Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
renka_87:
Извинявам се,че питам,но можете ли да ми кажете от къде набъбва сумата?Да не би аз нещо да пропускам? :girl_impossible:
Ели .:
Цитат на: renka_87 в януари 17, 2008, 09:38:38
Извинявам се,че питам,но можете ли да ми кажете от къде набъбва сумата?Да не би аз нещо да пропускам? :girl_impossible:
ами ресторанта е скъп, и специално във варна видео и фото по моите наблюдения !!! вече роклята също зависи има и за 100 и за 10 000 !!! така че всичко е според възможностите за една сватба !!!! :)
renka_87:
Ами роклята ми е 400,ресторанта е в Шумен и куверта е направо мечта-20лв.Не включва алкохол,само бира.Има салата,предястие,основно,ядки,безалкохолно,мин. вода.Порциите са големи и адски вкусни.А и сме платили за водеща с оркестър отделно (забравих да допълня в горния списък).Видеото и снимките са от Шумен с 4ч.30мин. заснето видео и снимки.Не се ограничаваме,но просто се шашкам защо толкова тънко минаваме!А и гостите ще са към 70-80човека!
Ели .:
Цитат на: renka_87 в януари 17, 2008, 09:59:10
Ами роклята ми е 400,ресторанта е в Шумен и куверта е направо мечта-20лв.Не включва алкохол,само бира.Има салата,предястие,основно,ядки,безалкохолно,мин. вода.Порциите са големи и адски вкусни.А и сме платили за водеща с оркестър отделно (забравих да допълня в горния списък).Видеото и снимките са от Шумен с 4ч.30мин. заснето видео и снимки.Не се ограничаваме,но просто се шашкам защо толкова тънко минаваме!А и гостите ще са към 70-80човека!
Украса, подаръчета за гости, бижута !!!!! всичко се включва !!!!!! :)
renka_87:
Бижутата съм ги купила вече,подаръчета съм си избрала,а за украсата не съм говорила със специалист,но тия дни ще се организирам.И всичко е предвидено в цената.Нещо друго да не забравя? :(
Навигация
[0] Списък на темите