Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:37:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202804 пъти)

roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: април 09, 2010, 15:36:32 »

Tarna, благодаря за идеята - наистина не се бях сетила, а е чудесен вариант.
Мишел, гостоприемство, гостоприемство, но всичко си има граници  Wink. Ако на гостите чааак толкова не им допада... ами... сватба без гости става, по-лошото е, ако на булката в един момент и писне и стане да си ходи, нали  blum
Колкото пъти съм уважавала част от гостите по рождените им дни и т.н. и съм им изтърпявала избраната музика, ако и да ми е докарвала главоболие, сега поне на сватбата ми и те ще слушат нещо стойностно, ако трябва и насила smile Пък може поне на някой да му обогатя вкуса, че кой знае дали изобщо са имали възможност да чуят досега подобна музика  danceg
Къде на шега, къде на истина го казвам това, но съвсем сериозно съм решила компромиси с музиката да не правим - ще се слуша това, което се харесва на мен и годеника ми. Естествено, няма как да чуем всичко любимо - на лелите и чичовците Рамщайн, примерно, може да им дойде малко преко сили  blum
За традиционалистите естествено ще прозвучат няколко хора, казват сватба без хоро не можело. Нямам против, но няма сила, която да ме накара да го танцувам. Ръчениците с прасета, питки и прочее изпълнения от/за кумове изобщо не са на дневен ред. И без това ако ги има, кумовете ще се скрият в тоалетната, доколкото ги познавам  blum Чалгите ще са по строг списък - направен от брата на годеника ми, че той ги следи да са актуални  Wink, прослушан от нас, за да изрежем това, дето съвсем няма да го изтърпим.
Така ще са горе-долу нещата, пък какво ще се получи - Божа работа.
Половинката отдавна ми каза - "В този ден важната си ти, забрави за другите, важното е ти да си щастлива!". Благодарна съм му за което  give_rose
Дори в ритуалната зала се разбрахме да ни свирят не обичайния Менделсон (не че ще се отървем от него, със сигурност в ресторанта ще ни посрещнат с него  Wink), а Канон на Пахенбел. От дете винаги съм си представяла как ще вървя в бяла рокля по пътеката точно на фона на тази музика и съм много, много щастлива, че така ще бъде!
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: април 09, 2010, 16:24:36 »

roxanne, въпреки, че, както вече споменах, си падам повече традиционалист, идеята ти за Канон на Пахенбел за гражданския брак ми харесва, дори да не е тя, макар че според мен е много подходяща  Bravo - да е различна от Менделсон, за да не се дублира с посрещането в р-та.  good
Аз си мисля за "Пролет" на Вивалди за граждански за "влизане", но се колебая...
« Последна редакция: април 09, 2010, 16:33:36 от lunno momiche » Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: април 09, 2010, 16:29:34 »

Лунно момиче, направи го както го чувстваш - това е вашият ден, на теб и твоят любим, и нека бъде единствен и уникален като вас двамата. Както ти казах - така или иначе, от Менделсон няма да избягате  smile Ако искаш Пролетта - нека е тя! give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: април 09, 2010, 16:31:47 »

roxanne, много ти благодаря за подкрепата! smile  Flower
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: април 09, 2010, 16:47:19 »

Имам нужда от помощ! ...
Сигурно ще ви се сметна вече за луда, но много искам да вмъкна някъде "Time To Say Goodbye" на Андреа Бочели http://vbox7.com/play:c06b63fd . Толкова харесвам тази песен  LOVING, а не се сещам "къде и е мястото". Моля за предложения!
Принципно единствено се сетих за финална песен, но ми е прекалено помпозна за такава и сега...  GROAN star
« Последна редакция: април 09, 2010, 16:50:57 от lunno momiche » Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: април 09, 2010, 16:57:07 »

Ако ще е в английкият вариант (Time to say goodbye), защото италианското май е друго  Wink, с друго смисъл, може да е танцът с баща ти, ако предвиждаш такъв.
Дано да съм полезна, и без това темата си я бистрим двечките с теб днес  blum
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: април 09, 2010, 17:02:11 »

roxanne, страшно благодаря за съвета!  thank you  give_rose
Допада ми да се "бъбря" с теб и с някой друг, ако реши да се включи, по тази тема.
С молба да не ме разбираш погрешно, с най-добри чувства и благодарност, не ми допада идеята за танц с баща ми, някъде другаде трябва да е (понеже такава песен изисква специален танц, а ние няма да се справим)... ама къде?!  GROAN
Понеже нашата гражданска церемония ще е на открито - в парк, се замислям дали да не е фонова за след ритуала - по време на приемането на поздрави, ама... пак нещо не ми се връзва съвсем...  NO
Усещам как се превръщам в една луда бъдеща булка.  sarcastic  crazy
« Последна редакция: април 09, 2010, 17:05:05 от lunno momiche » Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: април 09, 2010, 17:11:48 »

Усещам как се превръщам в една луда бъдеща булка.  sarcastic  crazy
Няма страшно, май е в реда на нещата - наскоро гледах някакво предаване, където като изкрейзат абсолютно бъдещите булки, викат им bridezilla (от Godzilla  Bravo). И аз натам съм се запътила  blush
Сега проверих за твоята песничка, че италиански нали не разбирам  give_rose. Ето линкче: http://www.lyricsfreak.com/a/andrea+bocelli/time+to+say+goodbye_20007823.html , има превод на английски. Ами, тя си една чудесна любовна песен, тамън за влюбени:

Time to say goodbye,
To countries I never
Saw and shared with you,
Now, yes, I shall experience them,
I'll go with you
On ships across seas
Which, I know,
No, no, exist no longer;
With you I shall experience them.

Направо вземете да си я изтанцувате с любимия в някакъв момент  good. Ммммм... звучи ми като романтично начало на меден месец и вече нямам търпение!
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: април 09, 2010, 17:15:11 »

lunno momiche аз като си пуснах песничка и веднага си ви представих как танцувате на нея на финала...на мен много ми харесва за финал на сватбата...и започване на един хубав меден месец! girl_in_love
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: април 09, 2010, 17:16:51 »

Да, това с медения месец много ми харесва!  good  moto
Идеана е за завършък, дори само по заглавие като погледне човек, ама по мое усещане е супер помпозна!!!   POMPOUS tease
rosit@, много готино звучи, но аз не  мога да танцувам по-грациозни танци - на мен това по-скоро на валс ми бие - простете, ако греша.  girl_wink
И не си представям блус на тази песен...  dance
« Последна редакция: април 09, 2010, 17:18:58 от lunno momiche » Активен
dundichka
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: април 12, 2010, 14:52:34 »

Здравейте момичета!

Моля да ми изпратите на лични координатите на диджеи, от които имате добри впечатления. Става въпрос за София. Предварително благодаря на отзовалите се!

Здравейте отново.
Търсенето на DJ продължава, а оставащото време до сватбата ни все повече намалява, затова спешно моля да ми изпратите на лични или на [email protected] координати на

DJ Armi
DJ Венци
DJ Пацо
DJ Митко Томанов (малкия)
DJ Мартин Кенов

или на други диджеи, от които сте останали с добри впечатления.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #386 -: април 13, 2010, 16:23:48 »

Time to say goodbye, е песен която не става много за танцуване, но която се използва  тематично за дискретна покана към гостите независимимо какъв е повода на партито - да се ориентират към приключване. Това е основната идея когато тази песен прозвучи, освен ако не сте на концерт на "големите тенори".
« Последна редакция: април 13, 2010, 16:31:43 от DjNick Mc » Активен
diminioni
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #387 -: април 15, 2010, 20:25:59 »

Здравейте, дойде ми ред да започна да се притеснявам вече за ДЖ и Фото. Повечето сайтова за фото и видео имат и цени и се ориентирах, но с ДЖ не е така . Можете ли да ме ориентирате акк вървят ценитан ДЖ в София - приблизително естественнннноо. А и ако можете да ми помогнете с малко инфо относно някой от тях - препоръчаха ми няколко човека - дж Христо Станков, Злати Петров и ДЖ Влади. За част от тях открих мнг семпло инфо в нета а за други нищо  sad . помагайте   
Активен
pepislavova
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #388 -: април 16, 2010, 14:27:08 »

Time to say goodbye, е песен която не става много за танцуване, но която се използва  тематично за дискретна покана към гостите независимимо какъв е повода на партито - да се ориентират към приключване. Това е основната идея когато тази песен прозвучи, освен ако не сте на концерт на "големите тенори".
Ето че дойде време и аз да се намеся !!Няма такава песен - особено балада - която да не става за танц !!
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: април 16, 2010, 15:43:12 »

Ние се спряхме на Стоян Петров. Това е сайта му http://www.djstoian.com/index.html . Там има и актуални цени. Много симпатичен човек е. Но лични впечатления - след 21.08. mechenceto също се е спряла на него и нейната сватба е по-рано, мисля че май месец, така че тя ще може да сподели по-рано инфо за него.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: