. Всичко зависи от желанието и въображението на младоженците.

Успех и много хубави моменти в подготовката!  smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: март 22, 2009, 20:34:54 »

Daisy_d, и двете покани са много красиви. Мен лично повече ми допада втората, както момичетата са казали много зависи smile ако можеш да вплетеш снопчетата мъниста в украсата на ресторанта и да направиш тейбълки с телта и камънчетата, втората поканата е перфектна
Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 23, 2009, 09:43:49 »

ние сме готови с дизайна на поканите, пробвах в домашни условия на лазерен принтер, или принтера ни е скапан или незнам  sad излизат бледи цветовете. Печата ни е двустранен формат А4, ако някои може да ми помогне за София, къде да проверя ще съм много благодарна... В рекламните агенции ми искат около 200 лв за 100 покани. Вижда ми се прекалено smile Другото което си мислих е да не би да е от картона ( купих го от слънчоглед, но не е гланциран, бял картон ) Знам ли....вече трябва да ги раздавам,а няма къде да ги напечатя  cray
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 23, 2009, 11:12:20 »

В Студентски град има копирни центрове:
- The Net - горе на семейните общежития в 59 блок http://www.thenet.bg/. Ето и препратка към цените http://www.thenet.bg/2.htm#24
- Мания - до 35 блок  http://www.maniaprint.com/item_details.php?id=6. Препратка към цените

Принципно предлагат много услуги на доста добри цени, така че може и това да правят smile.

Надявам се да съм била полезна smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 23, 2009, 11:17:09 »

Момичета, да се похваля - най-накрая сме готови с поканите  danceg
В крайна сметка се отказах от перфораторите и само ги вързах с панделка. За съжаление фотото ми сега е на път girl_wink , но когато се върне ще ги щракна и ще ви ги покажа. Време е да ги раздаваме вече  pardon
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 23, 2009, 16:51:47 »

Аз сам готова с поканите. Тази за кумовете сам я качила в галерията си. Тази за гостите ще е същата от вън, а от вътре ще е различна. Като текстовете за роднини и приятели са различни, и снимките от вътре са различни.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 23, 2009, 22:50:19 »

bergeria, поздравления за поканите Bravo Bravo
Ти ли ги прави. И, понеже, предполагам апаратът лъже, розичката е бяла, нали?
 И как се отваря? Какъв тип е закопчалката? Защото изглежда интересно.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 23, 2009, 22:56:27 »

Браво, Бубка Bravo, нямам търпение да видя какво си сътворила.
 То, като я откачиха тази тема от първата страница и вече всички пишат за поканите в другата. Малко са дисциплинирани като теб Wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 24, 2009, 09:45:07 »

Да аз си ги правих. Мерси много. Розичката е бяла, а зеленото исках да изглейда като листенца. Има  две дупки с перфоратор в края. Зелената лентичка минава под листа(на който съм напечатала текста) и се промушва през перфорираните дупки и се завързва на панделка до възела пришивам предварително направената розичка и готово. За да се отвори се дърпа зелената панделка от страната на пришитата роза и готово. После без проблем се завързва обратно. Забравих да спомена, че това не е картон, а релефен тапет. На обикновени листи за принтер си принтирах първо картинката, а след това текста и залепям листа от вътрешната страна на тапета, защотот той не можа да мине през принтера  blush . Това е общо взето.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 24, 2009, 13:51:34 »

Благодаря ви момичета! И аз си харесвам повече първата, защото ми се иска да е нещо по стилно! Няма да ги слушам вече, че не била сватбена и ще си взема такива!   smile smile smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 24, 2009, 15:35:54 »

Да аз си ги правих. Мерси много. Розичката е бяла, а зеленото исках да изглейда като листенца. Има  две дупки с перфоратор в края. Зелената лентичка минава под листа(на който съм напечатала текста) и се промушва през перфорираните дупки и се завързва на панделка до възела пришивам предварително направената розичка и готово. За да се отвори се дърпа зелената панделка от страната на пришитата роза и готово. После без проблем се завързва обратно. Забравих да спомена, че това не е картон, а релефен тапет. На обикновени листи за принтер си принтирах първо картинката, а след това текста и залепям листа от вътрешната страна на тапета, защотот той не можа да мине през принтера  blush . Това е общо взето.

Тук ми идва само една исконна българска дума - КРЕАТИВНО. Мислих си, че има хватка във връзването, но не съм и предполагала за висините, до които ти стига въображението. БРАВО Bravo
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 25, 2009, 11:49:09 »

Това с използването на тапета е страхотна идея. Преди време видях същия копринен тапет като копринения картон от "Слънчоглед", но за съжаление от вътрешната страна се оказа кафеникав sad, но ако се намери подходящ тапет излиза много по-евтино smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: