Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 07, 2025, 22:47:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 165786 пъти)

amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #270 -: март 25, 2009, 20:48:04 »

bebitta, кога е вашата сватба? Може да провериш в Катедралата (въпреки, че там е май доста по-скъпо) и се сещам на св. Никола на Центъра.
Активен
bebitta
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #271 -: март 25, 2009, 21:06:14 »

Датата е 20.09. Ходихме и до св.Никола, но незнам защото в момента е в реставрация ли, но не е това мястото сякаш. А в Катедралата доколкото четох във форума цената е над 400 лв. Доста ми се струва, пък и сватбата ни няма да е от най-големите. А впечатления за църквите Св.Петка  или "Успение Пресвета Богородица" до Римските терми имате ли?
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: март 25, 2009, 21:47:01 »

Палас на Слънчев ден
Там отказаха засега да правят сватби юли и август.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 26, 2009, 08:50:47 »

Датата е 20.09. Ходихме и до св.Никола, но незнам защото в момента е в реставрация ли, но не е това мястото сякаш. А в Катедралата доколкото четох във форума цената е над 400 лв. Доста ми се струва, пък и сватбата ни няма да е от най-големите. А впечатления за църквите Св.Петка  или "Успение Пресвета Богородица" до Римските терми имате ли?
Ако сватбата ви е малка "Успение Пресвета Богородица" до Римските терми според мен е много подходяща църква, а казват, че има и някаква особена магия там... така съм чувала де pardon
За Св. Петка нямам никакви наблюдения, а Катедралата освен, че е доста скъпа, според мен не е и съвсем подходяща за малка сватба nea
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: март 26, 2009, 09:37:54 »

Моята главоблъсканица в момента е за оператор и DJ crazy
Гледах сайтове, гледах и нищо не харесах- море, чайки и това е- абсолютно едно и също.  cray
На DJ Съни звънях (бил много добър ми казаха) той пък не ми казва цена  pardon трябвало първо да се видим и да говорим... Не ми стана много ясно защо така, то много ясно, че ще се видим и говорим, но някаква ориентировъчна цена може ли да няма?
Та въпроса ми е, ако можете да споделите вашите впечатления от тези 2 вида услуги във Варна?
Проблемът е, че разполагам само със седмица през април, когато ще съм си в БГ и след това седмица преди сватбата, а тогава ще ми е малко късно да търся някого...
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 26, 2009, 09:51:52 »

mucito първо да те успокоя за Бялата къща. Ние също ще сме там и съм сигурна, че за сватби с около 60 4овека като нашите е един от най-добрите избори. За готвеното нямам думи. Супер е . Ние си избрахме куверт, но ще променим две от нещата по него и съм много доволна. Относно DJ мога да споделя впечатления от Галин Алексиев, който ни беше препоръчан от нашето фото и съм много впечатлена. Ако те интересува пиши на лични да ти дам повече информация. Нашето фото са Фотко и Валя Фотеви за тях също мога да споделя.

Относно църквата ние сме едни от многото избрали СВ. Атанасий за 20.09., но съм чула добри отзиви за Успение Пресвета Богородица" до Римските терми. Само да кажа, че аз запазих преди повече от месец час в Св. Атанасий и взех предпоследния възможен час. Сайт на който има малко инфо "Малката" Богородица,  http://moreto.net/varna-gid2.php?n=3  а отдолу има и за другите църкви във Варна
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 26, 2009, 10:04:43 »

mucito първо да те успокоя за Бялата къща. Ние също ще сме там и съм сигурна, че за сватби с около 60 4овека като нашите е един от най-добрите избори. За готвеното нямам думи. Супер е . Ние си избрахме куверт, но ще променим две от нещата по него и съм много доволна. Относно DJ мога да споделя впечатления от Галин Алексиев, който ни беше препоръчан от нашето фото и съм много впечатлена. Ако те интересува пиши на лични да ти дам повече информация. Нашето фото са Фотко и Валя Фотеви за тях също мога да споделя.

Благодаря ти give_rose писах ти на лични
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 26, 2009, 10:53:11 »

Mucito и аз да ти дам малко инфо. Аз също като търсих преди 2 месеца DJ прерових форума и се спрях на три имена. Дж Съни - звънях му, но вече беше зает за нашата дата - 4.07. После звъннах на Тито от агенция Пертито - много приказлив човек, но се отказах много скъпо ми прозвуча, той е водещ и работи заедно с друг дж от фирмата им, и цената беше - 700 лв, хм. Третия за който четох добри отзиви беше дж Уили, та ходихме да се срещнем с него, хареса ни като човек, спокоен, уравновесен, цената е 400 лв. Та така запазихме дж Уили. За фото, пак от четене по форумите и разглеждане на снимки се спряхме на Фотеви младши. Срещнахме се и с Фотеви и ги запазихме и тях, там цената ни е 780 лв. Това е от мен. Надявам се да съм била полезна. girl_wink
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #278 -: март 26, 2009, 11:27:47 »

Sisilla, какво точно включва цената от 780 лв. при Фотеви - само снимки, снимки +видео, снимки на хартия?
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 26, 2009, 12:10:56 »

Благодаря за отговорите момичета smile
Аз всъщност вчера резервирах малката зала в х-л "Романс".  Bravo  danceg
В "Бялата къща" много лошо ме подведоха. Още февруари посетих ресторанта (бяха ми го препоръчали) и видях, че е от 2 зали - едната е бяла, много добре осветена, с орхидеи по стените - точно както си представях "моя" ресторант. Другата зала е в по-тъмни тонове (кафяво) и с много слабо осветление. Говорих тогава с персонала, обясних, че става дума за сватбено тържество и че ми харесва бялата зала - те казаха няма проблеми, залата е до 50 човека и т.н. Хвърлих едно капаро само и само да запазя датата, защото ми се налагаше да пътувам за близо месец.
Връщам се миналата седмица, отивам да доуточним нещата и те ми заявяват, че в бялата зала не могат да направят сватбата, защото нямало климатизация, не било звукоизолирано, съседите щели да извикат полиция и т.н. А на мен другата зала не ми харесва, най- вече заради светлината ( а  моята сватба ще е вечерна).
Естествено отказват да ми върнат капарото  girl_impossible
« Последна редакция: март 26, 2009, 13:20:58 от antoinette » Активен
antoinette
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 26, 2009, 12:14:13 »

btw и аз сега съм на вълна DJ и фото/видео smile
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #281 -: март 26, 2009, 12:27:42 »

И аз ще съм благодарна да чуя цени на ДЖ, че да си "сверя часовника" колко долу-горе върви услугата. А също колко часа водене покрива цената и колко се зплащат допълнителните часове?
Активен
antoinette
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 26, 2009, 13:24:29 »

DJ - 400 лв. за 5 часа и по 50 за всеки следващ (това за малка сватба).
Явно за цената има значение дали е голяма или малка сватбата  scratch one-s head
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #283 -: март 26, 2009, 14:28:00 »

DJ - 400 лв. за 5 часа и по 50 за всеки следващ (това за малка сватба).
Явно за цената има значение дали е голяма или малка сватбата  scratch one-s head
Много странно защо правят такова разделяне, нали музиката е обща за всички, н епуска песни на всеки по отделно  crazy

Аз имам една оферта - 500 лв. от 18ч. до 24ч., а след това по 100 лв на час. Не е ли малко скъпо? А и на мен 18ч. ми е рано за начало на празненството huhhuh.gif
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 26, 2009, 16:08:41 »

В Катедралата правят хубави но скъпи сватби.
В Св.Петка правят хубави сватби и мн булки се насочватн там.Като живеех на квартира всяка събота имаше по 7-8 сватби.Хубавото е че се влиза от един вход а излиза от друг.
Св.Атанасий доста момичета от форума са били там и впечатленията са добри.
Св.Никола аз не я харесвам като църква незнам защо.Трудно е за паркиране и като цяло не ми харесват как правят сватбите там.
В "Успение Пресвета Богородица" наистина има някаква магия.Единственото неудобство е че е мъничка.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: