Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юли 20, 2025, 18:15:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 169232 пъти)
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #300 -:
март 27, 2009, 12:01:08 »
pebbles и мен не ми хареса по приказки Тито.
Не можех да затворя телефона, говори си човека, а на мен вече не ми се слушаше, то жена не говори толкова
.Не му се обадих за цялостна организация на сватба, а само да запитам за дж.
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #301 -:
март 27, 2009, 12:45:28 »
Ние утре имаме среща с Тито и смятам да се уговорим за какво ще ги "ползваме". Защото не искам да ми правят всичко. Може би само за Dj ще говорим. Все още не сме намерили фото, за оркестър се чухме с един, но те май се правят на луди
за това ще видим.
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #302 -:
март 27, 2009, 13:29:13 »
vliubenata , A каква е цената на оркестрите за извеждане на булката, имаш ли представа?
«
Последна редакция: март 27, 2009, 13:36:50 от rsstankova
»
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #303 -:
март 27, 2009, 13:43:36 »
rsstankova, различно е за жалост
На нас не ни казаха точна цена, която искат, а ни обясниха, че цената им зависела от това, колко щели да се разкарват. Дали ще се ходили с тях до кръсниците (понеже живеем в различни градове) и после за булката...Просто им зависело от разкарването. Обявиха ни една цена от около 700 лв., но тя е ориентировъчна.
Ако за извеждането наемеш не оркестрър, а само двама музиканти, един с акордеон и един с гайда, смятам че тогава, че бъде по-ефтино, а и е въпрос на договорка с тях.
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #304 -:
март 27, 2009, 14:03:55 »
ужас 700 лв., а на мен ми говориха нещо от рода на 200лв-голямо разминаване,ама ние всъщност искаме 2-3 човека, не чак оркестър .Явно от там идва разликата
«
Последна редакция: март 27, 2009, 14:10:18 от rsstankova
»
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #305 -:
март 27, 2009, 14:09:46 »
Много скъпо 700 лв.!
То Диджея или оркестъра взима по-малко за цяла вечер!
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #306 -:
март 27, 2009, 14:14:05 »
Момичета, много хубаво впечатление ми направиха в ресторант Романс за това, че имат отделно меню за "обслужващия персонал" - т.е. DJ, фотограф, оператор и др. Не сме го обсъждали с подробности, но било редуцирано. Това много ми хареса, защото от една страна не можеш да ги оставиш хората гладни цяла вечер, от друга - била съм на сватба, къде снимаха една от най-известните фирми във Варна (естествено няма да спомена коя е) и през цялото време докато хората се забавляваха с младоженците на дансинга те набиваха пържоли и салата (поне един да беше станал да снима - да се редуват така да се каже)! Та това е де - понеже много ми хареса идеята, та исках да я споделя с вас
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #307 -:
март 27, 2009, 14:19:48 »
Toва наистина е много добра идея , но при нас няма да се съгласи управителката -ние сме в Корал, пък може и да успея да я навия, ще се пробвам.По -важно е да се съгласи масите да не са заредени Когато гостите влязат и седнат могат да започват с зареждането, дано да я навия- стискайте палци
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #308 -:
март 27, 2009, 14:26:36 »
А защо да не са заредени? Каква ти е идеята?
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #309 -:
март 27, 2009, 14:36:34 »
хей девойки за извеждане на булката (двама души s акордеон и гайда ) вземат неповече от 100 лв в момента,преди 20 дни ангажирахме за нашата сватба ,на която ще съм кума този път
за агенция Пертито и Тито имам лични впечатления,някой ако иска ще му дам инфо,на лични,Тито ми беше водещ а Алекс ДЖ- с две думи останах много очарована,повече няма да ги хваля тук
«
Последна редакция: март 27, 2009, 16:01:39 от kikolina
»
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #310 -:
март 27, 2009, 15:08:37 »
ами защото няма да ми се вижда украсата?а тя ще е нещо такова
http://ukrasa-bg.com/sveshi.aspx
чаши с цветя и свещи които като цяло не са обемни,разбираш ли?
ще е пълно с бутилки и чиний-поне в началото да успее да се види, или пък другото което си мисля е дали да не сложа по един голям букет в единия край на всяка маса и да няма нищо по самото продължение на масите.не знам дали успя да ме разбереш
«
Последна редакция: март 27, 2009, 15:11:48 от rsstankova
»
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #311 -:
март 27, 2009, 17:08:29 »
rsstankova много ти е хубава идеята за украса! Не ти се бъркам ама да ти споделя какво ми хрумна: гледай да не е много плътно разпръсната, че да не вземат да я бършат като трохи като почнат да нареждат. А си права - за такава украса, по - добре да не е подредено предварително
супер е
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #312 -:
март 27, 2009, 18:28:09 »
Току що от пред нас - Бялата къща - си тръгнаха едни сватбари. Не сме били тук като са идвали да видя булката, на явно сватбите започнаха
. Ако е някой от тук, да си признае
Активен
Ivinnka
Новак
«
Отговор #313 -:
март 27, 2009, 20:28:18 »
Здравейте,
като чета определено бъдещите булки наистина сте започнали с организацията. Чета ли чета- кой с какво се е сблъскал и понеже ние скоро си минахме от реда,а и освен това бяхме свидетели и гости на доста сватби напоследък мога да ви кажа две три думи- най- много последно коментирате DJ и фото и видео....Всеки си има вкус спор няма , но определено като чета тук някои цени които ви обявяват просто нямам думи....убеждавам се само преди 2 месеца при нас цените бяха съвсем други и офертите за вас явно са защото започва "сезона".
DJ- определено Пламен Трушев- гласувам с две ръце, работя в ресторант виждала съм го как прави десетки сватби на клиенти, за нашата си сватба му се доверих-изобщо без забележки-съветвам ви да го насочите, да му дадете информация за гостите си , а човека ще си свърши работа не се съмнявайте, като слушам цените-даже неговата тарифа не е от високите като знам Тито колко луди пари уж голямата работа , а да не ви кажа сватбата на която бяхме с тях какво беше.....
Видео- има всичко на всичко няколко оператора в града които могат да свършат работа, гледайте качеството и съдържанието момичета! Камерата с която се снима не е маловажна, даваш луди пари а качеството на филма накрая....боза , едрозърнеста картина, лоши пиксели......Съдържанието- мислете и решете какво искате-ако не сте наясно просто ще попаднете и ще платите за "шаблона" който се дава на всички за да не викате после"едно и също море чайки....." бъдете отчасти и вие сценаристи и режисьори......Ние бяхме с Мирела- Дидо добре се свърши работата, имахме малко забележки за фотото, но вижте албума и си преценете......
Музиката за извеждането- зависи колко човека искате но 2-3 са ви достатъчно и цена над 180-200лв си и кожодерство(даже и в сезона), нашите си бяха ок 2-ма за 100лв и съм доволна.
Питайте и четете докато е време и ви пожелавам всяка да изживее своя ден!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #314 -:
март 27, 2009, 22:22:55 »
с Пламен Трушев и аз говорих, каза ми цена 250 лева за края на август, но дали е добър незнам
А за "морето и чайките" на двама оператори се опитах да намекна, че бихме искали нещо по-различно и двамата се обидиха, защото не аз съм била оператора, а те.
«
Последна редакция: март 27, 2009, 22:25:38 от mucito
»
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]