Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
mishlence:
Ритуал-30лв
Късметчета-(аз ги правих)-25бр-ленти-1,60лв+бонбони-30ст=1,90лв
Бутониери-31бр-7,45лв(за нас и кумовете още не сме купили)
Костюм-ще кара с този от кръщенето на детето
Рокля-не е купена още
Обувки-и те не са купени
Прическа за мен-15лв пробна и 30лв официална.-45лв
ресторант-22лв/на човек-35х22=770лв (Но гостите все още не са утвърдили,сигурно ще има промяна)
ДЖ и водеща-210лв/за 5 часа
халките-160лв
Цвете за коса-3-4лв
По нататък ще допълвам,засега сме само с тези неща.
Арлина:
renka, кувертът в нашият ресторант е 42 лв. към настоящият момент, август не знам как ще е + 5% сервиз за нещата, които ще вкараме + торта + допълнителни алкохол и безалкохолни. Едва ли ще е под 50 лв. на човек. За 80 души - 4 хил. лв. Голяма сума сигурно ще бъде и украсата, а аз се замислям и за фойерверки, ако разрешат от ресторанта. Още фотограф, видео оператор, DJ. Рокля се надявам да харесам под 1000 лв., но съвсем не съм сигурна + обувки, прическа, грим, бельо. Както и да го смятам едва ли ще паднат под 10 000 общо, дори бих казала, че не съм сигурна, че ще се събера в тях. Без сватбеното пътешествие при това. Но аз все още съм в началото на харченето и може би нямам ясна представа за нещата.
mishlence:
не можах да намеря за редактиране на предния с пост,и само да допълня че днес поръчахме халките-160лв двете,обикновени класически,само ще им гравират имената и датата на сватбата.
magica1983:
Определено от ресторанта набъбва сметката, тук в София куверт за 20 лв просто няма.Когато бяхме намерили за 42лв+5% сервиз бях на седмото небе...А се налага да се примиря и с по-скъпи куверти.Ако ги сложа моите гости към 100-110 и ето ти над 5000лв. Рокля-около 1000лв,фотограф и видео-около 700лв (а може и повече да са не знам още), спането на гости от провинцията в хотел, кола под наем,костюм и за младоженеца ...Колкото повече смятам,толкова повече милото го заболява главата!!! :girl_wink:
silvani:
оле хора, за какви цифри говорите...аз направо се хващам за главата. Нашата сватба е на 03.05.2008 в София. Само при записването за ритуална зала ни взеха 137 лв. Тепърва ще си избираме църква и ресторант.....колко ще излезе накрая незнам...
Навигация
[0] Списък на темите