Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 07, 2025, 16:34:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 165777 пъти)
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #285 -:
март 26, 2009, 16:24:56 »
За фото заснемане лично аз ще ползвам услугите на Реджи Видео. Гледала съм негови снимки! Уникални са!!!
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #286 -:
март 26, 2009, 17:10:05 »
amera
780 лв. включва фото и видео. Като са през целия ден с нас, единствено църква нямаме, иначе щеше да има отгоре сигурно. Има и снимки разпечатани, ама не помня колко.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
«
Отговор #287 -:
март 26, 2009, 17:13:20 »
antoinette
за Бялата къща и мойто впечатление е същото. Отидох с идеята дори да е в градината. Но от там ми казаха, че нито в светлата зала, нито в градината може, само в тази мрачна зала отзад гледаща към блоковете.
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #288 -:
март 26, 2009, 17:20:36 »
Sisilla, теб поне не са те подвели! Аз се надявам да си намерят друг ангажимент за същия ден и да ми върнат капарото! Не че са кои знае колко много пари, ама всеки си прави сметката!
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #289 -:
март 26, 2009, 17:23:36 »
Аз ходих в "Студио Х". Средната цена на пакет за фото/видео там е 950 лв. Ох, момичета, да ви кажа, направо съм се уплашила вече от тези цени
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #290 -:
март 26, 2009, 18:05:46 »
Цитат на: Sisilla в март 26, 2009, 17:13:20
antoinette
за Бялата къща и мойто впечатление е същото. Отидох с идеята дори да е в градината. Но от там ми казаха, че нито в светлата зала, нито в градината може, само в тази мрачна зала отзад гледаща към блоковете.
Вече тотално се ошашавих
с тоя ресторант, аз им писах е-мейл казаха ми, че залата гледа към градината и е оранжева и светла, даже ми пратиха снимки
, хората, които ходиха също ми казаха, че е оранжева(цвета на сватбата ни) питах "тъмна ли е" ( и ние сме вечерта), казаха "не". Добре, че не съм дала капаро, сега като си дойда лично ще проверя и ако е така... не ми се мисли какъв ресторант ще търся
950 лв ?? Много не е ли това
Цитат на: Sisilla в март 26, 2009, 10:53:11
Mucito
и аз да ти дам малко инфо. Аз също като търсих преди 2 месеца DJ прерових форума и се спрях на три имена. Дж Съни - звънях му, но вече беше зает за нашата дата - 4.07. После звъннах на Тито от агенция Пертито - много приказлив човек, но се отказах много скъпо ми прозвуча, той е водещ и работи заедно с друг дж от фирмата им, и цената беше - 700 лв, хм. Третия за който четох добри отзиви беше дж Уили, та ходихме да се срещнем с него, хареса ни като човек, спокоен, уравновесен, цената е 400 лв. Та така запазихме дж Уили. За фото, пак от четене по форумите и разглеждане на снимки се спряхме на Фотеви младши. Срещнахме се и с Фотеви и ги запазихме и тях, там цената ни е 780 лв. Това е от мен. Надявам се да съм била полезна.
Благодаря ти, ще им погледна пак сайта ама нещо не ме грабнаха сякаш първия път Фотеви...
А Уили и с него ще опитам да се свържа... тази цена за колко часа е, че се обърках вече
Активен
amera
Ентусиаст
«
Отговор #291 -:
март 26, 2009, 19:42:23 »
Mucito, виж и сайта на Реджи Видео ако искаш. Наистина е много добър, а и техниката му е най-добрата! Гледах негови снимки на едни познати и качеството е супер. Още тогава си казах, че ако някой ден се женя 100% той ще е фотограф. И така ще стане!
Цените му са подобни на тези на Х, но за мен е много важно да имаме красиви снимки.
Активен
bebitta
Новак
«
Отговор #292 -:
март 26, 2009, 19:58:58 »
Благодаря за съветите относно църквите. Определено се спираме на храм Св.Петка. Той в най-голяма степен отговаря на представите ми за традиционна православна църква - висок купол, красиво изографисани стени. Не е много голяма, но е достатъчно просторна да побере 60-70 гости, дори и много повече. Надявам се церемонята също да е на ниво
.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
«
Отговор #293 -:
март 27, 2009, 09:28:22 »
Antoinette
много кофти са ви подвели в Бялата къща и какво е това нещо не искат да върнат капарото, ако сте говорили за коя зала искате, а ви предлагат друга е супер не коректно. Нас дето викаш поне не ни подведоха директно ни показаха тъмната зала, аз веднага попитах за другата, но там не правели.
Mucito
наистина преди да си дадеш парите, отиди и провери, защото мойто инфо е от преди 2 месеца, но не вярвам да са си променили мнението.
А за DJ да кажа при нас как е, цената е 400 лв. за 5 ч., 1 ч./70 лв. (5 по 70 = 350 лв.), плюс 50 лв. наем на техника. След това по 70 лв. на час. Няма значение големината на сватбата, ако някой DJ го прави ми се стува чиста глупост, може би изхождат от това по голяма сватба, значи може да им се бръкне по надълбоко в джоба.
Ако разбереш цената на DJ Съни пиши колко е, любопитно ми е. Аз не харесвам по принцип да ме мотаят, в крайна сметка могат да кажат някаква цена на час по телефона. Аз така питах по телефона, Уили ми каза цена, питах Тито взе да увърта, ама елате да се видим, а аз нямах време него ден. Казах му, че няма да мога и да ми каже, с триста увъртанки ми каза цифра, която съответно мен не ме устройваше и не мога да му затворя почна да предлага другите услуги на фирмата, украса, фото. Хм не ми харесва такъв подход, фирма за всичко.
Слънце
тази цена, която са ти дали гледам е по скъпичка. Това кой DJ е. Полезно е наистина всеки да си каже и в цифри какво е дал.
А за фотото и видеото, леле много скъпо в студио Х. Хм, аз дори мислех, че нашето е скъпо, защото миналата година цените са били с по 200 лв отдолу. Хм.
Активен
antoinette
Ентусиаст
«
Отговор #294 -:
март 27, 2009, 09:47:22 »
mucito, дано ти и останалите да не сте ме разбрали неправилно! Много е хубаво в "Бялата къща". Аз бях поразпитала преди да отида и няма противоречиви мнения по въпроса - кухнята е перфектна, самата организация по време на сватбата била безупречна! Залата също е хубава, даже тази година са правили ремонт и е още по-стилна! Просто не съвпадаше с това, което аз исках!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #295 -:
март 27, 2009, 10:09:04 »
За ресторанта вече няма какво да му мисля- на 18 април си идвам и на 19-ти съм там. Ще разпитам за всичко и най-важното сама ще видя какво е точно и да не си мислят, че в тъмна зала ще си правя сватбата (това беше едно от първите неща, които ги попитах, след като ми казаха, че в градината не може заради шума)
За Съни ще пиша веднага щом (ако) разбера цена.
Пертито- говорих с тях (писах им) те ми се обадиха (чак се учудих) бяха много любезни и някак ми хареса отношението, което имаха. Мен не ме устрои цената и това, че Тито е DJ.(хвалят го много, но аз съм била на 1 сватба с него и не ми хареса). А иначе съм чувала добри и само един лош отзив за тях.
Какво друго?
А да, Реджи видео- разгледах сайта. Хубави снимки, видео не видях, а цените въобще не ги разбрах
Писах, сега чакам отговор с пояснения!
Студио Х- не ми харесаха твърдо. Никакво внимание, сякаш не аз ще им плащам, а те на мен.
Фотеви- ще се срещна с тях и ще видим.
Казаха ми още за Мирела видео и Ани (забравих-фото и видео или нещо такова). Смятам да ги погледна и тях какво предлагат.
И още нещо искам да кажа.
Много се радвам, че най-накрая и нашата темичка живна малко
По едно време си мислих, че я има 2-3 булки от Варна, я няма
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #296 -:
март 27, 2009, 10:38:44 »
За Анни Видео (и аз си мислех, че е Ани, защото първо го чух, след това го видях написано) чух много хубави неща, срещнах се с тях - и видео и фото са, но някак си не си допаднахме. Напълно неописуемо и нерационално. Идеята на цялото съобщение, е че ги хвалят. Mucito, ти си първият човек, който не харесва Тито. Аз си мислех, че нещо не ми е наред
. С Мирела също си говорих. На Анни снимките бяха по-хубави. Накак си по-светли (като чувство). Но младежът, поне, беше обяснителен и учтив
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #297 -:
март 27, 2009, 10:39:51 »
Цитат на: bebitta в март 25, 2009, 21:06:14
Датата е 20.09. Ходихме и до св.Никола, но незнам защото в момента е в реставрация ли, но не е това мястото сякаш. А в Катедралата доколкото четох във форума цената е над 400 лв. Доста ми се струва, пък и сватбата ни няма да е от най-големите. А впечатления за църквите Св.Петка или "Успение Пресвета Богородица" до Римските терми имате ли?
Ние сме на 20.06.09 в "Успение Пресвета Богородица" до Римските терми ,цената е 130лв. Около 95 човека сме , църквата е малка ,дори схлупена, но аз много си я харесвам.А също така има доста места за сядане за гостите(за мен това е от значение).За катедралата съм абсолютно против, защото там просто ставаш част от потока от хора,т.е. не я затварят само за нас, ами туристите си щъкат насам -натам-много гадно.
DJ ние още в началото на януари си капарирахме Пламен Трушев-350лв.,чувала съм някои кофти неща за него- но не ми пука забавата ще си я направим ние и гостите ни-не ми трябва някои да ми помага за това(dj имам в предвид), само музика да ми пуска и ритуалите да води както трябва-а знам че това го умее.
фото и видео- 550 лв.дори не им помня имената, не са от тези които се споменават постоянно във форума-мъж и жена (семейство)-невероятно слънчеви хора, срещнахме се с тях гледахме снимки, видео монтаж-супер, не ми трябват някакви надувки от рода на студио Х и Фотеви, а усмихнати хора-за какво са ти хубави снимки , ако ще ти развалят настроението по-време на сватбата, защото са много компетентни и не ти дават да се изявиш с идеи и ти.
упс сетих се
алфа фото и видео
Това е може би съм подразнила някои с разсъжденията си , но аз така си представям сватбения ден и хората които ще ти помогнат да стане по естествен.
«
Последна редакция: март 27, 2009, 11:19:31 от rsstankova
»
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #298 -:
март 27, 2009, 10:45:07 »
Цитат на: pebbles в март 27, 2009, 10:38:44
Mucito, ти си първият човек, който не харесва Тито. Аз си мислех, че нещо не ми е наред
А може, може и аз да съм
дааа
Активен
amera
Ентусиаст
«
Отговор #299 -:
март 27, 2009, 10:57:31 »
Ани Видео и на мен ми ги хвалеха, но сайта им някакси не ме грабна...
... други, които ми препоръчаха бяха Еста вижън.... в сайта на Парти Джак има добри списъци на всички услуги предлагани във Варна - фото, видео, агенции, Диджей... абе всичко! Може да е от полза на някоя от Вас!
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...