Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:17:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 8  (Прочетена 236166 пъти)

carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 13, 2009, 13:23:39 »

tattit,поздравления за роклята ти.Аз като вече минала през този период само искам да ти пожелая да бъде6 най-6тастливата ,най-усмихнатата булка.Роклята ти стои чудесно,много добре си направила като си я поръчала по този начин макар и рисковано,спестила си главоболия от ходене по магазини,мерене,сравнения ,цени и т.н ,а всъ6тност сватбата е няколко часа  които минават неусетно,после прибира6 роклята в 6кафа. Мога да ти подаря кринолин или подплата с един обръч неразопакована.ако иска6 пи6и на лични
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 13, 2009, 13:58:22 »

сега гледам списние и вижте на какво попаднах danceg
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 13, 2009, 14:08:49 »

tatitt, роклята ти стои чудесно!! Много ми харесва! А отзад си като истинска принцеса! Не че отпред не си!
Бубка, дано скоро да откриеш твоята си рокля! И да решиш с къса или дълга да си, определено си е изкушение да сложиш до земята, както казваш ти кога друг път, но защо не направиш като Skylife, тя имаше дълга за официалната част и къса за купона, става въпрос за две долни чсти, а не рокли!
Моята рокля беше от Мон Амур и тамс ъщо шият по твоите мерки, а не преправят роклите.
А от Сватбен център Младост аз също не останах доволна, защото цените са високи,а  качеството ниско.Само на пръв поглед изглежда, че има голям избор!!!!
Успех на всички!! Знам колко е важно, като се облече роклята един ден преди сватбата да знаеш, че това е единствената рокля, с която би отишла до олтара, аз се почувствах така и ви го пожелавам и на вас от все сърце!!!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 13, 2009, 14:16:31 »

bubka, след като разгледах галерията ти, май най-много ми харесва модела на късата рокля, но ако е в дълъг вариант  tease

bouncinggirl Вчера си мислех същото, след поредния път когато ги гледах.  Girl_hide
Да кажа иначе, че на 3-тата, която ми е най-голяма и най-не се вижда на снимката  pardon могат също да ми сложат презрамки и реално ако ми е по мярка, горната част ще стои приблизитрелно както късата. И отзад също - късата има малък тюл, а третата - просто по-дълъг.

Tatitt,  good поздравления и от мен  give_rose

Мили, и аз мисля да се отбия в Мон Амур  girl_wink
Иначе, в Сватбения център, като изключим някой модели, които бяха по 400-500лв, останалите бяха пак по 800 - 1000 но много по-обемни, с обръчи, а аз не искам такъв модел.
Като Skylife ще ми е по-трудно да направя, защото аз държа роклята да ми е цяла, а да не е бюстие и пола. Ще видим какво ще стане накрая - а вие да стискате палци  blum
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 14:20:46 от bubka » Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #139 -: февруари 13, 2009, 14:45:40 »

Ако някой все още търси идеи за моделчета, може да по гледне и тук: http://okshoponline.com/
Аз все още зяпам снимки, защото искам да модифицирам малко избрания от мен модел. И от там идва и голямата ми дилема дали да си купя по-евтиния вариант, който ще трябва повече да се преправя, или по-скъпия, който не се нуждае от толкова промени  crazy Друг е въпроса, че още се чудя за всичките нещица, които искам да добавя и махна  smile Но пък така знам, че ще си е само моя, защото аз ще съм "измислила" конкретния модел.
В тази връзка искам да поздравя Tatitt за смелостта да ис поръча онлайн, резултатът е чудесен  good
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 13, 2009, 15:54:41 »

bubka, цели рокли мисля че имаше интересни в сватбен салон Холидей на Стамболийски 55. Ако не си сигурна за роклята е добре да се видиш и в други модели; да не се ограничаваш с избор само от тези 3.  Clover
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 13, 2009, 16:01:26 »

Съгласна съм с carol, макар и да не съм толкова компетентна като нея. Звучи ми малко грубо, обаче, изявленито на expert, звучи като че ли carol ни лъже, че роклята й е La sposa само защото роклята й струва 1000 евро, а не на пример 2000 евро. Съмнявам се че някои тук е влязал да лъже за марката на роклята си и за това колко пари струва.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 13, 2009, 16:09:25 »

Offtopic Момичета аз бих ви предложила да не взимате насериозно изказванията на Expert.Аз освен за роклите Проновианс за нищо друго не съм видяла да пише и си вадя заключението, че е техен агент пишещ тук.Пък и изказванията и не са много ласкави ако роклята ти не е Проновианс, а не всички имат пари за тях, а и ги харесват.Така че пишете си какво на вас ви харесва и не я взимайте на сериозно.
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 13, 2009, 16:12:47 »

Относно роклята,Marri, тя е по модел на La sposa, както сигурно вече знаеш цените на тези рокли не са много евтини и за това моята рокля е ушита обаче, не в Търново Цената й е 500 лв, което е доста евтино,като се има в предвид, че само дантелата,която й сложиха струваше 250 лв. за метър. Явно за всичко останало, включително и за труда, не са ми взели много пари. За да добиеш представа,обаче, за това какви надценки са склонни да слагат търговците на роклите, които ни продават, ще ти кажа един любопитен факт. Собственичката на магазина в които ми шиха роклята има магазин в гърция, та там ще пуснат роклята на цена 1000 евро. Което доказва основен принципна ценообразуването, а именно,че едно нещо се продава не за толкова пари колкото струва, а за толкова, колкото си склонен да дадеш. Така че внимавайте с пазаруването.
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 13, 2009, 16:15:30 »

Момичета, много, много благодаря на всички, за милите комплименти, на Карол за още по-милото предложение  give_rose (писах ти на лични).

Дано информацията да е от помощ и на други момичета!  kiss

Което доказва основен принципна ценообразуването, а именно,че едно нещо се продава не за толкова пари колкото струва, а за толкова, колкото си склонен да дадеш. Така че внимавайте с пазаруването.

Bravo Абсолютно правилно!!!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 13, 2009, 16:21:31 »

Благодаря ти за отговора, Таничка!
Абсолютно съм съгласна с теб.
А ефекта, който си постигнала с роклята е страхотен, поздравления Bravo!
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: февруари 13, 2009, 16:25:01 »

Малко помощ и от мен за всички нас, които все още търсим роклята на мечтите си

Италианска

Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 13, 2009, 16:33:22 »

здравейте момичета.Благодаря Ви за подкрепата.Аз  само искам да допълня че (,това е лично мое мнение )не си струва да се харчат безбожно много пари за рокля,стига да намери6 подходя6тата   в която се чувства6 добре , било 100,200,300 лева.Марката и цената не са важни,не за6тото е 4000 лева една рокля е прекрасна,а просто булката която я носи,с цялото си очерование,настроение ж този ден я прави такава.Аз исках възможно наи-малко пари да похарча за това,за6тото са няколко часа,а тук е малкко сложно с булчинските рокли  та моята бе6е една от евтините но не съжалявам ,ако трябва сега да избирам пак бих избрала тази.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 13, 2009, 16:56:18 »

Ами не си се информирала правилно,Ла Споса принадлежи на EDBE а не на Проновиас,на EDBE са Rosa Clara но е възможно да не познава6 тази марка за6тото в Бг не съм я виждала.
huhhuh.gif Ла Споса е на Проновиас. Почти 100% съм сигурна, навсякъде го пише, включително и по английските форуми съм го чела.
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 18:01:31 от Бухтичка » Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 13, 2009, 17:14:05 »

tattit, роклята е страхотна.Поздравления.

Tani4ka и твоята рокля е много красива. А може ли да кажеш къде са ти я шили.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: