Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 25, 2025, 20:15:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161161 пъти)

pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 17, 2009, 19:40:20 »

Еми 20 септември(много символична за нас и рожден ден на Милото) е големия ден  give_rose
Да попитам някой дали има впечатления от зала 3. Дадоха ми някакво лисче и там пише това. Между другото трябва да доплатя отделно от 230-те лева и 30 лв. за камера и 60 лв. за фото право  beating  сега разбирам за какви неща става въпрос.

Да те успокоя, че направо сте минали по тънката лайсна. На нас, тъй като искаме ритуал в 16 часа в събота ни поднесоха цена от 400лв, без въпросните доплащания за нищо, тъй като, доколкото разбрах ти заграждат фотографа в кошарка, а снимките от техния трябва да си ги платиш после допълнително. Но да се си развалям сега настроението!!!
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #76 -: февруари 17, 2009, 22:05:36 »

Момичета ние със съкровището два пъти ставахме кумове миналата година и чесно ми се уплаши окото в тоя ритуален дом във Варна. На първата свтаба младоженците бяха платили само за видео и една жена през цялото време ходеше да дърпа гостите да не снимали и да се кара и то с много нягъл тон.

На втората сватба всичко беше платено, вътре нямаше проблеми, но на излизане какво да ви кажа. Един фотограф, дето изникна от някъде почна да ни нарежда и да ни снима и после каза , че било задължително да купим от него някакъв определен брой снимки. Ние с булката побесяхме и го метнахме. Той излезе с номера, че имал договор с ритуалния дом и разни други глупости. А аз нали съм с голяма уста и почнах да го питам къде му е договора, какъв е той, от къде на къде ни задължава да купим снимки и т.н. И върха на сладоледа.....като не можа да ни надвие...каза, че нашия фотограф щял да пострада..... Oh my ....... представяте ли си. Аз го метнах на нова сметка питах дали е заплаха и му казах само той да не пострада, че му знаем работното място..... beating beating beating И се разкара в крсйна сметка. Та да знаете не му се давайте на тоя. Като иска пари да си предлага услугите като другите фотографи, а не да изнудва хората. А и още нещо, ако сте канили деца на сватбата на кума да му е як портфейла, че има и един чернокож българин дет раздава балони на децата и вика кума плаща, за скромната цена от 4лв на балон, него също може да го изрежете той е малко по- малко нахален.

Съжелявам, че изписах цял ферман ама още ми държи влага. Не сматам че е редно, като е сватба да се дере кожата на хората и то по най-грозния начин NO
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 17, 2009, 22:10:13 »

Отврат bad Май по-добре твърдо да се ориентирам към изнесения ритуал.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 18, 2009, 10:37:38 »

Аз колко ги обичам тея нахалните ... Само да се опитат да ми развалят празника, ще има достатъчно адвокати и полицай мой гости, които да ги сложат на мястото им.  beating beating beating  Само като си помисля и направо  diablo . Някой може ли да ми разясни в какво се изразява битовия ритуал. Знам, че има някакви които игарят народни танци и предварително някой казва ли ми какво да правя и как да се държа, че не съм много запозната с обичайте  blush
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #79 -: февруари 18, 2009, 11:27:51 »

Те ще ви обяснят какво да правите. То вие и няма кой знае какво да правите, на вас ще ви правят  smile Младоженеца например го бръснат (фиктивно, разбира се). Играят се танци и се пеят тематични песни. Ние от работа сме ползвали танцьорите от ритуална зала и сме много доволни - изглеждат добре, умеят да предразположат гостите, танцуват хубаво  good Може би те са единственото хубаво в Ритуална зала. Но затова и битовия ритуал е по-скъп. Аз лично съм за изнесен ритуал, има толков акрасиви места във Варна  smile
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 18, 2009, 11:40:50 »

Но затова и битовия ритуал е по-скъп.

Не е по-скап 230 лв е , а класическия е 260.(цени за в неделя 14:20)
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 18, 2009, 13:42:45 »

Здравейте момичета малко извън темата която дискутирате ,но току що бях в Сватбен салон "Мирена" и имаше доста сполучливи неща от рокличките  на доста сносни цени.
Просто информативно ако не сте ходили там.

Модератор:Писането само с големи букви е ЗАБРАНЕНО
« Последна редакция: февруари 18, 2009, 19:28:02 от gucci » Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #82 -: февруари 18, 2009, 15:16:36 »

Не е по-скап 230 лв е , а класическия е 260.(цени за в неделя 14:20)
Извинявам се, явно имам грешна информация  blush

rsstankova , къде се намира този салон?
Активен
rsstankova
Сватбар

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 18, 2009, 15:19:04 »

Ами около Рутиална зала, то е едно мъничко ама имаше сладки неща,много готини свещи за църквата например,пък и роклите като че ли на бяха много скъпи-изцяло данте и то не от гадната максимум 600 лв

Модератор:Не пишете само с главни букви
« Последна редакция: февруари 18, 2009, 19:26:07 от gucci » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 18, 2009, 17:27:25 »

Момичета, някакви отзиви за Dj DoubleD или Пламен Трушев, или да ми препоръчате някого?
Също моля ви помогнете ми за фото и видео- гледам им саитовете, но маи нещо не мога да преценя (вижда ми се почти еднакво всичко nea
Благодаря ви много предварително give_rose
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #85 -: февруари 18, 2009, 18:14:44 »

Аз случайно попаднах на чисто нов сватбен салон миналата седмица. На същата улица на която е и салона Десислава, малко по нагоре от него. Грънчаров и син (или сие) - русенска фирма. Имат готови неща, а също и шият по ваш модел - мен второто ме заинтригува, защото на други места ми казаха, че шиели само от техните модели. А цените са мнооого сносни. Имаха доста неща по около 400 лв.
Активен
rsstankova
Сватбар

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: февруари 19, 2009, 09:21:52 »

mucito  Пламен Трушев ще е нашият dj чувала съм мн хубави и мн лоши неща за него, надявам се при нас да е забавно, но то в по-голяма степен си зависи от гостите, за другият не съм чувала нищо
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 20, 2009, 10:49:29 »

муцито ако искаш разгледай снимките ни (нашият сватбен ден-където пише)ако ти харесва идеята мога да те свържа с нашият фотограф,а за видео ползвах услугите на Еста вижън по специално Роди от който останах очарована smile http://www.youtube.com/watch?v=pWmtSpiMZhE   а това е част от видеото
« Последна редакция: февруари 20, 2009, 10:57:58 от kikolina » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: февруари 20, 2009, 11:55:26 »

kikolina , благодаря ти много! give_rose
Първо искам да кажа, че сте страхотни и двамата good
Снимките ми харесаха много и ще се радвам, ако можеш да ми пратиш координати на лични!
Видеото също ми хареса МНОГО! Аз опитвах няколко пъти да се свържа с тях чрез имеили, но нямам отговор за сега  sad
Много сте готини наистина! girl_in_love
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 20, 2009, 15:37:17 »

Благодаря писах Ти на лични и скайпа си ..
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: