Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 24, 2025, 20:02:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС-ЧАСТ 4
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4 (Прочетена 137309 пъти)
zora
Любопитен
Публикации: 35
Отг: БУРГАС-ЧАСТ 4
«
Отговор #255 -:
април 01, 2009, 22:20:05 »
момичета,да ви питам за алкохола.От винзавода в Поморие мога да закупя бутилирано вино и ракия-но не правят сватбени етикети.Предлагат бутилките да са без голям етикет и ние да си залепим нашия,но задължително трябвало да бъдат с малкия /доказвал качеството,баркод и т.н..... Да не тръгнат да го разводняват като знаят че е за сватба.Намерихме хубав наливен алкохол,но откъде бутилки.А дори и да намерим,как ще го затворим така че да изглежда като фабрично.В случая съдействам на бъдеща булка не от Бургас.Тя разчита на моя вкус,аз
очаквам да ме посъветвате какво да предприема.Вие как решихте този въпрос в Бургас.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #256 -:
април 01, 2009, 23:07:49 »
ох незнам.Една моя приятелка беше си поръчала да са без етикети и нямаше никакъв проблем.НО забравих да спомена че тя там работи по принцип
.
Мислих вариант да поръчам в няколко заведениа да ми събират бутилките но и това не е работа.
Нали има някои бутилки които имат етикет само отпреде защо не се пробваш с такъв вариант.
Ако пък не,ще трябва да ги киснеш в топла вода и да ги отлепяш.Незнам дали ще се получи но можеш да пробваш.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #257 -:
април 02, 2009, 08:30:45 »
Относно бутилките...май това с топлата вода и някаква четка според мен е вариянт за премахване на етикетите.
Моят годеник работи като управител на един бар и се надявам да нямам проблеми със събирането на 50 еднакви бутилки.
Обещавам ако сезона започне добре и бързо се събират бутилки,да пиша тук и да ги предоставя на всеки който има нужда.
А за сватби след моята,мога да дам всички,които съм ползвала.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #258 -:
април 02, 2009, 09:28:05 »
Здравейте момичета ! Искам да се похваля ,че си поканихме кумове и те приеха и са ни сред най - близките приятели и съм много доволна
.
Както по рано бях споделила искам сама (и с помощници разбира се) да измайсторя покани, тейбълки, онези неща за хвърляне с бонбонките и цветенцата за закичване , както и подаръчетата за гостите. Идеята ми за подаръчета беше малки бурканчета с мед за жените и малки шишенца с ракия за мъжете, но проблема е, че не знам от каде да намеря такива малки шишенца, които да са и с подходяща тапа за да може като си ги напълним и си ги затворим да не изглежда лошо. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и може да ме посъветва ще съм ви много благодарна. Поне имам достатъчно време и може да измисля нещо друго, ако с тази идея не се получи
Поздрави!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #259 -:
април 02, 2009, 09:36:45 »
За етикетите - накисваш всички бутилки във вода (топла за по- бързо) и ги оставяш така. Като се накиснат добре, етикетите директно се свличат и не остават следи, защото са лепени с някакво такова лепило като на водна основа...
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #260 -:
април 02, 2009, 09:37:42 »
Момичета, относно етикетите за бутилките, ето ние какво направихме:
Нашите купиха от Метро бяло и червено вино и накиснаха бутилките във ваната. Етикетите падат за 5 минути, без да остявят каквито и да било следи. След това налепихме нашите, които бяха отпечатани на самозалепващо се фолио. Станало е доста бързо ...
И с ракията така, но за ракията бяха отпечатани малко по-малки етикети, понеже и бутилките бяха по-различна форма.
Джина, водката и уискито си ги оставихме съответно с оригиналните им етикети ...
П.С.
skylife, писали сме по едно и също време ...
IMG_5345.jpg
(73.5 KB, 300x427 - видяно 3060 пъти.)
Активен
maria23
Любопитен
«
Отговор #261 -:
април 02, 2009, 10:20:20 »
Здравейте, момичета!
разбира се че ще ви дам кординатите на гримьорката ми. За съжаление не съм направила снимки защото нямах време, но мога да ви покажа снимки от бала ми, тогава пак тя ме прави
ще ви пратя телефона и на лични. А иначе салона и се намира на ул. Фердинандова над Екоклима (климатиците), една зелена врата, на 2ри етаж. Казва се Дида.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #262 -:
април 02, 2009, 13:28:40 »
maria23
много ти благодаря за телефона, непременно ще посетя салона й и да видим какво може да измислим :makeup:за моят вид
Още веднъж Благодаря!!!!
Активен
mimatomova
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #263 -:
април 02, 2009, 14:22:41 »
didda тортата и е страхотна,мисля да отида до Амадеуса дригата седмица и аз,харесала съм си една торта от интернет,ще им я занеса да я видят и да ми кажат дали могат да ми я направят
Активен
maria23
Любопитен
«
Отговор #264 -:
април 02, 2009, 14:28:28 »
няма защо Вени!! Надявам се да ти хареса!!!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
април 02, 2009, 17:52:12 »
Аааааааааа.......... минали булки, от къде си купихте кошниците? Мислех почивните дни да отскоча до М-с Бриколаж или Практикер! Къде има, че май няма да имам време да се шлая много?
Днес като обикалях в един магазин за стъкларии точно срещу тоз новият ресторант "Черно Море" видях по- хубави от моите чаши
, ама няма да си купяяяяяяяяяяяяяяя! Високи класически за шампанско с по едно цветно сърце( червено, синьо, и някво друго), от самото стъкло.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #266 -:
април 02, 2009, 18:09:09 »
пак съм аз! Само да кажа:
ИМАМЕ СИ КУМОВЕЕЕЕЕЕЕ
Научух преди секунди! радвам се много ! Момчето е един от най -добрите приятели на Гого и приятелката му. Нея не я познавам от 7 години както него, а само от 2-3 месеца. Ама от това , което съм виждала от нея мога да кажа , че е супер леко парче- в смисъл голям шемет.
Активен
telesfora
Сватбар
«
Отговор #267 -:
април 02, 2009, 21:45:39 »
Поздравлениа
nia
за кумовете
didda
извинявай че пак ти досаждам
, но къде в Бургас мога да си поръчам да ми напечатат етикетите за алкохола (самозалепващо фолио???) Винаги съм се чудила как ги залепят тези етикети
.
Активен
telesfora
Сватбар
«
Отговор #268 -:
април 02, 2009, 22:24:37 »
skylife
Невероятни сте всички
Ще взема да се справя с тази сватба,блаогодарение на всики ви.Страхотни сте.
Нямам тарпение да се прибера
Кетъринга ще поръчам пробно когато отиваме вече с милото официално да каним кумовете.
А фризиорката и гримиорката ще ги пробвам към края на месеца че сме на сватба
хем да ме направи хубава хем да се запозная и да видя какво може да направи с моето лице и моята перушина
. didda няма да съм и лесна клиентка като тебе.Ще се наложи доста да поработи
горката,за да ме направи хубава.
Активен
telesfora
Сватбар
«
Отговор #269 -:
април 02, 2009, 22:31:04 »
svetla_ety честито за кумовете
Май вече всички си имаме кумове