Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 23, 2025, 03:04:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 160858 пъти)
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #360 -:
април 03, 2009, 12:06:20 »
danika , много благодаря за инфото
и аз утре ще отида на това изложение! Относно упоменаването на фирми - аз мисля, че няма проблеми. То се вижда, че не е направено с цел реклама! Изразила съм лично мнение
Верно, че в "Мимоза" вземат скъпичко, но пък много добре си изпипват нещата. Аз лично винаги съм оставала доволна от тях, затова си позволих да ги предложа
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #361 -:
април 03, 2009, 12:59:36 »
Ок, тогава щом няма да го считаме за реклама мога спокойно да си кажи моят любим магазин. Това е "Фелициа" точно срещу цветята на Чаталджа. Няколко пъти са ми правили подаръци от там, т.е. букети, всички са изпипани и страшно трайни. Единият си спомням беше свеж почти 1 месец.
По диагонал срещу него в края на редицата от бараки с цветя има още един магазин, а от другата страна на това каре със сгради има един, който си правеше и реклама на изложението февруари месец Сватба 2009 във Спортна зала и се казва "Флорис".
Но аз съм си пристрастна, така че...
А, и да не забравя, на изложението за вино ще има само български производители и безплатна дегустация, така че ако не вържем кънките от рано ще успея да си направя разбор на видовете и цените!
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #362 -:
април 03, 2009, 14:12:55 »
Цитат на: mucito в април 01, 2009, 14:22:36
Благодаря ви, момичета! 10 лева ми се струва по-нормална цена за кошничка. На мен ми трябват от тея плетените, да за късмети, но искам да си ги украся сама.
Енигма,
този магазин, за който казваш на ъгъл ли е? Защото аз уж там живея, а друг незнам, освен ако сега не са направили някой нов.
Извинявай, че чак сега ти отговарям, но не бях видяла, че си ме питала за магазина
. Да, точно на ъгъла е, една тъмнозелена дограма от едновремешните. Аз като ходих, имаше от стандартните кошнички, а имаше едни плитки и широки, малко приличаха на обърната шапка за плаж, нещо подобно на тази, само че беше в бяло:
Мен лично по ми хареса, защото е много симпатично и е нещо по-различно.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #363 -:
април 04, 2009, 09:13:17 »
Да, тази и на мен ми харесва много (и по съдържание
)
Момичета, някой по-назад беше казал, че ще се среща с DJ Съни. Ако срещата е минала, би ли споделил(а) впечатленията си и в крайна сметка колко взема тоз човек?!
Активен
asito
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #364 -:
април 04, 2009, 11:25:27 »
Здравейте момичета
Аз току що се регистрирах и искам да ви кажа че форума е много полезен и интересен.Нашата сватба ще е на 9 май 2009 във Варана и исках да споделя с вас нашите приготовления до момента.
Понеже ние не живеем в БГ търсехме хотел и ресторант където всички да останем,вкл и гостите от чужбина.Препоръчаха ни хотел Орхидея на Златнте и след акто го посетихме няколко пъти и разговаряхме с управителката го капарирахме.Хотела е 4 звезди,много е красив,а стаите им са най- големите двойни стаи които аз съм виждала!Ресторанта е ОК,и цените на кувертите и стаите в хотела са доста приемливи.Те даже осигуряват превоз на гостите от летището до хотела,което е много добре за нас.
DJ си запазихме Румен Черкезов,мн приятен човек ни се стори,а и горещо ни го препоръчаха познати.Фото и видео-Студио Х.Мога да ви кажа че наистина са скъпички но пък качеството на филмите и снимките е мн добро.А и момичето което ни посрещна беше много любезна и професионална.
Тортата е от Гес,халките вече ни ги направиха в малкото ателие за което много хора са писали.
Може ли някой да ми каже цени за фоерверки инародни танциори за сватбата?
Модератор:Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!При повторно нарушение постовете ще бъдат изтрити.
«
Последна редакция: април 04, 2009, 17:27:07 от gucci
»
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #365 -:
април 04, 2009, 15:17:19 »
Хей, момичета, някой ползвал ли е услугите на бутик Емоция, с/у ритуалната зала - смятам да си шия там роклята - дали са добри
Активен
ivmon
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #366 -:
април 04, 2009, 21:07:37 »
Здравейте момичета,
някой организирвал ли е изнесен ритуал чрез Сватбена агенция Бижу или GalexAnimato във Варна. Албена от Бижу ми звучеше много добре, но ритуала не го води тя и ми се искаше да получа някое мнение още.
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #367 -:
април 05, 2009, 08:41:49 »
Здравейте дами
Аз също бех се радвала, ако мога да ви видя, за да обменим опит
така че ако сти решили за среща с радост ще се включа.
Ние нодихме в петък до хетел Елена на Златните. Много ни хареса, макар че все още не е завършено. Условията, които предлагат са страхотни, Хората са мили и усмихнати. Някоя от вас беше споменала, че също са избрали този хотел. Казаха ни, че на 02.05 ще имат сватба и ни паканиха на предния ден да отидем, за да видим всичко наредено
Бях писала на Студио Х за среща, но уви не са ми отговорили...
Целувки на всички и приятна неделя!!!
Активен
mihneva
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #368 -:
април 05, 2009, 08:58:56 »
здравейте, някой има ли впечатления от бутик Холидей, този който е над ритуална зала! Мисля да шия, защото готовите не ми допадат, но незнам как ще се справят!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #369 -:
април 05, 2009, 10:37:24 »
В Холидей ходих в началото на търсенето на рокля и ми направи впечатление, че имат разнообразни рокли, които, на всичкото отгоре, бяха хубави. Не отговаряха, на това, което на мен ми трябва, но бяха красиви, сами по себе си. И изглеждаха добре ушити, не че съм се заглеждала тогава много, но изглеждаха като скъпи и качествени рокли, за разлика от на други места, където влизах тогава. Цялата ми идея е, че имаш големи шансове да ти направят супер рокля.
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #370 -:
април 05, 2009, 12:15:06 »
здравей vliubenata, аз също ходих до хотел Елена - условията са повече от прекрасни - но ние в крайна сметка няма да сме там
какво да се прави но успех при теб
Активен
Ivinnka
Новак
«
Отговор #371 -:
април 05, 2009, 14:55:59 »
Привет
betina
- моята рокля е от Емоция, всичко стана на време, изпълнението си беше ок, не беше от стандартните булчински модели, направиха ми промените които исках аз, най- важното е да имаш време до сватбата за да си върви всичко по мед и масло, а не да се препираш в последния момент.Успех в избора!
ivmon
- ние бяхме с изнесен ритуал от Бижу, да Албена не води риуала но мога да ти кажа че жената си е професионалист която води и нямах въобще притеснения, а Албенчето си е ок по другата част на нещата.
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #372 -:
април 05, 2009, 18:56:07 »
Ние щяхме евентуално да се видим с dj Съни в петък, но той имаше проблем и не стана. Оставихме евентуално за следващата седмица.
На Фотостудио Х имам 2 двд-та да гледам в момента, но може би тях ще изберем за видеото. Мен лично повече ме интересуват снимките и не ми се иска да губя време да проверявам всички места за видео, ще се доверя на агентката.
Активен
danika
Ентусиаст
Да живее любовта!
«
Отговор #373 -:
април 06, 2009, 09:05:48 »
Здравейте момичета!
Относно DJ Съни, аз го капарирах за моята сватба още преди два месеца!
Срещнахме се с него и много ми допадна, много е симпатичен, доста организиран!
Разясни ми как ще протече сватабата в ресторанта от А до Я, както се казва. Щом докато ми разказваше бъдещото събитие се просълзих, значи си го бива определено! А и по принцип за стиловете музика също нямаме проблем с него, каквото искаме това ще пуска и ни дава голяма свобода в избора на музика! Тарифата му е около 400 лева, ако е вечерна сватба и решите да се веселите повечко, най-вероятно ще ви направи отстъпка!
Активен
MERRIMENT
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #374 -:
април 07, 2009, 09:28:44 »
Цитат на: betina в април 05, 2009, 12:15:06
здравей vliubenata, аз също ходих до хотел Елена - условията са повече от прекрасни - но ние в крайна сметка няма да сме там
какво да се прави но успех при теб
Аз не съм ходила там.Вас какво ви отказа?
Аз днес ще ходя в хотел София
,после ще разкажа...
Приятен ден на всички варненски булки!
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]