Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 23, 2025, 18:12:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 160913 пъти)

¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: април 01, 2009, 10:01:27 »

Кошници гледах за около 10 лв. в един магазин за джунджурийки и сувенири над Римски терми, срещу църквата Св. Анастасий. Мисля, че така се казваше. Между другото не бяха лоши кошничките и имаше различни модели и размери.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: април 01, 2009, 14:22:36 »

Благодаря ви, момичета! 10 лева ми се струва по-нормална цена за кошничка. На мен ми трябват от тея плетените, да за късмети, но искам да си ги украся сама. Енигма, този магазин, за който казваш на ъгъл ли е? Защото аз уж там живея, а друг незнам, освен ако сега не са направили някой нов.
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: април 01, 2009, 17:11:13 »

Здравейте и  от мен smile Моята подготовка покрай сватбата достигна до ресторанта и хотела. Някой ходил ли е или има ли инфо за хотел София на Златните. Тук във форума си спомням, че някой беше драснал няколко много хубави реда за този ресторант но не мога да се сетя кой.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: април 01, 2009, 19:31:07 »

Аз за чашите да се включа. Не знам какво точно търсиш, но ако не държиш да се продават за сватбени може да провериш в магазините MORE, единият по пешеходната близо до църквата, другия - на Червения площад от страната на Младежкия дом. Чашите там са на Luigi Bormioli, страхотна форма, но нямат украски за ритуални. Нашите са от там и още много им се радвам.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: април 01, 2009, 20:20:33 »

мерси, Пебълс! Аз всъщност не държа да са типичните сватбени чаши, ще проверя и там good
Само да попитам този, който казваш на пешеходната, близо до църквата- не разбрах точно за коя църква става въпрос? Някъде до Св. Никола ли?
« Последна редакция: април 01, 2009, 20:23:55 от mucito » Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: април 01, 2009, 20:26:45 »

И аз благодаря за чашите, погледнах на сайта на фирмата и ми харесаха, на мен повечето свадбени не ми допадат особено. Това понеже започнах да се чудя дали си струва да даваме толкова пари за любимите ми на Сваровски.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: април 01, 2009, 22:55:01 »

mucito, да църквата е тази, магазинчето е едно много тесничко около входа на една от кооперациите, от страната на църквата е, ако гледаш внимателно ще го видиш. А това на Червения площад е доста по-голямо и сигурно има повече неща, но не съм влизала. Аз днес пак влязох в това на пешеходната (едно от любимите ми места) и имаше като старите чаши за шампанско, но ги водят коктейлни. Ама си бяха баш като сервиза на майка ми. Някой беше търсил такива. Нашите са комплект 4, кристални, за 39лв.
Активен
MERRIMENT
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #337 -: април 02, 2009, 08:32:07 »

Здравейте!От дълго време чета форума и понеже сега и аз съм на вълна ресторант,реших да се включа в тази тема.
Ходих на няколко места и съм леко притеснена angry
От Бялата къща все още чакам оферти и не сме уточнявали никакви подробности.Останах с чувството,че едва ли не трябва да им се моля и ми правят услуга.А все пак аз съм клинет.
В хотел "Лилия" не могат да ми гарантират,че ще могат да резервират ресторанта от сега.Твърде рани било  Oh my ....А кога?Август,когато няма да мога да намеря друг свободен. nea
За сега сме се спряли на хотел София,макар че и там сме в начален етап.Гледах снимки от други сватби,а и мисля,че някой беше писал в предната тема добри отзиви.Ще се върна да видя!

betina,кога е твоята сватба?Нашата ще е на 15.08.Разбрах,че и следващата седмица имало резервирана сватба,да не би да сте вие?На теб какво друго ти казаха от хотела.Аз говорих с управителката и мисля другата седмица да се срещна с нея.По телефона ми звучеше супер,но....
« Последна редакция: април 02, 2009, 10:36:26 от MERRIMENT » Активен
MERRIMENT
Новак
*

« Отговор #338 -: април 02, 2009, 09:02:13 »

Аз се върнах назад в темата и видях поста на tonym  за ресторанта в хотел София,но след това не е писала нищо?Много ще ни е от плзва,ако и след сватбата момичетат продължават да споделят реални отзиви.Аз обещавам,че ще съм редовна good
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: април 02, 2009, 09:04:30 »

Здравейте мили момичета!Ето че дойде и нашия ред с моето слънчице да се "вземем" Dance2,но още сме до под кривата круша.Моля даиде съвети за DJ,фото и видео че направо ме шашнаха досега с цени Oh my ... Искам да помоля ако накой е правил сватба в хотел Термал да ми изпрати снимки да видия как изглежда подредбата на масите и колко място остава за танци.Благодаря предварително Flower
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: април 02, 2009, 09:07:35 »

Добре дошла pisimisi  Welcome
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: април 02, 2009, 09:10:33 »

Момичета не искате ли да направим една среща на форума във Варна.Така ще се запознаете а и ще обмените информация както с нови така и с минали по този път булки.Ако има желаещи ще ви пусна темата за срещите .Ще се радвам да се съберем и да си поговорим.
Активен
MERRIMENT
Новак
*

« Отговор #342 -: април 02, 2009, 09:11:08 »

pisimisi, аз досега четох темите назад и много мнения са изписани за Термал.повечето са хубави!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 02, 2009, 09:53:11 »

Момичета не искате ли да направим една среща на форума във Варна.Така ще се запознаете а и ще обмените информация както с нови така и с минали по този път булки.Ако има желаещи ще ви пусна темата за срещите .Ще се радвам да се съберем и да си поговорим.
Аз съм за мисля, че ще е от голяма полза. Bravo
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: април 02, 2009, 15:16:38 »

Довечера ще взема поканите smile Нямям тършение да почна да ги раздавам вече (че и без това нали 16-ти май се оказа работен ден) smile А за кумувете имам отделна - по-специална smile Първо смятам да си ги фотографирам - за албума по подготовката  Curtsey
« Последна редакция: април 02, 2009, 15:19:43 от antoinette » Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: