Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:26:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 8  (Прочетена 236253 пъти)

mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: февруари 14, 2009, 10:53:12 »

Момичeта аз имам една сериозна питанка : чудя се м/ду рокля с презрамки и такава без.  crazy

И исках да сондирам малко мнение на булки, които са били с рокля бюстие на сватбата си без презрамки как са се чувствали?

Роклите които съм си харесала са с вграден корсет, но и бюста ми нe е от най-малките затова се чудя дали няма да си навлека голяма бела на главата ако не прeдвидя презрамки.

Как смятате?  crazy
Според мен ако си с голям бюст е много по-подходяща рокля с презрамки. Колкото и да е стегнат корсета....във вихъра на някой танц може да има Oh my ...
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: февруари 14, 2009, 12:02:37 »

Преди малко ми хрумна и друга идея, която вече съм я прилагала но не булченска рокля естествено. Става въпрос за презрамките бижу. Лично аз съм доста доволна от тях - бях с такива на една сватба - закрепих ги на сутиена и държаха чудесно (да уточня само че роклята не беше с такъв твърд корсет с какъвто смятам да съм на сватбата, така че изобщо не стоеше добре без презрамки).

Проблемът е че доста трудно се намират хубави презрамки-бижу. А такива за сватбена рокля трябва да са доста нежни... 
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: февруари 14, 2009, 12:06:18 »

Калинчица, ходи ли в М.Тyler?
Активен
dani_xxx
Любопитен
*
Публикации: 33

г-жа Петрова

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: февруари 15, 2009, 12:50:20 »

точно там съм виждала такива, с малки цветенца и цирконии, до колкото си спомням  good
Активен
suek
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #184 -: февруари 15, 2009, 14:25:45 »

Момичета, от цяла седмица не бях влизала и сега направо се озадачих като прочетох какво сте писали.какво значение има на коя фирма точно е роклята.Спеоред мен важното е да ви харесва, да е според финансовите възможности и да се чувствате прекрасно с нея, е разбира се и да е ушита за да не се разпадне в неподходящ момент.Аз ходих на изложението в София и разгледах много неща, но ще изчакам и изложението тук във Варна да видя защото някой от фирмите имат и тук магазини и няма смисъл да ходя пак до София, защото и корекциите тук се правят и е по-удобно.Лично на мен в София много ми харесаха роклите на една италианска фирма nicole.it.Моделите са страхотни и платовете им са много добри.Кристалите им са на Сваровски.Много приличат на тези на Проновианс, но са на по-добри цени.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: февруари 15, 2009, 15:58:33 »

и аз точно тяхна рокля си харесех, въпросната която беше 690 евро - много красива беше
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: февруари 15, 2009, 16:02:33 »

Ами вече мога да се похваля с нова придобивка! Взех си роклята! Всде още няма кринолин и е леко измачкана от пътя! Но аз съм много доволна! И това само за 250 лв.
http://media.snimka.bg/2139/010532717.jpg
Роклята е страхотна give_rose
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: февруари 15, 2009, 18:52:11 »

Няма такова нещо. Воалът към моята рокля е с дантели и цената му е 700-800 лв. в зависимост от дължината.
Иначе ми казаха, че може тяхната шивачка да ми ушие някакъв.

В Холидей във Варна,дето уж е скъпичък ми предложиха да ми хаправят такъв воал за 250
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 15, 2009, 19:31:28 »

В Холидей във Варна,дето уж е скъпичък ми предложиха да ми хаправят такъв воал за 250
Ясно е, че може да се направи по-евтино. А аз по принцип ще си търся друг воал без дантела, защото мисля, че ще се върже по-добре с визията, която искам.
Активен
ekaterina_hristeva
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 15, 2009, 23:36:10 »

Здравейте, от доста време чета и взех се реших и аз да споделя впечатления. В събота с годеника ми обикаляхме магазините в София. Първо бяхме в Романтика. Момичето беше изключително любезно smile Пробвах 3 рокли, но нито една не ми хареса как ми седи. Най-вече в бюстието. Също така бяха уйасно тежки. След това отидохме в Холидей Сона. Там изобщо не пробвах. Някои от условията ми за рокля са да няма обръчи и да няма шлейф. Там продавачката ме убеждаваше как нямало такава рокля и нямало да намеря  pleasantry. След това отидохме в M. Tyler. Жените бяха излключително любезни. Там също пробвах три рокли, но сърцето ми остана в модела 1869 на Casablanca. В момента, в който я облякох и заспа на мен smile Цената е 1800 лева, но при условие, че то дватбата ни има още 5 месеца капарирането с 50% би облекчило малко smile
Другата седмица продължавам търсенето и ще споделя наблюдения.

Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #190 -: февруари 15, 2009, 23:53:27 »

Хей,Carol - не ми се сърди, явно не съм те разбрала! А мила Маги, това, че обичам роклите на Проновиас, не съм само аз тяхна фенка има много други такива като мен. И  това не означава, че и други марки и дори наши дизайнери не харесвам, напротив - и това съм споделяла в предишните постове и също съм изказвала добри мнения и за други рокли, които харесвам. Наистина най-важното е всяка от нас да се почувства добре в роклята си, независимо от марката и цената й.
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 16, 2009, 03:35:09 »

ekaterina_hristeva и моята рокля е на Casablanca, само че от колекция 2008. Модел, който си харесала - 1869 е от 2007 и в Щатите струва 998$ в момента, което си е под 1500лв, така че ми се струва малко височка цената, която са ти казали в M.Tyler  pardon

Роклите на Pronovias наистина са хубави, с чудесни платове и изработка, но не мога да разбера защо expert и други чак толкова се захласват по тях, все пак не става въпрос за рокли от калибъра на Vera Wang или Monique Lhuillier...  pleasantry

Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 16, 2009, 09:10:56 »

Роклите на Pronovias наистина са хубави, с чудесни платове и изработка, но не мога да разбера защо expert и други чак толкова се захласват по тях, все пак не става въпрос за рокли от калибъра на Vera Wang или Monique Lhuillier...  pleasantry
На мен просто много ми харесват. Следя им колекциите от няколко години и за това време направо се влюбих в тях. Ясно, че има по-скъпи и по-хубави рокли, но аз предпочитам да не ги гледам много (всъщност вече като си купих рокля не е толкова страшно) защото ще си харесам нещо, което ще е прекалено скъпо, ще ми влезе в главата и само за него ще мисля. Накрая ако не го купим само ще ми е кофти, че го нямам. Просто като си навия нещо трудно си го избивам от главата, та заради това гледам изобщо да не си навивам.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: февруари 16, 2009, 10:36:49 »

Момичета, имайте предвид, че дългите воали с дантела по ръба (тип испански воал) са доста тежки, като се носят в продължение на часове...все пак това са си метри дантела!
Една моя приятелка беше с такъв на сватбата си и каза, че получила главоболие и не е имала търпение да идат в ресторанта и да го свали!
Това ме накара тогава сериозно да се замисля и затова си избрах пак дълъг воал, но изчистен , без дантела по края..
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: февруари 16, 2009, 11:06:44 »

Лично на мен в София много ми харесаха роклите на една италианска фирма nicole.it.Моделите са страхотни и платовете им са много добри.Кристалите им са на Сваровски.Много приличат на тези на Проновианс, но са на по-добри цени.

suek, може ли да кажеш къде си гледала тези рокли.Аз съм чувала доста добри отзиви но така и не можах да намеря официален сайт на фирмата или представители за България.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: