Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 01:57:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 2
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 2 (Прочетена 123128 пъти)
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Отг: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември!
«
Отговор #375 -:
март 22, 2009, 12:52:12 »
Цитат на: Zahira™ в март 22, 2009, 09:03:06
Благодаря Ви момичета!
Аз вчера забравих да ви кажа, че нашата госпожица била 211грама и я видяхме и на 4Д образ, въпреки, че аз нищо не разбрах
.
No4ko аз вчера също бях на преглед при д-р Митко Георгиев, но явно сме се разминали. В интерес на истината никойлекар не е разглеждал толкова подробно бебето досега.
Браво на вас
Колко сте големи вече, ти сигурно си вървиш малко напред със седмиците? А вашето спеше ли или беше будно? Много е хубаво да го видиш как се мърда като истинско човече...
На мен Томова ми каза, че не се казва дължина на плода, защото това не били реални размери, можело да се определи само дължина на бедрената кост и диаметър на главичката.
Ние сме 320 грама, като си помисли човек само колко неусетно си растат бебчетата вътре в нас
Аз моето още не мога да кажа, че много осезаемо съм го усетила, от време на време помръдва, ама като пеперуда в стомаха, така го усещам, дори не съм сигурна, че е то
Вие вече усещате ли си ги постоянно?
Вие от колко бяхте при Георгиев? Аз бях от 11:30ч. и се бях сетила, че може и ти да си си запазила час. Мен не ме преглежда, защото аз нали бях в сряда на ФМ и му казах, че няма смисъл. Но иначе беше много мил. Записаха ме, на мен пък за пръв път някой ми задава толкова въпроси и ми обръщат толкова внимание.
А той колко взима за 4Д?
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #376 -:
март 22, 2009, 13:51:07 »
Ами преди беше с една седмица по-голямо,но сега всички ми казват, че си отговаря на седмиците. А сега чета за размерите в различните гестационни седмици и за 17 г.с. го дават по малко от 200гр., но то така или иначе тези грамове май се изчисляват по дължината на бедрената кост и обиколката на главичката и мисля, че може и да има отклонения. Иначе от доста време никой не ми е казвал като дължина колко е голям плода, защото общо взето нали стои вече със сгънати крачета и няма как да се определи. При нас беба беше будна и доста се мърдаше. Бяхме от 1ч. на преглед, а колко е 4д-то не мога да ти кажа, защото мъжа ми плати, а аз така се бях шашнала от новината, че съм пропуснала. Ще го питам довечера.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #377 -:
март 22, 2009, 14:09:54 »
Вики честита розова новина !!!!!! браво на куклата добре си расте !!! нашата Теди в 20 г.с. беше 240 грама, и вървеше с една седмица назад, но после си навакса
мислите ли вече за именце ?
Активен
Zahira
«
Отговор #378 -:
март 22, 2009, 14:22:44 »
Ели
аз имам цял списък с имена за момиченца,обаче таткото вчера като се нахили и каза, че била Ивайла...
как да му счупиш хатъра. На мен ми харесва, даже и аз съм си го сложила в списъка, свекър ми е Иван, майка ми пък е Ваня и ако е Ивайла ще е кръстена и на едната си баба и на другия си дядо, макар и малко видоизменено.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #379 -:
март 22, 2009, 14:29:32 »
Вики честита розова новина!!!!! Ивайла е хубаво име, и много хубаво ми стана като написа как се е зарадвал таткото!!!!
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #380 -:
март 23, 2009, 08:08:50 »
Захира, честита розова новина
Дано няма повече изненади и да не се пренастройваш пак. Този Димитър Георгиев къде преглежда, че ми е много познато това име?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #381 -:
март 23, 2009, 10:00:19 »
Zahira, честита розова новина
Дано само радостни емоции ви съпътстват до края. Името също е много хубаво
Активен
Zahira
«
Отговор #382 -:
март 23, 2009, 10:15:39 »
Благодаря Ви!
mariana
д-р Митко Георгиев преглежда в МЦ "Св. Димитър" до Пирогов.
Радвам се, че името ви харесва.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #383 -:
март 23, 2009, 10:17:59 »
Аха, значи е същият за кото си мисля
Била съм един път по изключение при него. Аз ходя в същия център, но при д-р Йонкова
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #384 -:
март 23, 2009, 11:21:20 »
Zahira™ честита розова новина. Много се радвам за вас
Случва се да сгрешат лекарите, и на нас ни бяха казали в 15г.с. момче, но после 4Д потвърди момиче
Много хубаво име сте избрали за малката принцеска. Направо се възхищавам на хора, които знаят какво име точно харесват и кръщават детенцето с него. Ние още умуваме....
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #385 -:
март 23, 2009, 11:37:17 »
Zahira™
името е страхотно
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #386 -:
март 24, 2009, 17:36:22 »
Zahira
честита розова новина !!!!
На мен днес ми беше поредният преглед, но няма кой знае какво за отчитане. Бих казала стандартната за края на четвърти месец - микробиология, оказа се също че имам съвсем леко скъсена маточна шийка и ще мина на Магне Б6, но аз и първата си бременност изкарах с контракцийки така че това не притеснява. Следващият ми преглед ще е дългоочакваната от мен фетална морфолология, която ще ми прави лекарят който ми следи бременността - д-р Велев, само за сърцето ще ме прати при друг специалист. Така че с нетърпение очаквам 21ви април и дано Великден ни донесе още хубави новини.
Забравих да кажа че БХС от предният месец е в норма и не се налагат последващи изследвания.
Вече си влизам само в една пола от моите и този уикенд май ще обикалям магазините за бременни, но това което съм видяла досега е направо ужасно
Активен
Zahira
«
Отговор #387 -:
март 24, 2009, 18:37:39 »
Darling
ако ходиш в магазините за бременни непременно мини през няколко индийски магазина -има много подходящи дрехи за бременни, доста ризи с висока талия. Аз също съм се наканила да ходя и най-вероятно в петък ще мина по индийските магазини на Пиротска и Екзарх Йосиф. Изнамерих си един памучен панталон купуван оттам през лятото който ми е страшно удобен и приятен като материя и в талията се разширява много, но за съжаление нещо съм го боядисала при пране и го нося само вкъщи.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #388 -:
март 24, 2009, 19:58:00 »
Благодаря ти
Zahira
! И при мен проблемът е повече в панталоните и полите. Блузи и туники си намирам и в обикновенните магазини. А предпочитам да ходя с роклички или сукмани, но заради ежемесечният видеозон ще ми трябва нещо от две части за да не вдигам целите фусти
О, щях да забравя - тези които носят тесни дънки, могат да си купят дънки за бременни на цена 20 или 28 лв ( не помня точно) от магазинче за намалени маркови дрехи, до Ялта, до Арсеналска, но с лице към булеварда. Аз вече минах от там, но не съм сигурна че ще се чувствам удобно в тесни дънки, въпреки че по принцип нося такива.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #389 -:
март 25, 2009, 11:32:50 »
И аз най-скоро време трябва да се обзаведа с дънки или панталон за бременни, че до лятото има още поне 2 месеца. Надявам се да са пуснали пролетно летни колекции, които да са малко по-свежи
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...