Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:29:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 8  (Прочетена 235965 пъти)

kalinchica
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #75 -: февруари 11, 2009, 14:09:18 »

Нали на този адрес е салона ул. "Г. С. Раковски" 86А (срещу операта)? И те ли работят с предварително записване на часовете или можеш да отидеш когато решиш? Аз май май утре или в петък ще отида до там че от другата седмица пак съм на работа и няма да имам възможност. Моят расте  yahoo само дано и коремчето ми не расте с такива темпове но каквото такова важното е бебчо да е добре  smile
Прекрасна е и тази рокля smile Много красива smile
« Последна редакция: февруари 11, 2009, 14:11:25 от kalinchica » Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 11, 2009, 14:11:40 »

Ооооооооо тази е просто прекрасна! Много ми харесва! Аз се надявам до сватбата бюста ми да е наедрял още повече  blush и такъв тип рокли да ми стоят добре  smile Ние сме на 13.06  smile Ще нтичам май до мон амур  smile аз като си харесам нещо съм страшно нетърпелива искам веднага да го видя и пробвам  smile

kalinchica , имай предвид, че бюста ти и ще натежее и не знам дали такъв модел без никакви презрамки ще ти е удобен scratch one-s head? Да не се подръпваш постоянно и да я повдигаш нагоре и да се притесняваш, а лично на мен не ми харесва да се виждат силиконови презрамки. Стискам палци да намериш РОКЛЯТА и да ти "заспи"  Wink
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 11, 2009, 14:13:39 »

тази също е много сладка,само че да е бяла :

* 55462_1226244[1].jpg (35.77 KB, 447x640 - видяно 339 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 11, 2009, 14:15:15 »

работят без записване на часове, защото каза че мога да отида когато реша само ме помоли да не е в събота
а адреса е точно този срещу операта
успех с роклята после пиши да кажеш дали си харесала нещо good
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 11, 2009, 14:23:04 »

anbibian, роклите, които показваш са от новата колекция Пролет 2009 на Казабланка Брайдал, това е една калифорнийска фирма, на която в Бг е представител бутика M. Tyler. Там със сигурност ги има, а ако не - предполагам, че поне могат да поръчат... успех  give_rose
« Последна редакция: февруари 11, 2009, 15:44:35 от Crystal » Активен
kalinchica
Новак
*

« Отговор #80 -: февруари 11, 2009, 14:25:17 »

dar4eto и на мен не ми допада да се виждат силиконови презрамки затова дори роклята да няма презрамки в последствие ще преценя спрямо бюста и ако трябва ще се сложат някакви тънки презрамки на роклята за да не я придържам постоянно  smile anbibian съвсем скоро ще пиша обещавам   give_rose pepina83 точно такъв тип роклички обичам да нося  smile имам 2 зимни такъв модел и стоят много сладко  smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 11, 2009, 14:28:54 »

Crystal благодаря ти за инфото, аз знам на коя фирма са, нали съм си ги сваляла от нета снимките smile
ще ходя до магазина но надали ще си взема рокля от новата колекция идват ми малко скъпи, надявам се да харесам нещо от старите колекции ако не ще си шия
аз също мисля като си взема рокля да има възможност да се сложат допълнително презрамки към самата рокля, а за силикона имах предвид подплънките на сутиените  smile, и аз не обичам да се виждат презрамките
Активен
kalinchica
Новак
*

« Отговор #82 -: февруари 11, 2009, 14:35:34 »

Момичета днес ще отида до мон амур  smile ако не харесам нищо ще отида и до M.Tyler  smile довечера ще пиша какви са резултатите  smile стискайте палци  give_rose
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 11, 2009, 14:36:51 »

anbibian ясно Wink но по-добре разгледай направо техния сайт http://www.casablancabridal.com/ защото видях че показа http://www.bestbridalprices.com/ а той изобщо не е за препоръчване (за друго освен за гледане), защото показват подвеждащи цени и доставките им са много бавни.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 11, 2009, 14:59:37 »

за цените се ориентирам по това което се пише из форума и аз не им вярвам на сайтовете и само си гледам вътре good
някой беше писал за тези рокли че на намеление са от порядъка на 650 лв., затова предполагам че новата колекция ще е двойно, а и нали си харесах рокля на изложението от новата колекция на шу ши и цената беше 690 евро  sad
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 11, 2009, 15:03:12 »

Момичета, много време мина откакто писах по роклената тема! Изпуснала цели две теми  blush

Не знам дали някой си спомня още, но аз си поръчах роклята от E bay. Доста смела и откачена постъпка!

Вече се бях побъркала, но днес най-накрая получих номер за проследяване и разбрах, че роклята ми е пристигнала в България днес. Много момичета ме питаха на ЛС за поръчката, затова направо пиша тук!

Утре отивам да вися в митницата и веднага ще покажа какво е дошло.

Стискайте ми палци! Моляяяяяяяяя!

anbibian - това е добре! Аз си харесах в Шуши рокля за 1800 евро! Още мечтая за нея  cray
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: февруари 11, 2009, 15:49:32 »

Момичета, много време мина откакто писах по роклената тема! Изпуснала цели две теми  blush

Не знам дали някой си спомня още, но аз си поръчах роклята от E bay. Доста смела и откачена постъпка!

Вече се бях побъркала, но днес най-накрая получих номер за проследяване и разбрах, че роклята ми е пристигнала в България днес. Много момичета ме питаха на ЛС за поръчката, затова направо пиша тук!

Утре отивам да вися в митницата и веднага ще покажа какво е дошло.

Стискайте ми палци! Моляяяяяяяяя!

Стискаме и ако останеш доволна,ще чакам адреса на продавача,тъкмо си мислех че съм пропуснала момента в който си я получила Girl_hide Стискам палци да останеш доволна  Good luck
Активен
maya_1008
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #87 -: февруари 11, 2009, 16:34:29 »

Здравейте на всички bouncinggirl
Влизам за първи път в този форум и ще се радвам да чуя вашите мнения, идеи и впечатления за сватбените рокли.
От две седмици обикалям сватбени магазини и търся подходящата рокля за мен!
От всичко което видях до момента в Бургас и Варна най-впечатлена съм от роклите в магазин LA SPOSA!
Кажете ми нещо повече за този магазин, как работят?
Активен
vilito84
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: февруари 11, 2009, 16:36:19 »

Някой може ли да ми помогне?
Нямам идея къде да си намеря хубава и не безбожно скъпа рокля за сватбата.
Очаквам вашата помощ
Активен
Nocturnal_dove
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 11, 2009, 16:43:27 »

Ами  Ashamed ето я моята рокля....  blush   
Малко ме е срам да се покажа по нагоре....  blush
(ама ако някои настоява да види роклята по нагоре, ще си скрия рошавата глава и ще пратя снимка)  blush
Ето я и по нагоре  blush

* Bust.JPG (48.49 KB, 639x509 - видяно 334 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: