Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:09:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 8  (Прочетена 236063 пъти)

mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 20, 2009, 10:50:04 »

да да да, ето я тук http://elza.ru/catalog/w-br.php?i=BR917A
Страхотна е, поздравявам те за избора!!!
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #316 -: февруари 20, 2009, 10:52:00 »

ОООО да и аз сега я намерих!!!

Има и други красоти!

Благодаря!!!  give_rose
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 20, 2009, 11:00:05 »

Наистина дискусията се разви в съвсем различна посока и оспамихме темата. sad
По въпроса с роклите (този изключително важен въпрос за нас, жените!.. Wink) не може да има едно единствено мнение...
Всеки си има различни приоритети относно сватбата и разполага с различни финансови възможности- нека бъдем толерантни към избора на другия и да не се критикуваме за такива неща. Както от едната страна, така и от другата! Няма грозна булка, защото красотата в този ден идва от щастието и любовта, които изпитваме и от възхищенито, в очите на любимия... give_rose Който в този ден разчита само на марковите и скъпи дрехи да го направят щастлив е достоен за съжаление!
Така че, всеки е в правото си - и момичетата, които са решили да се поглезят с една скъпа и хубава рокля (за този случай им е позволено! girl_wink) , както и другите, които са избрали по-изгодния вариант, за сметка на други необходими разходи.
Никой не бива да се чувства нападнат или засегнат от избора на другия!

grahovaprincesa, роклята е супер, какво се чудиш още! Bravo Ще чакаме да покажеш снимки като е готова!
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 20, 2009, 11:06:07 »

Аз имам едно процедурно питане, за което не съм сигурна дали е за тук, но понеже не мога да измисля друга тема...

Моята рокля ще е готова към края на март месец. Обаче сватбата ми е юни. Надявам се, че ще я направят добре и корекциите да са само в дължината й. Обаче - нямам обувки и вероятно няма да съм ги купила преди да взема роклята, защото юни месец ще е топло и искам да съм със сандали. А тях няма да ги пуснат по-рано от началото на април по магазините. На всичкото отгоре съм и с големичък крак - 40 номер и съвсем не е сигурно кога точно ще си намеря такива. Та питането ми май е по-скоро към момичетата поръчвали рокля в Сватбен Център - София. Дали може да не се прави корекция по дължината веднага, а да се вземе и като купя сандали - да занеса отново роклята - да ми я коригират по тях?

Активен
sleepingbeauty
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #319 -: февруари 20, 2009, 11:08:05 »

grahovaprincesa, роклята е прекрасна! Много женствена!!! Браво!
(Моята рокля на бала беше такъв модел почти, в сиво и черно. Чувствах се прекрасно с нея...Дори се чудя дали мога да я облека още веднъж, въпреки че минаха толкова години от тогава и не знам дали ще ми стане.... blum)
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #320 -: февруари 20, 2009, 11:13:21 »

ОООО каква фотосесия ще пусна!!! Само да дойде момента да е готова!
 А за Сватбен център София, мисля че може сега да си я вземеш и по-натам да ти направят корекциите. Аз като пробвах там рокли, мисля че ми казаха нещо такова.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 20, 2009, 11:23:43 »

Мацкии, аз искам да ви се оплача. Аз нали си капарирах рокля в Холидей Сона във Варна и обещаха да ми се обадят преди седмица girl_impossible. Казах си, хайде, може да имат много работа покрай абитуриентите, ама това вече две седмици да чакам, направо нямам думи. Записаха и моя телефон, и този на майка ми, обехщаха да се обадят, а ни вест, ни кост. Какво е това отношение, така ли се работи с клиенти. Ами браво, гати смотаняците. Звъня им на телефона в магазина, няма кой да го вдигне. Аз мога ли да се вдигна от другия край на Варна до скапания им магазин при положение, че навън вали ужасно и има някакъв отвратителен вятър. Не знам вече какво да правя. Заслужават да отида и не знам на какво да ги направя. Оффф, писна ми вече от идиоти Плачещо момиче!
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 20, 2009, 11:30:28 »

Ох, много е неприятно това, Енигма  diablo Наистина са за бой!
Мисля че може ако имаш някой приятел/ка, която живее или работи близо до салона - да я помолиш да прескочи и да попита, за да не се разхождаш ти, а пък ти не спирай да им звъниш, и дано в крайна сметка някой отговори...

Стискам ти силно палци! give_rose
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 20, 2009, 11:38:40 »

Ble6tu4ka, благодаря! За съжаление няма кого да пратя вместо мен, явно ще трябва аз ходя до там. Не, наистина не мога да го разбера такова отношение. Вместо да се помъчат да ти направят добро впечатление и да те привлекат като клиент, те се държат по този начин. Не ги разбирам...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 20, 2009, 11:39:46 »

grahovaprincesa къде ще я шишех роклята? Страхотна е това е един от най-добрите модели от този сайт good
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #325 -: февруари 20, 2009, 11:46:13 »

anbibian ще я шия в Асеновград! При една дама - дизайнер там.
Как ви се струва, нали не е сложна за изпълнение. Не мисля, че няма да стане. А и моята структура на тялото е такава - тясна талия и малко по-широк ханш, който искам да скрия!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: февруари 20, 2009, 11:50:42 »

grahovaprincesa може ли повече инфо за дизайнерката ти и имаш ли оферта за роклята. Ако искаш пиши на личния, аз също искам да шия, но не съм решила къде. И макар че сватбата е август вече съм много притеснена да не остана без рокля или пък да не ми я ушият като хората sad
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: февруари 20, 2009, 13:12:28 »

Здравейте и от мен girl_wink
Нова съм във форума но пък редовно го следя и мога да кажа че доста ми помогна при избора на идеалната рокля
Вече си я поръчках в Принцес и сега нямам търпение да стане готова и да я видя - обувки и воал също поръчах и съм много доволна С удоволствие мога да препоръчам персонала там - най-милите хора, които са ме обслужвали (а аз обиколих почти всички магазини в София)
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 20, 2009, 13:34:49 »

Здравейте и от мен girl_wink
Нова съм във форума но пък редовно го следя и мога да кажа че доста ми помогна при избора на идеалната рокля
Вече си я поръчках в Принцес и сега нямам търпение да стане готова и да я видя - обувки и воал също поръчах и съм много доволна С удоволствие мога да препоръчам персонала там - най-милите хора, които са ме обслужвали (а аз обиколих почти всички магазини в София)

Добре дошла.
Аз май също ще си поръчам роклята в Принцес. Миналата седмица случайно влязох в магазина им в Пловдив, но мисля да си поръчам роклята в София . Много харесах линията на един техен модел но искам да ми направят малко промени по роклята, по-точно по украсата.
Знаеш ли дали правят промени по роклите взависимост от желанията на клиента.
Ти готов техен модел ли си избра или ще ти шият роклята по твой модел?
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 20, 2009, 13:41:42 »

Ще ми я шият по мой модел, но когато занесох снимката се оказа, че са правили подобни неща и даже ми дадоха да пробвам подобна рокля, за да добия представа как ще стои когато е готова моята. Наистина съм много доволна - след дълго обикаляне разбрах, че нищо друго няма да ми хареса, че искам семпла рокля, но и много добре ушита - надявам се изботът ми да се окаже добър:)
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: