Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 25, 2025, 14:54:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 161116 пъти)
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #375 -:
април 07, 2009, 09:47:08 »
Ехоо, булки, къде изчезнахте?
Аз да кажа, че получих писмо от хотел "Романс" - хубави менюта и прилични цени ми се видяха, безплатна стая за младоженците има-ок, овъртайм след 5-тия час-40 лв. и това ок., обаче казват " Възможност за внасяне на алкохол и ядки /без фъстъци/ - 1,50 лв. на човек сервизна такса, без ограничение на количествата"
Това нормално ли е да питам булките, дето вече са си капарирали ресторантите? А и още- може да се седи максимум до 0:00 часа, НООО след 23:00 условие - МУЗИКАТА ДА Е ТИХА!
За Бялата къща също да кажа - Дааа, залата е оная- вътрешната
Писах на Бриз 2, но те дори не ме удостоиха с честта да ми отговорят дали е свободен ресторанта за нашата дата и тез менюта, дето са си ги сложили в сайта евентуално какви цени имат
И общо взето май като си дойда ще съм като един финикиец
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #376 -:
април 07, 2009, 09:59:07 »
Муцито, да знаеш Бриз 2 има резервации за сватби за края на септември, така че не се учудвам че не са ти отговорили. И не те съветвам да чакаш, продължавай с проучванията, защото тази година е много натоварена откъм сватби.
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #377 -:
април 07, 2009, 10:26:12 »
леле какви са тия филми,сервизна такса на човек и музиката- тихо? това за 1-ви път го чувам..
Аз нали ще ставам кума в Бриз 2 другия месец,та нямат свободни дати наистина,позапознахме се с доста от нещата там,кувертите са в диапазона 30-50 лв.
муцито ти не капарира ли Бялата къща че още се интересуваш от ресторанти?
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #378 -:
април 07, 2009, 10:31:06 »
Цитат на: kikolina в април 07, 2009, 10:26:12
леле какви са тия филми,сервизна такса на човек и музиката- тихо? това за 1-ви път го чувам..
Аз нали ще ставам кума в Бриз 2 другия месец,та нямат свободни дати наистина,позапознахме се с доста от нещата там,кувертите са в диапазона 30-50 лв.
муцито ти не капарира ли Бялата къща че още се интересуваш от ресторанти?
Капаро не съм дала и слава богу май!
За Бриз 2 нямах кой знае какво желание, но мисля, че е редно да ти пишат поне "ресторанта е зает", не се ли прави така?
За "музиката-тихо" и сервизната такса и аз не го бях чувала и затова попитах, ама май тепърва ще се сблъсквам с неща, дето не са ми минавали през акъла до сега
«
Последна редакция: април 07, 2009, 10:59:30 от mucito
»
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #379 -:
април 07, 2009, 11:09:01 »
Събота се разхождахме с Милото по крайбрежната алея и видях един ресторант, който много ми хареса и е в кафиаво оранжевата гама. Само не знам дали там правят сватби, а и не знам лятото като е , защото ще се носят различни ритми, а и е пълно с хора.
Искам да попитам къде мога да взема хубава и не скъпа органза и тюл и каква е горе долу нормалната им цена.
П.С. mucito чух добри отзиви за хотел Корал на Дружба, можеш да им пишеш, ако ти хареса ресторанта.
«
Последна редакция: април 07, 2009, 11:15:13 от bergeria
»
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #380 -:
април 07, 2009, 11:16:19 »
Абе какви са тия куверти, какво е това 50 лева куверт? Тая работа е ненормална, не им се връзвайте. Нормалните куверти са от 25 до 30 лева. Това другото е спекулации.
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #381 -:
април 07, 2009, 11:17:27 »
bergeria
, да не е Рапонги? Аз не съм ходила, но тук двама човека се бяха оплакали, че са имали проблеми със стомаха след тяхната храна ако не се лъжа.
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #382 -:
април 07, 2009, 11:58:49 »
И аз препоръчвам Корал
. Ресторантът е много просторен, а с подходяща украса ще стане невероятен, кувертите са на доста добри цени и няма такива допълнителни такси за внасяне на ядки и алкохол. Досега не съм чула лошо мнение за там!
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #383 -:
април 07, 2009, 12:05:10 »
Леле, това за музиката не са ми го казвали! Ами то за какво им е този over time тогава? Нормалните вечерни сватбо започват около 18.30? Като прибавиш 5 часа става 23.30!!! И като стане 12 какво, ще гонят гостите с пушка ли? Аз така или иначе съм го избрала - там ще е, ама се учудвам за тези неща. Муци, кога беше твоята сватба? Да не би да е съвсем в разгара на сезона и заради това да са ти казали така? Не знам. Аз когато ги попиах ми казаха, че за 16-ти май едва ли ще имат много туристи! Абе - луда работа
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #384 -:
април 07, 2009, 12:11:39 »
Че то за "тиха" сватба - да си бях останала в бялата зала на "Бялата къща"
Леле, да почвам да мисля за бар след вечерята, че да не се изложа, може ли аз в 10 ч. да ги изпратя хората да си лягат с децата
А иначе за "таксата алкохол" има го и в други заведения - да. За менютата ще се разбираме след като уточня другата седмица кувертите. 40 лв. по принцип не мисля, че е толкова много, не знам.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #385 -:
април 07, 2009, 12:23:47 »
Цитат на: bergeria в април 07, 2009, 11:09:01
П.С. mucito чух добри отзиви за хотел Корал на Дружба, можеш да им пишеш, ако ти хареса ресторанта.
A, писах им, ама отговор нямам (може би и те са заети
)
Цитат на: Бухтичка в април 07, 2009, 11:17:27
bergeria
, да не е Рапонги? Аз не съм ходила, но тук двама човека се бяха оплакали, че са имали проблеми със стомаха след тяхната храна ако не се лъжа.
Аз съм ходила в Рапонги, момичета, мноого зле бях после наистина
Цитат на: danika в април 07, 2009, 11:16:19
Абе какви са тия куверти, какво е това 50 лева куверт? Тая работа е ненормална, не им се връзвайте. Нормалните куверти са от 25 до 30 лева. Това другото е спекулации.
и аз така виках, ама де ги тея куверти за 25-30 лв? Аз като гледам за 40-50 какво е менюто, незнам за 25-30 какво ще ни сервират
Кто почнах да разпитвам за ресторанти и от единия ме попитаха "до колко лева да е менюто?" казах(писах) "ами мисля до 30-35 е нормално". Знаеш ли какъв беше отговора?? "не живеете в БГ, можете ли да кажете, че за 15 паунда на човек ще имате добро меню?"
А то аз всъщност мога, ама...
Цитат на: antoinette в април 07, 2009, 12:05:10
Леле, това за музиката не са ми го казвали! Ами то за какво им е този over time тогава? Нормалните вечерни сватбо започват около 18.30? Като прибавиш 5 часа става 23.30!!! И като стане 12 какво, ще гонят гостите с пушка ли? Аз така или иначе съм го избрала - там ще е, ама се учудвам за тези неща. Муци, кога беше твоята сватба? Да не би да е съвсем в разгара на сезона и заради това да са ти казали така? Не знам. Аз когато ги попиах ми казаха, че за 16-ти май едва ли ще имат много туристи! Абе - луда работа
Ние сме на 30 август. Ми незнам, ей го на-писмото е пред мен! Може и затова да е, ама то от 18:30 до 12 са 5 часа и половина, 20 лева ли ще вземат??? Друг път! Незнам, мен много ме е яд на такива неща. Добре криза, добре глад, ама пък това, че се жени човек да не значи, че ги копае бе еее
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #386 -:
април 07, 2009, 12:45:08 »
Ох, да знаете тая работа с ресторантите е много отговорна!
Първо, когато оглеждате трябва да се взема под внимание къде ще е булчинската маса и дали другите маси ще бъдат с лице към нея, защото всеки който седне с гръб ще се почувства малко или много обиден.
Второ, когато казвате бройката на гостите винаги съобщавайте едно ако не наполовина то малко повече от половината хора, които сте предвидили отгоре, т.е. ако имате 60 гости, говорете за 80-90. Гарантирам ви, че в момента в който започнете да пращате поканите, ще започнат да изникват роднини и приятели, които сте позабравили но не можете да пренебрегнете, те пък ще си имат половинки а може би и деца в добавка, така че работете на едро. Защото иначе рискувате скандал със свекито или майчето още в самото начало на мероприятието.
И трето, но не по-малко важно, гледайте да не ви прецакат. Пробвайте как готвят, следете как обслужват докато сте там и търсете чуждо мнение!
А относно кувертите, моята сватба е след месец в ресторант Камелия и куверта ми е 27 лв. Включва:
1. Шопска салата
2. Рулце по чешки, снежанка - студено предястие
3. Пилешки ноазети и панирани сиренца с филирани бадеми - топло предястие
4. Специалитет "Талисман" - основно (пилешко месо с гъби, кашкавал) гарнитура пърж. картофи и салата зеле с моркови
4. Мезе
5. Безалкохолно малко и мин.вода
Алкохола е от нас, без такси без нищо,
а ресторанта ми дава безплатно погачата и шампанското за там!
Е???
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #387 -:
април 07, 2009, 12:51:06 »
Цитат на: danika в април 07, 2009, 12:45:08
А относно кувертите, моята сватба е след месец в ресторант Камелия и куверта ми е 27 лв. Включва:
1. Шопска салата
2. Рулце по чешки, снежанка - студено предястие
3. Пилешки ноазети и панирани сиренца с филирани бадеми - топло предястие
4. Специалитет "Талисман" - основно (пилешко месо с гъби, кашкавал) гарнитура пърж. картофи и салата зеле с моркови
4. Мезе
5. Безалкохолно малко и мин.вода
Алкохола е от нас, без такси без нищо,
а ресторанта ми дава безплатно погачата и шампанското за там!
Е???
Еми "Е" ! Нормално меню за тези пари, според мен!
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #388 -:
април 07, 2009, 12:58:50 »
Ами за това става въпрос, ако трябваше да плащам по 40-50 лв. на човек щях да очаквам нещо много повече от което са ми предложили тук. А и все пак да не забравяме че на сватба не се отива за да се наядеш, а за да се повеселиш, едва ли от хора и танци на някой ще му се яде вратна пържола или и аз не знам.
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #389 -:
април 07, 2009, 13:01:13 »
абе голяма изнудвация с тея сватби изобщо, толкова са комерсиални че чак ми се гади вече от ненаяли се печалбари
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...