Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 01:48:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 2
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 2 (Прочетена 123115 пъти)
KlaraFina
Баш Майстор
Отг: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември!
«
Отговор #390 -:
март 25, 2009, 11:46:40 »
Леле какви мацки сте в 4-5 месец, щом още си използвате нормалните дрехи. Аз от 13-тата седмица съм с дънки за бременни. Не знам какво е положението в БГ, ама тука дрехите за мами са супер скъпи. Аз обмислям вариант да си пожертвам някои летни поли и да ги преправя така, че да паснат на големия ми тумбак. Като се замисля, че всичко е само за няколко месеца.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #391 -:
март 25, 2009, 11:49:37 »
KlaraFina
и тук дрехите за бременни са сравнително скъпи, а за външния им вид да не говорим
. Не можеш ли да си вземеш разни туники или рокли с висока талия и с клинчета да си караш?
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #392 -:
март 25, 2009, 12:16:16 »
Аз още си карам с моите дрехи, имам едни панталон с ниска талия и си го закопчавам съсвесем нормално, дънките си ги закопчавам наполовина ципа, защото няма как
и ще си ги нося докато ми стават. А за лятото ще видим
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #393 -:
март 25, 2009, 12:20:22 »
Аз вчера ходих до магазин Премама тук във Варна , ама цените са им малко височки, но то по принцип дрехите за бременни са си по скапи, аз за една пола дънкена дадох 40 лв.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #394 -:
март 25, 2009, 12:23:31 »
Zahira, права си за вида на дрехите. Толкова се бабешки и скучни. За щастие модата е наша страна и се намират нормални дрехи, подходящи за големи кореми (поне в Швеция, защото шведките са като цяло са едри и с големи кореми, та горни дрехи за такива винаги има). Панталоните и полите са по-проблемни, че на мен от отдавна нищо не ми става и трябва да са специално пригодени.
Ох, бели кахъри...
Сега с кеф нося тесни блузки, но като родя и корема ми си остане, ще се чудя как да го крия. Тогава пък за това ще се тюхкам.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #395 -:
март 25, 2009, 13:29:36 »
Здравейте и от мен - май отдавна не съм се включвала
Аз съм с панталон за бременни и гащиризон още от края на декември месец (т.е. ако не бъркам втори месец). Не можех да си закопчавам панталоните, освен един, с който обаче ако го носех по-дълго време и ми ставаше лошо
Вчера бях на преглед - на 100% е момиче
, че както в последно време чета, че са объркали пола и вече си мислех, че ще ми кажат и на мен момче. Всичко си ни е наред. Тежи 621 грама (а аз си мислех, че сигурно ще е около 500
). Оказа се обаче, че я нося ниско и трябва още повече да се пазя и да не вдигам абсолютно нищо по-тежко и да не се пренатоварвам. Щом е за каузата ще спазвам всичко, което ми казват.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #396 -:
март 25, 2009, 14:45:08 »
Вижте на какъв сайт попаднах - не съм го разглеждала още целия (гледах само репортажа за раждането), но ми се стори интересен:
http://www.estestveno.com/
Активен
Ивче
Сватбар
«
Отговор #397 -:
март 25, 2009, 15:28:37 »
Здравейте и от мен момичета,
и аз го имам същия проблем с дрехите.Не мога да се примиря с мисълта,че трябва месеци наред да се обличам като бабичка и затова още си нося дънките и панталоните, но с разкопчано горно копче. Но за съжаление започва и така да ми става доста неудобно, но до сега не съм попаднала на нещо което дори и само първоначално да ми хареса
. Реших да се пробвам да си поръчам от някой чужда сайт,но не мога някак да се оправя с размерите.Някоя от вас поръчвала ли е? Трябва ли да си поръчам номера,който по принцип нося?В смисъл такъв,че все пак колекциите са за бременни и си мисля,че коремчетата и гърдите трябва да са съобразени,но пък знам ли.........
Активен
maj4eto
«
Отговор #398 -:
март 25, 2009, 15:33:23 »
Мимичета купувайте си клинчета и туники
С тях се родих отново
А лятото сма толкова хубави роклички
mamcheto ,за пръв път виждам да показват токъв репортаж в БГ...и го намирам за много хубав,но не тряІбва ние да го гледаме а докторите и окушерките...Зо съжалиние не смятам че нещо ще се промени в близко бъдеще в БГ
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #399 -:
март 25, 2009, 15:37:51 »
iv4e83
, мойте наблюдения са, че дрехите за бременни не са съобразени с това, че бременните наедряват като цяло. Аз винаги си купувам един номер по-големи дрехи, за да не ме стягат после.
Не знам какъв номер носиш, но горе долу номер 42 отговаря на 34 или XS. Разбира се много зависи от модела.
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #400 -:
март 25, 2009, 15:39:08 »
Момичета какво се оплаквате за дрехи е имате такъв голям избор в София и по големите градове сумати саитове съм разгледала за магазини за бременни не на всякаде има бабишки дрехи и то все в големи градове
Какво да кажем ние в малките градове че има 2 панталона на кръс и тва е
Активен
desisv
Ентусиаст
МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН
Отг: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август
«
Отговор #401 -:
март 25, 2009, 15:59:19 »
Здравейте и от мен!
По отношение на дрехите за бременни сте абсолютно прави, че са супер скъпи както и между впрочем наблюдавам всичко, което е свързано с бременността и раждаенто и после за малкия бебок. За София мога да ви кажа 3 магазина, които съм посещавала и мои бременни приятелки също си пазаруват от там. Аз в нач. на 5 месец си купих първите дрехи за бременни един дънков костюм, хубава туника и дънки с ластик- 60 лв. от магазина на Алабин. Малко по -нагоре на Борис има също много готин магазин и има доста неща. Хъм, да ви кажа купих си и бельо за бременни , УЖАС- излишни пари според мен, просто са два пъти по скъпи дори и повече, а едва ли някоя от нас ще носи това бельо след раждането. За това по - късно си купих 2 чифта плитки бикини 2 номера по - големи и са ми супер. Не стягат не притискат просто са си по големи
Третият магазин , който зная е под колоните на Графа, от пред има детски дрешки а на 2 рия етаж са за бременни. Аз вече един месец нося само този костюм, койт окупих тоест поне нося дънките защото в 4 ти месец моите панталони беше абсурдно да ми станат
Имам наблюдение , че и в Германия е супер скъпо за бременни , така , че ако това ни успокоява -
че не само тук е скъпо. Ама още "малко" и свършва.
«
Последна редакция: март 25, 2009, 16:01:00 от desisv
»
Активен
maj4eto
«
Отговор #402 -:
март 25, 2009, 16:02:25 »
Подкрипям наблюдението на desisv
моите дънки си ги купих за 40 €
Явно навсякъде по света са си хванали бременните за жертви
Активен
Ивче
Сватбар
«
Отговор #403 -:
март 25, 2009, 16:58:11 »
KlaraFina мерси,
Аз съм си харесала някои неща от H&M ,но от немския сайт и преди малко се чух с една приятелка,която е там и тя ще отиде да види как стоят нещата с размерите и предполагам,че тази вечер ще ми каже.
Но като цяло цените ми се видяха приемливи и в никакъв случай не са по-скъпи от тук,а предполагам,че качеството ще е по-добро.Ама знае ли човек.
Активен
maj4eto
«
Отговор #404 -:
март 25, 2009, 17:04:51 »
iv4e83 ,моите дънки са от там и съм много доволна от тях-е скъпички са си
А размерите се поръчват по размера който ти си носиш по принцип...но да ти кажа аз като пробвах моя си размер ми бяха тесни в ханша,защото явно се беше разширил без да забележа
и един номер по-голям ми стояха добре
За това съм на мнение,че такива дрехи трябва да се пробват първо...
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...