Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 17, 2025, 23:49:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 166758 пъти)

bebitta
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #315 -: март 27, 2009, 22:46:45 »

...Студио Х- не ми харесаха твърдо. Никакво внимание, сякаш не аз ще им плащам, а те на мен...

Явно служителите им са доста различни, защото ние също ги предпочетохме, но мога да кажа, че съм впечатлена от отношението на момчето, което нас ни обслужваше. Още на първата ни среща ни отдели повече от час внимание, като половината беше извън работното им време. Хареса ми това, че искаше мнението ни за всичко, без да си натрапват техните идеи.

... но цените им наистина са  shok. Дано да си заслужават.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: март 28, 2009, 10:43:20 »

Явно служителите им са доста различни, защото ние също ги предпочетохме, но мога да кажа, че съм впечатлена от отношението на момчето, което нас ни обслужваше. Още на първата ни среща ни отдели повече от час внимание, като половината беше извън работното им време. Хареса ми това, че искаше мнението ни за всичко, без да си натрапват техните идеи.

... но цените им наистина са  shok. Дано да си заслужават.

Нашият контакт беше по интернет. Не съм се срещала с никой все още. Ще го направя в средата на април и тогава вече ще имам какво да разказвам със сигурност.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: март 28, 2009, 12:37:43 »

Ivinnka гледам и вие сте били в Бриз 2. Моля те сподели повече. И ние ще сме там. Пиши доволна ли си. Също ме интересува влизат ли външни фотографи да снимат. Защото аз не желая, а чувам, че мобилен фотограф от студио Х влиза. nea
Също виждам, че сте имали изнесен ритуал. Би ли казала нещо повече, кой го води, цени. Че ми обявяват едни цени от 200-300 лв само за това, че някой ще приказва. Отделно искат украса 100-200 лв, отделно озвучаването 100-тина лв. и то излезе златно. girl_impossible
Активен
Ivinnka
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: март 28, 2009, 20:38:30 »

за Sisilla-да имаше външен фотограф обаче аз му се опълчих и направо му натъртих, че той работа там няма, ясна ми е далаверата тоя беше доста нахален но му казах че не искам да си развалям настроението в този ден и нека ни уважи желанието- и оня накрая си тръгна с подвита опашка. За изнесения ритуал, украсата и организацията ти препоръчвам Албенчето от сватбена агенция Бижу-тези неща ги бях поверила на нея ако искаш на лични ще ти дам номер(цените нямаха нищо общо с това което ти цитираш), озвучаването Трушев ми направи услугата и не ми е искал допълнително пари . Иначе от ресторанта Калин-управителя си беше ок, всичко коректно,менюто хубаво(правихме си комбинация между тяхните варианти), обслужването добро, залата е мах до 80 човека незнам колко ви е сватбата но това е оптималното по мой виждания ,ние бяхме 78 и беше перфектно. Ако имаш още въпроси насреща съм smile
« Последна редакция: март 28, 2009, 20:40:34 от Ivinnka » Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: март 29, 2009, 12:38:16 »

Мерси за инфото Ivinnka.
Да точно така както ми казаха, влиза външен фотограф, хм. Аз ще говоря предварително с Калин - управителя и персонала, че външни хора не искам. Имам си фотограф, друг не желая, не ми трябват експресни снимки. Не искам да ми ходи от маса на маса, да ми нарушава спокойствието и да рекетира гостите. nea
За Бижу и аз чух добри отзиви от позната, която миналата година се жени. Разбрах от нея къде е офиса и ще отскоча. girl_wink
Иначе за залата и аз така разбрах и ние ще бъдем до към 80 човека. Искам дансинга да е свободен, а не да се натъпчем. girl_wink
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 29, 2009, 12:52:22 »

Аз изобщо не го бях чувала това с "външните" фотографи! Направо съм учудена, че го правят без предварително съгласие. Аз също ще предупредя в ресторанта!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 31, 2009, 08:36:07 »

За Бижу и аз съм с двете ръце и на нашата сватба те ни окрасяваха ресторанта и бяхме много доволни, ако им се доверите няма да сбъркате good Wink
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: март 31, 2009, 16:18:26 »

Къде изчезнахте, булки от Варна?  question До къде стигнахте с организацията? Аз още се чудя за DJ  scratch one-s head
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #323 -: март 31, 2009, 16:37:17 »

Момичета, дайте малко идеи за място за инесен ритуал.
Ние стигнахме до там, че вече капарирахме DJ. Днес ми се обадиха от Гранда, за да ми кажат, че няма да могат да ги съберат... :girlsigh:и с това местата, на които имаме шанс стават още по-малко...
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 31, 2009, 16:52:06 »

Къде изчезнахте, булки от Варна?  question До къде стигнахте с организацията? Аз още се чудя за DJ  scratch one-s head
Аз съм до под кривата круша Cray girl_cray3
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: март 31, 2009, 18:20:23 »

Ресторанта ни е запазен, уточняваме менюто и ще го капарираме. Ще се видим с dj Съни в петък, чудя се дали да търся и друг ако ми допадне. Защото той може да ми хареса, но това не значи, че някой друг няма да ми хареса повече.
Трябва да говоря с фотографа, малко ми е трудно, защото не е от Варна. И до там сме...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 01, 2009, 07:36:32 »

Ами...
ние ужким сме добре - ресторантът е капариран, имаме DJ и фото, но на 7 юни ще са изборите, а датата ни е 6-ти. Много неприятно. И сега се чудя с кого трябва да говоря и какво трябва да се направи за разрешение да се сервира алкохол. А вариантът да изгоним (заедно със себе си) застояващите се гости след 12 часа на дискотека става почти невъзможен. Малко предсватбени вълнения, то без тях не би било интересно girl_wink
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 01, 2009, 08:48:17 »

Момичета, ударете едно рамо, моля ви!
Кажете къде да търся чаши като си дойда? Къде има магазини, ако знаете да продават някакви по-изчистени модели?
и знаете ли горе-долу цените на кошничките (средно големи и малки), но без никакви украси по тях?
Благодаря предварително give_rose
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 01, 2009, 09:51:41 »

чаши има в шу ши в ла споса в всички магазини около ритуалната....
кошничките за които питаш предполагам са за късметите или ? ....м/у 20 и 30 лв Wink
« Последна редакция: април 01, 2009, 09:53:18 от kikolina » Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 01, 2009, 09:55:52 »

Момичета, ударете едно рамо, моля ви!
Кажете къде да търся чаши като си дойда? Къде има магазини, ако знаете да продават някакви по-изчистени модели?
и знаете ли горе-долу цените на кошничките (средно големи и малки), но без никакви украси по тях?
Благодаря предварително give_rose

Муцито - богат избор на чаши има в сватбен салон Ванила - който се премести долу до Ритуална зала - на Кръстю Мирски./под магазина на Десислава/
Те са си производители на чашите lol и снабдяват повечето сватбени магазини в БГ(поне така знам smile )
« Последна редакция: април 01, 2009, 10:13:48 от Selvet » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: