Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:23:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите  (Прочетена 202725 пъти)

sevi_radi
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #315 -: януари 21, 2010, 13:39:31 »

Сватбата ще е в София, на 30 май, в хотел "Панорама" Москва
Активен
denitza
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #316 -: януари 22, 2010, 11:16:17 »

sevi_radi аз до колкото знам от Парк-хотел Москва препоръчват DJ и по - скоро ако някой се е възползвал от услугите му да каже дали е станал купона  girl_wink
Активен
Proletina_1983
Любопитен
*
Публикации: 47

Нищо не се случва....преди първо да е било мечта!!

« Отговор #317 -: февруари 04, 2010, 18:26:48 »

Здравейте,можете ли да ми кажете при наемане на оркестър за сватбата,трябва ли да се наема и DJ?Ако някой от вас са наели и орк.и DJ как се съчетават по време на тържеството?
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 04, 2010, 21:58:54 »

Няма никакъв проблем. Ние, когато бяхме кумове, имаше и DJ и оркестър и успешно се съчетаваха/допълваха.
Успех!  good
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #319 -: февруари 06, 2010, 13:42:44 »

Здравейте,можете ли да ми кажете при наемане на оркестър за сватбата,трябва ли да се наема и DJ?Ако някой от вас са наели и орк.и DJ как се съчетават по време на тържеството?

Това е въпрос на - отчасти предварителен сценарий и в по-голямата си част на импровизация по време на партито, освен ако предварително нямате точен график кой кога да забавлява гостите, което в повечето случани не се получава на практика.
Активен
Iwka
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #320 -: февруари 07, 2010, 16:32:40 »

При нас ще има нещо подобно - ще имаме вземане от къщи с духова музика, после в ресторанта ще сме си с ДЖ, но духовата музика предлага, за който иска, към 12-1 часа да дойде в ресторанта и да изсвири няколко песни - хора, нещо на Горан Брегович, което трае около 30-40 минути. В нашия край това се прави доста често и поне на сватбите, на които ние сме го гледали е било весело - обикновено тогава гостите вече са се понапили и доста танцуват.
Но вече за през цялата вечер да се комбинират нямам представа.
Активен
denitza
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #321 -: февруари 08, 2010, 09:43:03 »

Момичета, някой да изкаже мение за ди джей Младелин Димитров? smile
Активен
eleni
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #322 -: февруари 10, 2010, 23:10:48 »

На мен пък много ми се иска да имам някаква музика на живо. Не държа на някаква звезда. Много ми харесва как пееше Нора Караиванова от Мюзик Айдъл, но незнам какъв и е хонорара за час.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #323 -: февруари 11, 2010, 05:48:29 »

На мен пък много ми се иска да имам някаква музика на живо. Не държа на някаква звезда. Много ми харесва как пееше Нора Караиванова от Мюзик Айдъл, но незнам какъв и е хонорара за час.

А Нора не е ли звезда?  Wink Надявам се тази информация тук да помогне:
http://www.virginiarecords.com/site/artist.php?artid=818
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 11, 2010, 10:39:20 »

имам малко инфо , което може да ви ориентира за час и половина тоедор койчинов и преслава мръвкова взеха 3000 или 3500 лева, не помня вече лятото за фирмено парти,
Активен
eleni
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #325 -: февруари 11, 2010, 13:26:04 »

А Нора не е ли звезда?  Wink Надявам се тази информация тук да помогне:
http://www.virginiarecords.com/site/artist.php?artid=818

Звезда е разбира се smile Исках да кажа, че не искам някоя супер звезда с 15000 лева хонорар, ама не съм се изразила правилно. blush Благодаря за линка give_rose

имам малко инфо , което може да ви ориентира за час и половина тоедор койчинов и преслава мръвкова взеха 3000 или 3500 лева, не помня вече лятото за фирмено парти,

И аз бях чувала подобни цифри. Ще звънна на продуцентите да видим какво можем да се договорим.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #326 -: февруари 11, 2010, 19:46:46 »

eleni, надявам се да успееш да изпълниш мечтата си на твоята сватба да пее Нора  give_rose Така след време ще можеш да разказваш как една бъдеща голяма певица е пяла за теб  give_rose Стискам палци  Wink
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #327 -: февруари 23, 2010, 19:46:56 »

Момичета, помощ  girl_impossible Търся ориентировъчна информация за хонорар на изпълнител на класическа музика ( например флейта или цигулка), а и въобще как вървят хонорарите на музикантите и на друг тип музика. Всичко прерових, а никъде информация  help
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 23, 2010, 19:56:48 »

Момичета, помощ  girl_impossible Търся ориентировъчна информация за хонорар на изпълнител на класическа музика ( например флейта или цигулка), а и въобще как вървят хонорарите на музикантите и на друг тип музика. Всичко прерових, а никъде информация  help
Пращам Ви на лични сватбена агенция, която може да Ви помогне и свърже с това, което Ви е необходимо и Ви интересува smile
« Последна редакция: февруари 23, 2010, 20:05:48 от DJ АЛЕКСИ » Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #329 -: февруари 23, 2010, 20:49:52 »

Ето една такава фирма:   www.livemusicagency.com
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: