Въпрос за халките

<< < (2/274) > >>

jeni:
аз съм с 2 ръце за традиционните халки, иначе останалите ми приличат на пръстени, но не и халки...да де, те и халките са пръстени, но с друга символика..а за материала - ако някой ни ги подари може и платинени ;D но май ще са си златни ;)

mishle:
Цитат на: peshom в март 19, 2006, 20:00:20

mishle, тогава ти предлагам да си направите два комплекта златни за самото събитие, а и за след това и сребърни - като искаш си я носи на високосни години, или когато ти кефне. Мисля, че няма да се отрази много в общата им стойност.

peshom, това е добър вариант, не бях се сещала....искам да ви питам вашите половинки носят ли си халките? моята никога не е слагала пръстен и не знам...не че държа, ако той иска - да я носи, ако не иска - да не я носи, но ми е любопитно...повечето от познатите ни не носят халките си... >:( ???

Persiana:
mishle, и аз не бях слагал пръстен до тогава. В началото ръката ми беше само там. Постоянно го човърках  :P После се свиква и ако има желание ще я носи ;)

cveti:
Искам да питам peshom имат ли надписи вашите халки, на мен много ми допада тази идея, да са изписани имената на половинките :-*

Persiana:
hi cveti, да надписани са с имената ни. И аз мисля, че така още повече се затвърждава любовта един към друг! ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница